- 28 Aralık 2017
- 175
- 278
- 18
- Konu Sahibi TamBirMerve
-
Merve mi hilal mi ?
Diğer kıza dikkat !
Konu biraz karışık geldi bana,ama bu hilal pek iyi niyetli değil.Kızın adı hilal
Baydı bunun esmeride yaa evlense düşünemiyorum buraları.
Gerçekten bu kez farklı sahıs ve konularla alakalıdır diye okudum iki cümleden sonrası gerek kalmadı bile
Defalarca esmer konularından dolayı komple yaniNe güzel okumamışsın baydı diye keşke yorumda yapmasaydın
Defalarca esmer konularından dolayı komple yani
Bir genç kızın aşk defteri diye kitap yazabilirsin bak
Ay cok mutlu ol bizde rahatlayalım .
Cidden burasi sizin babanızın mali değil isteyen istedigi konuyu açar . Okumazsınız olur biter rahatsız olduğunuz üyeleri. Size sorulmayacak konuların içeriğiBaydı bunun esmeride yaa evlense düşünemiyorum buraları.
Gerçekten bu kez farklı sahıs ve konularla alakalıdır diye okudum iki cümleden sonrası gerek kalmadı bile
İnsanın arkadaş çevresi kendini yansıtır. Bence bu esmere kaptırmayın kendinizi. Seviyeler ve düşünce biçimleri felaket.
Tabikide öyle .kendinizce had bildirmeye çalışırken bi bakın kişi konunun muhatabı ile diyalog içinde mi ? Evet. Şimdi sizde babanızın yeri olmayan bi durumda çok müdahale etmeyin kısacası eleştiriler de size sorulmayacakCidden burasi sizin babanızın mali değil isteyen istedigi konuyu açar . Okumazsınız olur biter rahatsız olduğunuz üyeleri. Size sorulmayacak konuların içeriği
Uv göz kırpma işareti varsa ben cevap bile vermeyeyim. Sonuçta siz ağır ders verdiniz üzerine laf söylenmezTabikide öyle .kendinizce had bildirmeye çalışırken bi bakın kişi konunun muhatabı ile diyalog içinde mi ? Evet. Şimdi sizde babanızın yeri olmayan bi durumda çok müdahale etmeyin kısacası eleştiriler de size sorulmayacak
Tabikide öyle .kendinizce had bildirmeye çalışırken bi bakın kişi konunun muhatabı ile diyalog içinde mi ? Evet. Şimdi sizde babanızın yeri olmayan bi durumda çok müdahale etmeyin kısacası eleştiriler de size sorulmayacak
Kk nın sorunlu üyeleri. şeklinde bir gece bizlere hakaret vari başlık açıp üstüne daha da atar yapmıştınız ya hani şimdi saygı vs bahsediyorsunuz degisik geldi hatta ılımlı geldi diyeyim teşekkürleeerBazen bazılarıyla diyalog yapamıyoruz ama kendi kendine monoloğa dönüşüyor durum. Ben burda beni eleştirin diye konu açsaydım neyse... geçmiş konularıma neden bu kadar saplandınız anlamadım. Eleştiriler bir yere kadar tamam, sonuçta sen ben, ben sen olamayacağıma göre size sormayacağım ne anlatacağımı. Saygı ve ahlak çerçevesinde istediğim her konuyu açabilirim.
Kk nın sorunlu üyeleri. şeklinde bir gece bizlere hakaret vari başlık açıp üstüne daha da atar yapmıştınız ya hani şimdi saygı vs bahsediyorsunuz degisik geldi hatta ılımlı geldi diyeyim teşekkürleeer
Bir de siteyi amacı dışında kullananlar vardı atlamayalım ,mesela ben ayaklarımı ısıtmak için kullanıyorumKk nın sorunlu üyeleri. şeklinde bir gece bizlere hakaret vari başlık açıp üstüne daha da atar yapmıştınız ya hani şimdi saygı vs bahsediyorsunuz degisik geldi hatta ılımlı geldi diyeyim teşekkürleeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?