Samimi, patavatsız kız arkadaş

Şimdi ben esmerin öyle kötü bir davranışını görmedim bana karşı şuan hatta çok daha iyi... densiz bir kız yüzünden ilerde belkide çok güzel olacak ilişkiyi şimdiden yıkamam. Aynen densiz konuştu işte... teşekkürler

'Buralar benim benim, sen yokken biz vardik, ben senden kiymetliyim' mesajlari vermeye calismis.
Sevgilinin yakin kiz arkadaşlarında olur bu sendrom. Canını sikmana degmez. Esmer sana baglanirsa görüşmez zaten onunla. Erkekler sevgili yapinca kadin kankalarini satarlar.

Konunuzun gerçek olduğuna kesinlikle inanmıyorum.
1 hafta önce ilk buluşma iken simdi arkadaşları ile ayni masaya oturtma ihtimali 0
Kendiniz yazıp kendiniz oynuyorsunuz sebep ise eski konunuzda o adam size bakmaz demeleri,kendinizi ispatlamaya çalışıyorsunuz ama yersiz ve gereksiz. Yapmayın.

bu hilal varya eminim sarışındır
dediğine göre...

ne esmer ama Kaf dağındaki pamuklara sarılmış yakuttan hint kumaşı mübarek

Hilal dizilerden fırlamış kötü kanka. Büyük ihtimalle hisleri vardır farkedilmemiştir. Yada kankasını paylaşamıyor. Her şekilde uzaklaştırılmalı.

çok takmayın bence gülün geçin... sarışın mı hahahah diyin mesela önemli olan renk deil hahahaaa gibi...

Üff aptal işte
Ben olsam görüşmrm onla
O kim ya moralimi boxucak ?
Söylerdim sevgilime mesafe koyucaksın derdim
Kaç kilosun ne ya
Resmen kıskanıyor kıskanç
sevgilinde ayar çekicek onun ağzına
Diyecek kırıyorsun vs diye
Herkes haddini bilmeli

Böyle insanlara kıl oluyorum ve iyi niyetli bulmuyorum.
Sevgili olursanız bir şekilde uzaklaştırın bence çevrenizden.
Ya da sevgili bulun ona da rahat bıraksın kankalarını :)

Kız seni kıskanıyor.

Şartel değil şalter

Sevgilinle ne kadar mutlu olursan bu kız o kadar kudurur.

Kız sana laf soktuğunda mutlu ve yumuşak bir şekilde cevap ver. Altta kalma. Mesela annesi sarışın istiyordu dediginde ben olsam "ama sevgilim bana aşık oldu" diyip sevgilimi yanagindan operdim. Sonra erotik bir biçimde sevgilimin gözlerine bakardim. Kız da mal gibi bizi izlerdi karşıda. Ahahahaha

Kiskanclari kudurtma konusunda master yaptım

Esmer'in kendisi gibi arkadaş ortamıda problemliymiş.
İyi düşünün derim zira eski konularınızıda hatırlayınca pek hayırlı görünmüyor bu işin sonu.

Kiz bunun kardesi değil ki dusunesin,
kaale alma bence de konuşup konuşup sussun.

Sizinle ayni fikirdeyim. Su zamana kadar onca kisiyle gorustum. 10 gun icinde yakinlasip kimsenin arkadasiyla tanismadim. Ayni sekilde ben de tanistirmadim. Aylardan sonra olur benim bildigim bu tanistirma isi. Ustelik bahsedilen kisi internet ortaminda tanisilan kisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…