Sağol canımamin ne güzel bir mutluluk yaşamışsın zor tabiki bu süreç sana ama ne mutlu sana ve ailene
sağlıkla büyüsün kuzuların canım
Oğluşum patlıcan kızartması istedi:))))Bende acıktım yaKaPrisLiPazen ne yiyorsunuz oğlanlaa:))
Oo ağzının tadınıda biliyor:))bende dün gece canım istedi diye et tantuni siparişi verdim.biri kalmıştı onu yicem şimdi:))Oğluşum patlıcan kızartması istedi:))))
Öğle yemeği kahvaltı karışık oldu
Peynir zeytin tereyağı patates patlıcan kızartması
Gel canım beraber yiyelim
Ooo tünaydiin:))Kizlaaaar tunaydin anca kendime geldim oglan mahvetti gece beni cok kotuyum
Afiyet olsun kuzumOo ağzının tadınıda biliyor:))bende dün gece canım istedi diye et tantuni siparişi verdim.biri kalmıştı onu yicem şimdi:))
Kap çocukları gel size de sipariş edeyim:)) o arada ikizleri parçalarim bende:)))Afiyet olsun kuzum
Bayılırım tantuniye
Yetisemezsin bacım:)) dakikada 2 sayfa atıyor mesajlardan:)))kısaca kaynana gelin görümce elti koca çoluk çocuk konuşuldu:))Vay arkadas neler konusulmus yine okuyum dedim baktim beynim yancak vazcaydim
Oh oh geliyoruz hemenKap çocukları gel size de sipariş edeyim:)) o arada ikizleri parçalarim bende:)))
Kiz gece o saate kadar ne isin var nette yeni evli biri olarakYetisemezsin bacım:)) dakikada 2 sayfa atıyor mesajlardan:)))kısaca kaynana gelin görümce elti koca çoluk çocuk konuşuldu:))
Keşkee:))Oh oh geliyoruz hemen
Ay hiç sorma yaaa.2 hafta oldu uyku problemi yaşıyorum.önce 12 olmadan bayılırdim şimdi de 3 4 oluyor daha uyku yok bende.anlamadım niye böyle oldu sinir oluyorum:)Kiz gece o saate kadar ne isin var nette yeni evli biri olarak
Keşke yaKeşkee:))
Bi arkadaş bana da çok iyi gelirdii burda 4 duvar arası sadece tv var... Bide kapıyı açarsam eğer sipariş için görevliyi görüyorum:)onu da açmıyorum uzun zamandır:)Keşke ya(
Bende çok korkarım yaa.allahım öyle insanlarıda öyle kötü şeyleri de evimizden ilişkimizden uzak etsin...büyü müyüden oldu olası korkmuşumdur seninki çok tehlikeli türden canım o zaman
ne deyim yuvalardan ırak etsin böylesini
Çalışmıyor musun canım?Bi arkadaş bana da çok iyi gelirdii burda 4 duvar arası sadece tv var... Bide kapıyı açarsam eğer sipariş için görevliyi görüyorum:)onu da açmıyorum uzun zamandır:)
İnsanlar kötülükle besleniyorlar sanki!büyü müyüden oldu olası korkmuşumdur seninki çok tehlikeli türden canım o zaman
ne deyim yuvalardan ırak etsin böylesini