- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 94.651
Bende acıktım ya KaPrisLiPazen ne yiyorsunuz oğlanlaa:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımamin ne güzel bir mutluluk yaşamışsın zor tabiki bu süreç sana ama ne mutlu sana ve ailene
sağlıkla büyüsün kuzuların canım
Oğluşum patlıcan kızartması istedi:))))Bende acıktım ya KaPrisLiPazen ne yiyorsunuz oğlanlaa:))
Oo ağzının tadınıda biliyor:))bende dün gece canım istedi diye et tantuni siparişi verdim.biri kalmıştı onu yicem şimdi:))Oğluşum patlıcan kızartması istedi:))))
Öğle yemeği kahvaltı karışık oldu
Peynir zeytin tereyağı patates patlıcan kızartması
Gel canım beraber yiyelim
Ooo tünaydiin:))Kizlaaaar tunaydin anca kendime geldim oglan mahvetti gece beni cok kotuyum
Afiyet olsun kuzumOo ağzının tadınıda biliyor:))bende dün gece canım istedi diye et tantuni siparişi verdim.biri kalmıştı onu yicem şimdi:))
Kap çocukları gel size de sipariş edeyim:)) o arada ikizleri parçalarim bende:)))Afiyet olsun kuzum
Bayılırım tantuniye
Yetisemezsin bacım:)) dakikada 2 sayfa atıyor mesajlardan:)))kısaca kaynana gelin görümce elti koca çoluk çocuk konuşuldu:))Vay arkadas neler konusulmus yine okuyum dedim baktim beynim yancak vazcaydim
Oh oh geliyoruz hemenKap çocukları gel size de sipariş edeyim:)) o arada ikizleri parçalarim bende:)))
Kiz gece o saate kadar ne isin var nette yeni evli biri olarakYetisemezsin bacım:)) dakikada 2 sayfa atıyor mesajlardan:)))kısaca kaynana gelin görümce elti koca çoluk çocuk konuşuldu:))
Keşkee:))Oh oh geliyoruz hemen
Ay hiç sorma yaaa.2 hafta oldu uyku problemi yaşıyorum.önce 12 olmadan bayılırdim şimdi de 3 4 oluyor daha uyku yok bende.anlamadım niye böyle oldu sinir oluyorum:)Kiz gece o saate kadar ne isin var nette yeni evli biri olarak
Keşke ya(Keşkee:))
Bi arkadaş bana da çok iyi gelirdii burda 4 duvar arası sadece tv var... Bide kapıyı açarsam eğer sipariş için görevliyi görüyorum:)onu da açmıyorum uzun zamandır:)Keşke ya(
Bende çok korkarım yaa.allahım öyle insanlarıda öyle kötü şeyleri de evimizden ilişkimizden uzak etsin...büyü müyüden oldu olası korkmuşumdur seninki çok tehlikeli türden canım o zaman
ne deyim yuvalardan ırak etsin böylesini
Çalışmıyor musun canım?Bi arkadaş bana da çok iyi gelirdii burda 4 duvar arası sadece tv var... Bide kapıyı açarsam eğer sipariş için görevliyi görüyorum:)onu da açmıyorum uzun zamandır:)
İnsanlar kötülükle besleniyorlar sanki!büyü müyüden oldu olası korkmuşumdur seninki çok tehlikeli türden canım o zaman
ne deyim yuvalardan ırak etsin böylesini