- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
evet süt iznim var canım o yüzden 3 de çıkıyorum işten normalde 5 de çıkmam gerekiyor. öğle arası da kendi annemi görüyorum iş yerime yakın. kendi annemde yalnız yaşıyo babam yok vefat etti
aynen birde kardeşinin evine evladının evine yapıyorsun bilemiyıorum bu insanlar neyin kafasını yaşıyor sevmezsin anlaşamazsın ama sen kötüsün diye niye o yuvayı yıkmak için yaparsınİnsanlar kötülükle besleniyorlar sanki!
Büyü yapmak büyük günah
Rabbim bizleri evlatlarımızı korusun böylelerinden
Oğluna yapanları tanıyorum...aynen birde kardeşinin evine evladının evine yapıyorsun bilemiyıorum bu insanlar neyin kafasını yaşıyor sevmezsin anlaşamazsın ama sen kötüsün diye niye o yuvayı yıkmak için yaparsın
Çalışmıyorum koca parası yiyorum:)Çalışmıyor musun canım?
Hadi Benim yerime yap bi kahve iç:)))
Oo ağzının tadınıda biliyor:))bende dün gece canım istedi diye et tantuni siparişi verdim.biri kalmıştı onu yicem şimdi:))
Kizlaaaar tunaydin anca kendime geldim oglan mahvetti gece beni cok kotuyum
Teşekkür ederim beraber olsun:)) bende antep te ilk yedim fena değildi..tantuni burda yapan bir var ordan nefsimizi köreltiyoruz afiyet olsun canım
Afiyet olsun:)Çalışmıyorum koca parası yiyorum:)
Memnunum halimden.kocişimde memnun çok şükür:))Afiyet olsun:)
Bende öyle:))))
yalnız yaşamak da cok zor tek cocukmusun..
benm annemde yalnızdı babam vefat etmişti.. 2 ay önce evlendi yalnız biryere kadar oluyor sonra olmuyor sende üzülüyorsn o yalnız kalıor die..
Benimkine sen evde otur ben calisyim diyorum kabul etmiyor:)))))Memnunum halimden.kocişimde memnun çok şükür:))
Tabiiii:)))benim ki de kursa git yemek olur pasta olur tiyatro olur el iş olur zamanın geçsin sıkılma diyor.. ama ben biraz çekingenim gidemem.zaten evimde iyiyim mutluyum:)) bebek olana kadar böyle idare etcez bakalımBenimkine sen evde otur ben calisyim diyorum kabul etmiyor:)))))
Tâbi üç çocuk bakmak en zoru:))
Hb canim hasta degil sukur gaz sancili huysuz mizmiz ne ararsan var dun gece iyice abartti dageçmiş olsun canım oğlunuz hastamı hoşgeldiniz
Gaz sancısı büyük adamı bile kıvrandiriyo yeriz geliyor.minicik çocuk kim bilir nasıl sancı yapıyordur.. Allah yardımcın olsun bi an önce biter inşallahHb canim hasta degil sukur gaz sancili huysuz mizmiz ne ararsan var dun gece iyice abartti da
Bende sen gibiyim canim yan gelip yatip koca parasi yiyorum :) gerci artik yan gelip yatamiyorum bebisden dolayiÇalışmıyorum koca parası yiyorum:)
o zaman küçük evladın benim oğlumda küçük tüp gibiydi ilk 4 ay burnumdan geldi sonra dişler geldi ve hiç rahat olmadık böyle böyle büyüyorlar yinede şükürler olsun rabbime sağlık versin tüm kuzularaHb canim hasta degil sukur gaz sancili huysuz mizmiz ne ararsan var dun gece iyice abartti da
Amiiiin insallah canimGaz sancısı büyük adamı bile kıvrandiriyo yeriz geliyor.minicik çocuk kim bilir nasıl sancı yapıyordur.. Allah yardımcın olsun bi an önce biter inşallah
en güzelini yapıyorsun inam evladını kendin büyütüyorsunBende sen gibiyim canim yan gelip yatip koca parasi yiyorum :) gerci artik yan gelip yatamiyorum bebisden dolayi
Amin canim 1 hafta sonra 6 aylik olacak insallah zor ama napalim Allah beterinden saklasin sende dun gelmisin topigimize sanirim sendr hg :)o zaman küçük evladın benim oğlumda küçük tüp gibiydi ilk 4 ay burnumdan geldi sonra dişler geldi ve hiç rahat olmadık böyle böyle büyüyorlar yinede şükürler olsun rabbime sağlık versin tüm kuzulara
:))ben hala yan gelip yatıyorum:)Bende sen gibiyim canim yan gelip yatip koca parasi yiyorum :) gerci artik yan gelip yatamiyorum bebisden dolayi