Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

evet süt iznim var canım o yüzden 3 de çıkıyorum işten normalde 5 de çıkmam gerekiyor. öğle arası da kendi annemi görüyorum iş yerime yakın. kendi annemde yalnız yaşıyo babam yok vefat etti

başın sağolsun canım rabbim sizlere ömür versin

İnsanlar kötülükle besleniyorlar sanki!
Büyü yapmak büyük günah
Rabbim bizleri evlatlarımızı korusun böylelerinden
aynen birde kardeşinin evine evladının evine yapıyorsun bilemiyıorum bu insanlar neyin kafasını yaşıyor sevmezsin anlaşamazsın ama sen kötüsün diye niye o yuvayı yıkmak için yaparsın

Benimkine sen evde otur ben calisyim diyorum kabul etmiyor:)))))
Tâbi üç çocuk bakmak en zoru:))
Tabiiii:)))benim ki de kursa git yemek olur pasta olur tiyatro olur el iş olur zamanın geçsin sıkılma diyor.. ama ben biraz çekingenim gidemem.zaten evimde iyiyim mutluyum:)) bebek olana kadar böyle idare etcez bakalım

Hb canim hasta degil sukur gaz sancili huysuz mizmiz ne ararsan var dun gece iyice abartti da
Gaz sancısı büyük adamı bile kıvrandiriyo yeriz geliyor.minicik çocuk kim bilir nasıl sancı yapıyordur.. Allah yardımcın olsun bi an önce biter inşallah

Hb canim hasta degil sukur gaz sancili huysuz mizmiz ne ararsan var dun gece iyice abartti da
o zaman küçük evladın benim oğlumda küçük tüp gibiydi ilk 4 ay burnumdan geldi sonra dişler geldi ve hiç rahat olmadık böyle böyle büyüyorlar yinede şükürler olsun rabbime sağlık versin tüm kuzulara

Amin canim 1 hafta sonra 6 aylik olacak insallah zor ama napalim Allah beterinden saklasin sende dun gelmisin topigimize sanirim sendr hg :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…