Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

gecen yıl dgum yaptmm haziranda geldi buraya görümcem denen şahsiyt yazları 3 ay geliyor.. burnmdan getirdi..
eltim denecek kıskanç fesat insanda üzerine geldi birlikte bana neler ettiler ya... hala etkisindeym vrya..
bu sene yazın nasıl olacak blmyrm,
ipleri kopardmda.. eşimle nasıl olacak hiç bilmyrm

sende mi sorunlusun..
bende cok cektim birde üzerin elti eklendi nefret ediyorum onlardan yazın buraya gelip el birliğği ile huzurumu bozuolar
Benim elti de biraz sinsii gibi duruyor ama henüz birşeyini görmedim duymadım.biraraya gelince samimiyiz.ama ben arayıp sormam eltimi. Kv mi de arada bi gönül koymasin diye arıyorum:)) mesafeli olmak iyidir gereksiz pişmanlık yaşamazsin:))

evet mesafeli olmak cook iyi canm.. yoksa olmuyor ama ben mesafelide değilm artık gecen sene yazın ipleri kopardm..
bu sene geldikleri zaman nasıl olacak blmyrm hiç.. ben gtmeyeceğim eşimnde bensiz onlar varken gtmesini istemiyorum ooof off nasıl olacak inannn blmyrm

amiiiiinnnn canım en önemlisi o tabiki

ayyy kayınbiraderimin bi sevgilisi var hiç sevmiyorum kızı yaa inşallah ayrılırlar eltim olmaz inşallah kayınvalidemde sevmiyo
görümce bi ayrı dert elti bi ayrı dert birde bir olup üzerine geliyorlar.. birde yeni dogum ypamssn sen düşün gerisin canm
ama ne oldu ipler kptı...
bu sene yazın nasıl olacak herşey merak içindeym

eşin hatrına bir araya geliniyor yoksa evinde huzursuzluk oluyor o gereksiz insanlar yüzünden
ben görümceden tiksiniyoruim ama yüzyüze geliyoruz yapacak birşey yok

İnşallah bi sıkıntı çıkmaz.

en güzeli kararında az görüşmek kyv için bende öyle yapıyorum

ben boşuna mı buraya geldim bacım bunaldım valla dertleşecek kimse bile yok avm ler merkezde ben ilçedeyim o nedenle canım

eşin hatrına bir araya geliniyor yoksa evinde huzursuzluk oluyor o gereksiz insanlar yüzünden
ben görümceden tiksiniyoruim ama yüzyüze geliyoruz yapacak birşey yok
ben bir araya gelmek istemiyorum ama cok çektirdiler bana canm gecen sene eşim içn onun hatrı için yüz yüze geldim ama rahat durmadılar bu sene asla görmek istemiyorım o tiskinç suratlarını..
ama nasıl olacak blmyrm eşim kalacak arada..
yada eşimle birlikte gidip gelip onlara pirim vermeyeceğim gitmde onları görmezden gelip yok sayıp konuşmayacagım senvr hangisi mantıklı
çünkü eşimi bensiz o eve adım attırmam.

ben boşuna mı buraya geldim bacım bunaldım valla dertleşecek kimse bile yok avm ler merkezde ben ilçedeyim o nedenle canım
anladm canm yaz gelsnde bol bol gezin o zaman.. cıkarın acısını bu günlerin..
eşim sagolsn bizi bırakıp gtmez tek başına gezmeye felan
gitsede kıyamet kopartırım
biz dururken nereye gidecek
bu topiği iyiki açmsm bol bol dertleşirz işte

Bence de eşinle git gel.hiçbirini takma bile.görmezden gel. Ama eşinin yanında dur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…