- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
eşlerimizin aile fertleri ile görüşmelerini engellemek ne olursa olsun doğru dgelmiyor eğer hiç konuşmayacaksan gitmen daha sorun olacaktırben bir araya gelmek istemiyorum ama cok çektirdiler bana canm gecen sene eşim içn onun hatrı için yüz yüze geldim ama rahat durmadılar bu sene asla görmek istemiyorım o tiskinç suratlarını..
ama nasıl olacak blmyrm eşim kalacak arada..
yada eşimle birlikte gidip gelip onlara pirim vermeyeceğim gitmde onları görmezden gelip yok sayıp konuşmayacagım senvr hangisi mantıklı
çünkü eşimi bensiz o eve adım attırmam.
39 yaşındamısınnnn39 yaşındayım canım. bende memnun oldum
Ya bu insanlar ne kadar kötü niyetli ya.insan oğlunun,kardeşinin herneyse niye huzursuz ve mutsuz olmasını ister ki.gerçekten ilginç ya.ellerine ne geçiyor anlamıyorum.yok canm onlar durmaz kesin cıkartacaklar blyrm huzurumuz bozulsn die ellernden gelen herşeyi yapacaklar..
yani eşinin yannda gt gel onlara pirm verme mi diorsn peki onca yaşanan onca söylenen laf söz nolacak canmeşlerimizin aile fertleri ile görüşmelerini engellemek ne olursa olsun doğru dgelmiyor eğer hiç konuşmayacaksan gitmen daha sorun olacaktır
sana tavsiyem nasılsın iyisin muhabetinden öteye gitmeden az muhatap olma ve kısa oturma zamanı ile hallet derim.
sadece senmi laf duydun sanıyorsun bende duydum kyv ve görümceden ama koca var içerde onlar yüzünden gül gibi kocamla kötü olup onları mutlu etmem.yani eşinin yannda gt gel onlara pirm verme mi diorsn peki onca yaşanan onca söylenen laf söz nolacak canm
ahh bi bilsen nişanlılıktan tut herşeyi burnumdan getirdi o görümcem denen yılan ..evlendm rahat durmadı habire bir laf soktu durdu buraya geldi huzurumu bozdu..Ya bu insanlar ne kadar kötü niyetli ya.insan oğlunun,kardeşinin herneyse niye huzursuz ve mutsuz olmasını ister ki.gerçekten ilginç ya.ellerine ne geçiyor anlamıyorum.
ne olacak yaaa ben takılmam öyle şeylere39 yaşındamısınnnnkbakma canım dedim sana 26 yaşındayım bende
blmyrm ya iki arada kaldm inan..sadece senmi laf duydun sanıyorsun bende duydum kyv ve görümceden ama koca var içerde onlar yüzünden gül gibi kocamla kötü olup onları mutlu etmem.
Işte bu durumda eşinin de gitmemesi lazım ama mecburen gidecekse de yanında durmalısin sende. En azından dolduramazlar. Birlikte gidip gelirsiniz. Yani bence...ahh bi bilsen nişanlılıktan tut herşeyi burnumdan getirdi o görümcem denen yılan ..evlendm rahat durmadı habire bir laf soktu durdu buraya geldi huzurumu bozdu..
eltim ise kıskanç fesatın teki beni cekemedi içtn içten kıskandı
hele bide oglum oldu ya yedi bitirdi kendini.. kendini iyi gelin beni kötü gelin ypmak için ugraştı kv. fitneledi doldrdu
görümcemle el birliği yapıp benm üzerime geldiler. brde dogum yeni ypamstm kabus dolu günlerdi.. şmdi yazın ben eşimi tek göndermek istemyrm asla onlar varken. .cünkü ben olmadm zaman eşimide dolduracaklar..
ben gtsem gtmek istemyrm iki arada kaldım
allah sabır versin canım sanagörümce bi ayrı dert elti bi ayrı dert birde bir olup üzerine geliyorlar.. birde yeni dogum ypamssn sen düşün gerisin canm
ama ne oldu ipler kptı...
bu sene yazın nasıl olacak herşey merak içindeym
evet eşimin gtmesini o yüzden istemiyorum ama nereye kadar gtmcek canm oda var..Işte bu durumda eşinin de gitmemesi lazım ama mecburen gidecekse de yanında durmalısin sende. En azından dolduramazlar. Birlikte gidip gelirsiniz. Yani bence...
