vlla canm su an eşimle bu konuyu hiç konuşmadk.. ama saglam bir cinnetle onuda göndermem kafama koyarsam yada 15 20 günde bir yarm saat ugrayıp gelecek benmle.. tek çözüm bu geliyor aklımaAy işin zor valla... hergün gitmek yerine 3 5 günde bir eşinle gitseniz.malum iş hayatı çalışma ev çocuk bahanesiyle.Eşin ne der?
muska mı yuh artık doğum yapmanın nesini kıskanıyo yaa onun çocuğu yokmuohoo canmmm daha neler neler...allahın cezası insanlar.. dogum yaptm yaptgm gün aradı beni laf soktu oglum oldu die yedi bitirdi kendini. kv sürekli benm fitneledi kötüledi..
muska bile yaptırdılar..
Yok canım o zaman sanki daha kolay olur diyorum bensuyun altında sogut sene annesi ne bekletiyon bebişleri yazıkek gıdaya gectiklerinde ikisinede yedirmesi ne zor olur ha
o tiskinç insanların yüzünü görmek istemiyorum ben gitsen bi türlü gitmesen bir türlü oof yine huzurumu bozacaklar geldklerindeen iyisi eşin nereye sen oraya
allah razı olsun arkadaşımToprağımm bence sen 20 liklere taş çıkarırsin:)) boy pos:))
Mama saatimiz vardı canım prenseslerimi doyurdum şimdi sıra abiyle bana geldi:))ya aslında ben şöyle düşünüyorum canım tabi bazıları vardır gudubettir kesinlikle gülmez oğlancıdır ama birazda karşılıklılıdır sen nasıl olursan karşındaki de öyle olur diye düşünüyorum. sevgi hakedilir.KaPrisLiPazen nereye gitti kayboldun
var onunda oglu varmuska mı yuh artık doğum yapmanın nesini kıskanıyo yaa onun çocuğu yokmu
evet süt iznim var canım o yüzden 3 de çıkıyorum işten normalde 5 de çıkmam gerekiyor. öğle arası da kendi annemi görüyorum iş yerime yakın. kendi annemde yalnız yaşıyo babam yok vefat ettibiz oglan dogdundan beri sinemaya gidemedk hiç korkar çünkü inşalah iyileşir
cocuklar hasta olunca hayat bi an alt üst oluyor ya
bende şimdi ogle arasına cıkacam
gidip oglumu görüp geleceğim ablası.. nası atılıyor kucagıma bir görsencanm kuzum benm senn süt iznin var demi
Haklısın valla ya... aynen gitme süresini uzun tutup kısa oturmalarla en azından daha iyi olur diye düşünüyorum.allah onların şerrinden korusun seni ve aileni.muska nedir yaaa. Allah korkusu kalmamış insanlardavlla canm su an eşimle bu konuyu hiç konuşmadk.. ama saglam bir cinnetle onuda göndermem kafama koyarsam yada 15 20 günde bir yarm saat ugrayıp gelecek benmle.. tek çözüm bu geliyor aklıma
oglumun öyle halası oldu için utanıyorum.. ya
Başın sağolsun;(evet süt iznim var canım o yüzden 3 de çıkıyorum işten normalde 5 de çıkmam gerekiyor. öğle arası da kendi annemi görüyorum iş yerime yakın. kendi annemde yalnız yaşıyo babam yok vefat etti
yalnız yaşamak da cok zor tek cocukmusun..evet süt iznim var canım o yüzden 3 de çıkıyorum işten normalde 5 de çıkmam gerekiyor. öğle arası da kendi annemi görüyorum iş yerime yakın. kendi annemde yalnız yaşıyo babam yok vefat etti
sen geldin bizMama saatimiz vardı canım prenseslerimi doyurdum şimdi sıra abiyle bana geldi:))
sağol canımBaşın sağolsun;(
Tamam canım görüşürüz:))sen geldin biz_MAJESTE_ ile çıkıyoruz öğle arasına artık gelince devam ederiz. afiyet olsun fıstıklara öp benim için
ha kız olmuş he erkek yaa neyin çekemezliği bu yaa. kendisi hangi cinsiyette acaba. kendisini atsın o zmaan uçurumdan. allah sabır versin bacım sanavar onunda oglu var
bana demiştiki sennn kızın olacak kızın olsun oglun olmasn bnm olgum gözde felan
bi baktı benm de oglum oldu mort oldu oturdu
oglanı dogurdum die hvalara girdiydi..
Çık bakalım afiyet olsun hadi:))kızlar ben öğle arasına çıkıyorum yine konuşuruz inşAllah
amin ne güzel bir mutluluk yaşamışsın zor tabiki bu süreç sana ama ne mutlu sana ve aileneCanım benim 3 yaşında oğlum var birde 5 aylık ikizlerim var
Rabbim acılarını yaşatmasın inşallah bana
Ben sadece çok çocuk anneye zor o yüzden dedim
Rabbim sizede nasıp etsin inşallah
kim bakıyor kuzulara canımkızlar ben öğle arasına çıkıyorum yine konuşuruz inşAllah