39 yaşındayım canım. bende memnun oldummemnun oldum canımm. sen baya ilerlemişsin benimde 10 aylık oğlum var yaşın kaç
Benim elti de biraz sinsii gibi duruyor ama henüz birşeyini görmedim duymadım.biraraya gelince samimiyiz.ama ben arayıp sormam eltimi. Kv mi de arada bi gönül koymasin diye arıyorum:)) mesafeli olmak iyidir gereksiz pişmanlık yaşamazsin:))sende mi sorunlusun..
bende cok cektim birde üzerin elti eklendi nefret ediyorum onlardan yazın buraya gelip el birliğği ile huzurumu bozuolar
o isin espirisi.. aslnda
rabbim her kadına bu güzel duyguyu yaşatsın binlerce şükür rabbime anne olmayı nasip etti
ayyy kayınbiraderimin bi sevgilisi var hiç sevmiyorum kızı yaa inşallah ayrılırlarinşallah canm birazda eltin olacak kişiye baglı eltiler cok kıskanç oluyor
ben onlarla iplerimi kopardm konuşmyrm benden uzak allaha yakın olsnlar.. !
evet mesafeli olmak cook iyi canm.. yoksa olmuyor ama ben mesafelide değilm artık gecen sene yazın ipleri kopardm..Benim elti de biraz sinsii gibi duruyor ama henüz birşeyini görmedim duymadım.biraraya gelince samimiyiz.ama ben arayıp sormam eltimi. Kv mi de arada bi gönül koymasin diye arıyorum:)) mesafeli olmak iyidir gereksiz pişmanlık yaşamazsin:))
amiiiiinnnn canım en önemlisi o tabikio isin espirisi.. aslnda
evlilik hem cok güzel hemde cok zor.. eş cok önemli eşin iyi cıkarsa huzurun olrsa o zaman güzel işte ama bir yandanda zorlukları cok
rabbim herkeze hayırlı eş hayırlı evlatlar nasip etsin
görümce bi ayrı dert elti bi ayrı dert birde bir olup üzerine geliyorlar.. birde yeni dogum ypamssn sen düşün gerisin canmayyy kayınbiraderimin bi sevgilisi var hiç sevmiyorum kızı yaa inşallah ayrılırlareltim olmaz inşallah kayınvalidemde sevmiyo
gecen yıl dgum yaptmm haziranda geldi buraya görümcem denen şahsiyt yazları 3 ay geliyor.. burnmdan getirdi..
eltim denecek kıskanç fesat insanda üzerine geldi birlikte bana neler ettiler ya... hala etkisindeym vrya..
bu sene yazın nasıl olacak blmyrm,
ipleri kopardmda.. eşimle nasıl olacak hiç bilmyrm
İnşallah bi sıkıntı çıkmaz.evet mesafeli olmak cook iyi canm.. yoksa olmuyor ama ben mesafelide değilm artık gecen sene yazın ipleri kopardm..
bu sene geldikleri zaman nasıl olacak blmyrm hiç.. ben gtmeyeceğim eşimnde bensiz onlar varken gtmesini istemiyorum ooof off nasıl olacak inannn blmyrm
Benim elti de biraz sinsii gibi duruyor ama henüz birşeyini görmedim duymadım.biraraya gelince samimiyiz.ama ben arayıp sormam eltimi. Kv mi de arada bi gönül koymasin diye arıyorum:)) mesafeli olmak iyidir gereksiz pişmanlık yaşamazsin:))
Benim görümce dünyanın öbür ucunda neredeyse:)) sesini bile duymuyorum:)görümce bi ayrı dert elti bi ayrı dert birde bir olup üzerine geliyorlar.. birde yeni dogum ypamssn sen düşün gerisin canm
ama ne oldu ipler kptı...
bu sene yazın nasıl olacak herşey merak içindeym
ben boşuna mı buraya geldim bacım bunaldım valla dertleşecek kimse bile yokaa yok mu avm felan keşke olsaymş bol bol cıkardınz o zaman
cokte tek cıkmaya alışmasn yoksa önüne gecemiyrsn yya tabi bunalırsın..
ben vrya cıkmayım evden pazar günü oturup aglarm o derece cünkü anne olduktan sonra insan cok değişiyor destege cok ihtiycı oluyor hemen bunalıyor..
ben bir araya gelmek istemiyorum ama cok çektirdiler bana canm gecen sene eşim içn onun hatrı için yüz yüze geldim ama rahat durmadılar bu sene asla görmek istemiyorım o tiskinç suratlarını..eşin hatrına bir araya geliniyor yoksa evinde huzursuzluk oluyor o gereksiz insanlar yüzünden
ben görümceden tiksiniyoruim ama yüzyüze geliyoruz yapacak birşey yok
anladm canm yaz gelsnde bol bol gezin o zaman.. cıkarın acısını bu günlerin..ben boşuna mı buraya geldim bacım bunaldım valla dertleşecek kimse bile yokavm ler merkezde ben ilçedeyim o nedenle canım
Bence de eşinle git gel.hiçbirini takma bile.görmezden gel. Ama eşinin yanında dur...ben bir araya gelmek istemiyorum ama cok çektirdiler bana canm gecen sene eşim içn onun hatrı için yüz yüze geldim ama rahat durmadılar bu sene asla görmek istemiyorım o tiskinç suratlarını..
ama nasıl olacak blmyrm eşim kalacak arada..
yada eşimle birlikte gidip gelip onlara pirim vermeyeceğim gitmde onları görmezden gelip yok sayıp konuşmayacagım senvr hangisi mantıklı
çünkü eşimi bensiz o eve adım attırmam.
yok canm onlar durmaz kesin cıkartacaklar blyrm huzurumuz bozulsn die ellernden gelen herşeyi yapacaklar..İnşallah bi sıkıntı çıkmaz.
ama onlarn yüzünü dahi görmek istemiyorum.. aynı ortamda bulunmak istemiyorum nefret ediyorum cok ettiler banaBence de eşinle git gel.hiçbirini takma bile.görmezden gel. Ama eşinin yanında dur...