Toprağımm bence sen 20 liklere taş çıkarırsin:)) boy pos:))ne olacak yaaa ben takılmam öyle şeylere
oho bunlar ne ki canm sen bana yapılanları bir anlatsam agzın acık kalır bunlar ufak şeyler.. eltim evime gelip kıskançlıgından eşyalarımı çizdi benm blyrmsn ?allah sabır versin canım sanakayınbiraderimin kı arkadaşı bak kızı ilk defa tanıyorum evime geldi yemeğimi yedi yattı kalktı ama bi abla nasılsın diye bana hiç msj atmadı. insan yediği yemeğin hatrına bi sorar madem seviyosun sevgilini aiilesine yakın ol. en son kayınbiraderime tuttuğu takınım formasını alacaktım benim alacağı duyunca gitmiş ben almadan almış. ondan sonra soğudum kızdan evime filanda gelmesini istemiyorum nişanlısı değil sözlüsü değil evimde ne işi var gene sinirlendim
allah razı olsun açmakla çok iyi etmişsin iyi geldi gerçektenanladm canm yaz gelsnde bol bol gezin o zaman.. cıkarın acısını bu günlerin..
eşim sagolsn bizi bırakıp gtmez tek başına gezmeye felan
gitsede kıyamet kopartırım
biz dururken nereye gidecek
bu topiği iyiki açmsm bol bol dertleşirz işte
Ay işin zor valla... hergün gitmek yerine 3 5 günde bir eşinle gitseniz.malum iş hayatı çalışma ev çocuk bahanesiyle.Eşin ne der?evet eşimin gtmesini o yüzden istemiyorum ama nereye kadar gtmcek canm oda var..
ben onlarn o tiskinç yüzünü görmek istemiyorum igreniyorum ya o derece inan napacagm blmyrm 3 ay görümcem burda olacak çünkü ooof
yuh yaaa nasıl sakin kalabildin pekioho bunlar ne ki canm sen bana yapılanları bir anlatsam agzın acık kalır bunlar ufak şeyler.. eltim evime gelip kıskançlıgından eşyalarımı çizdi benm blyrmsn ?
bu küçük bir örnek sana.
biz oglan dogdundan beri sinemaya gidemedk hiç korkar çünkü inşalah iyileşirallah razı olsun açmakla çok iyi etmişsin iyi geldi gerçektenaynen oğlan bi iyileşse. recep ivediğe de gidemedik daha giden var mı anlatmayın sakın güzel mi onu deyin
ohoo canmmm daha neler neler...allahın cezası insanlar.. dogum yaptm yaptgm gün aradı beni laf soktu oglum oldu die yedi bitirdi kendini. kv sürekli benm fitneledi kötüledi..yuh yaaa nasıl sakin kalabildin peki
Canım benim 3 yaşında oğlum var birde 5 aylık ikizlerim vararkadaşım görüşüne saygı duyuyorum ama bende senin gibi düşünüyorum şimdi ben istiyorum nasip olmuyor
evladımıza bu dünyada vereceğimiz en güzel hediye bir kardeş belki zamanla seninde fikrin değişir. kaç yaşında evladın
en iyisi eşin nereye sen orayaahh bi bilsen nişanlılıktan tut herşeyi burnumdan getirdi o görümcem denen yılan ..evlendm rahat durmadı habire bir laf soktu durdu buraya geldi huzurumu bozdu..
eltim ise kıskanç fesatın teki beni cekemedi içtn içten kıskandı
hele bide oglum oldu ya yedi bitirdi kendini.. kendini iyi gelin beni kötü gelin ypmak için ugraştı kv. fitneledi doldrdu
görümcemle el birliği yapıp benm üzerime geldiler. brde dogum yeni ypamstm kabus dolu günlerdi.. şmdi yazın ben eşimi tek göndermek istemyrm asla onlar varken. .cünkü ben olmadm zaman eşimide dolduracaklar..
ben gtsem gtmek istemyrm iki arada kaldım