Samimi, patavatsız kız arkadaş

Özellikle size ithafen yazmamıştım :) belli ki çok içerlemişsiniz ne diyim çok takmayın.. Şimdiki konum bu değil o yüzden başka bir konu hakkında konuşmayacağım
İnsanlara ithamda bulunur bi tarzda konuşup tepki alınca da ezber üslup şimdi hiç şaşırtmadı :) sorma bi içerledim başka derdim yok sen kafana göre konuş karşılık alınca da biz içerleyelim tamam canım sensin :) hele şu an ki gidişat beni hiç sarmadı pff o yüzden ben gideym bysss:)

Siz daha gecen hafta ilk gorusmeyi yapmistiniz, hatta sizi eve birakayimmi diye sormustu iddianeme olayi falan vardi. Arkadaslariyla tanisma asamasina ne ara gectiniz? Gercekten merak ettim.

Evet aradan 10 gün geçmiş baktım şimdi. O olaydan sonra birkaç kez buluştuk birlikte yüz yüze vakit geçirdik telefonda da konuştuk durum buraya kadar geldi. Bugün arkadaşlarıyla bulacaktı benide çağırdı gittim

Evet aradan 10 gün geçmiş baktım şimdi. O olaydan sonra birkaç kez buluştuk birlikte yüz yüze vakit geçirdik telefonda da konuştuk durum buraya kadar geldi. Bugün arkadaşlarıyla bulacaktı benide çağırdı gittim
Peki iddianame olayini nasil acikladi. Yani siz "iddianameyi savci hazirlarmis avukatin hicbir alakasi yokmus" dediginz zaman ne cevap verdi

İnsanlara ithamda bulunur bi tarzda konuşup tepki alınca da ezber üslup şimdi hiç şaşırtmadı :) sorma bi içerledim başka derdim yok sen kafana göre konuş karşılık alınca da biz içerleyelim tamam canım sensin :) hele şu an ki gidişat beni hiç sarmadı pff o yüzden ben gideym bysss:)

Ok by

Peki iddianame olayini nasil acikladi. Yani siz "iddianameyi savci hazirlarmis avukatin hicbir alakasi yokmus" dediginz zaman ne cevap verdi

Diğer konumda açıklamıştım biraz aslında anlatıyım olay tamamen benim yanlış anlamam adamın işi vardı gitti bu yani ama iddianameye hazırlamaya falan gitmedi o konu bir önceki konuyla karıştı :)

Diğer konumda açıklamıştım biraz aslında anlatıyım olay tamamen benim yanlış anlamam adamın işi vardı gitti bu yani ama iddianameye hazırlamaya falan gitmedi o konu bir önceki konuyla karıştı :)
Yok ben diger konunuzu okudum biliyorum yani. Hani adam sizin yaninizdan ayrilacagi zaman "iddianame hazirlanacak" demisti. O yuzden soruyorum.

Yok ben diger konunuzu okudum biliyorum yani. Hani adam sizin yaninizdan ayrilacagi zaman "iddianame hazirlanacak" demisti. O yuzden soruyorum.

Şimdi biz masada otururken onun bir önceki davasıyla alakalı bir şeyler konuştuk çünkü ben ona bir şey sormuştum o da anlattı. Kapıdan çıktık konuşmaya devam ediyorduk iddianame olayını... sonrasında o konudan ayrı olarak demiş işim var gitmem gerek diye. Ben son dediği eve bırakma olayına kafamı taktığı için cümleleri birbirine karıştırdım aslında

Eski konularınızda bu adamla huzurlu bir ilişkiniz olamayacağını, size çok sorun çıkaracağını söylemiştim. Hayatınızda drama istediniz ve oldu. Bu tip olaylarla çok karşılaşacağınızı hissediyorum. Şimdilik bu kız için yapılacak bir şey yok, sevgili bile değilsiniz. Ama kızın gıcık biri olduğu belli. Onun seviyesinde tepkiler verip kendinizi küçük düşürmeyin derim. Evlilik konularına girmesini, ailen sever mi demesini de iyi niyetli bulmadım. Sizi kafasında hemen evlilik yolunda giden çift gibi yapmış, ilişkinin başında hem de başka insanların yanında bunları konuşmak gerginlik yaratır iki taraf için de.

X