Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

ben bir araya gelmek istemiyorum ama cok çektirdiler bana canm gecen sene eşim içn onun hatrı için yüz yüze geldim ama rahat durmadılar bu sene asla görmek istemiyorım o tiskinç suratlarını..
ama nasıl olacak blmyrm eşim kalacak arada..
yada eşimle birlikte gidip gelip onlara pirim vermeyeceğim gitmde onları görmezden gelip yok sayıp konuşmayacagım senvr hangisi mantıklı
çünkü eşimi bensiz o eve adım attırmam.
eşlerimizin aile fertleri ile görüşmelerini engellemek ne olursa olsun doğru dgelmiyor eğer hiç konuşmayacaksan gitmen daha sorun olacaktır

sana tavsiyem nasılsın iyisin muhabetinden öteye gitmeden az muhatap olma ve kısa oturma zamanı ile hallet derim.

eşlerimizin aile fertleri ile görüşmelerini engellemek ne olursa olsun doğru dgelmiyor eğer hiç konuşmayacaksan gitmen daha sorun olacaktır

sana tavsiyem nasılsın iyisin muhabetinden öteye gitmeden az muhatap olma ve kısa oturma zamanı ile hallet derim.
yani eşinin yannda gt gel onlara pirm verme mi diorsn peki onca yaşanan onca söylenen laf söz nolacak canm :KK51:

yani eşinin yannda gt gel onlara pirm verme mi diorsn peki onca yaşanan onca söylenen laf söz nolacak canm :KK51:
sadece senmi laf duydun sanıyorsun bende duydum kyv ve görümceden ama koca var içerde onlar yüzünden gül gibi kocamla kötü olup onları mutlu etmem.

Ya bu insanlar ne kadar kötü niyetli ya.insan oğlunun,kardeşinin herneyse niye huzursuz ve mutsuz olmasını ister ki.gerçekten ilginç ya.ellerine ne geçiyor anlamıyorum.
ahh bi bilsen nişanlılıktan tut herşeyi burnumdan getirdi o görümcem denen yılan ..evlendm rahat durmadı habire bir laf soktu durdu buraya geldi huzurumu bozdu..
eltim ise kıskanç fesatın teki beni cekemedi içtn içten kıskandı
hele bide oglum oldu ya yedi bitirdi kendini.. kendini iyi gelin beni kötü gelin ypmak için ugraştı kv. fitneledi doldrdu
görümcemle el birliği yapıp benm üzerime geldiler. brde dogum yeni ypamstm kabus dolu günlerdi.. şmdi yazın ben eşimi tek göndermek istemyrm asla onlar varken. .cünkü ben olmadm zaman eşimide dolduracaklar..
ben gtsem gtmek istemyrm iki arada kaldım :KK43:

sadece senmi laf duydun sanıyorsun bende duydum kyv ve görümceden ama koca var içerde onlar yüzünden gül gibi kocamla kötü olup onları mutlu etmem.
blmyrm ya iki arada kaldm inan..
eşimin bensiz asla gtmesini istemiyorım bn yokken doldurup duracaklar... eşim zaten benm arkamda su anda yapılanların hepsini gördü şahit oldu..
ama sonuçta bacısı atsan atılmaz satsan satılmaz mevzusu..
eşimle gitsem her gtmem de 3 ay boyunca gerim gerim geirlecem nasıl olacak blmyrm :kızgın::kızgın::kızgın::kızgın: yada onlara inat gidecem kv kp ile iyi olacam
onlarıda insan hesabına almıcam :KK51:

ahh bi bilsen nişanlılıktan tut herşeyi burnumdan getirdi o görümcem denen yılan ..evlendm rahat durmadı habire bir laf soktu durdu buraya geldi huzurumu bozdu..
hele bide oglum oldu ya yedi bitirdi kendini.. kendini iyi gelin beni kötü gelin ypmak için ugraştı kv. fitneledi doldrdu
görümcemle el birliği yapıp benm üzerime geldiler. brde dogum yeni ypamstm kabus dolu günlerdi.. şmdi yazın ben eşimi tek göndermek istemyrm asla onlar varken. .cünkü ben olmadm zaman eşimide dolduracaklar..
Işte bu durumda eşinin de gitmemesi lazım ama mecburen gidecekse de yanında durmalısin sende. En azından dolduramazlar. Birlikte gidip gelirsiniz. Yani bence...

görümce bi ayrı dert elti bi ayrı dert birde bir olup üzerine geliyorlar.. birde yeni dogum ypamssn sen düşün gerisin canm
ama ne oldu ipler kptı...
bu sene yazın nasıl olacak herşey merak içindeym :KK51:
allah sabır versin canım sana :KK68: kayınbiraderimin kı arkadaşı bak kızı ilk defa tanıyorum evime geldi yemeğimi yedi yattı kalktı ama bi abla nasılsın diye bana hiç msj atmadı. insan yediği yemeğin hatrına bi sorar madem seviyosun sevgilini aiilesine yakın ol. en son kayınbiraderime tuttuğu takınım formasını alacaktım benim alacağı duyunca gitmiş ben almadan almış. ondan sonra soğudum kızdan evime filanda gelmesini istemiyorum nişanlısı değil sözlüsü değil evimde ne işi var gene sinirlendim :kızgın::kızgın::kızgın:

Işte bu durumda eşinin de gitmemesi lazım ama mecburen gidecekse de yanında durmalısin sende. En azından dolduramazlar. Birlikte gidip gelirsiniz. Yani bence...
evet eşimin gtmesini o yüzden istemiyorum ama nereye kadar gtmcek canm oda var..
ben onlarn o tiskinç yüzünü görmek istemiyorum igreniyorum ya o derece inan napacagm blmyrm 3 ay görümcem burda olacak çünkü ooof :kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

allah sabır versin canım sana :KK68: kayınbiraderimin kı arkadaşı bak kızı ilk defa tanıyorum evime geldi yemeğimi yedi yattı kalktı ama bi abla nasılsın diye bana hiç msj atmadı. insan yediği yemeğin hatrına bi sorar madem seviyosun sevgilini aiilesine yakın ol. en son kayınbiraderime tuttuğu takınım formasını alacaktım benim alacağı duyunca gitmiş ben almadan almış. ondan sonra soğudum kızdan evime filanda gelmesini istemiyorum nişanlısı değil sözlüsü değil evimde ne işi var gene sinirlendim :kızgın::kızgın::kızgın:
oho bunlar ne ki canm sen bana yapılanları bir anlatsam agzın acık kalır bunlar ufak şeyler.. eltim evime gelip kıskançlıgından eşyalarımı çizdi benm blyrmsn ?
bu küçük bir örnek sana.

anladm canm yaz gelsnde bol bol gezin o zaman.. cıkarın acısını bu günlerin..
eşim sagolsn bizi bırakıp gtmez tek başına gezmeye felan
gitsede kıyamet kopartırım :KK53:
biz dururken nereye gidecek :63:
bu topiği iyiki açmsm bol bol dertleşirz işte:nazar::nazar::nazar::nazar:
allah razı olsun açmakla çok iyi etmişsin iyi geldi gerçekten :KK9::KK73: aynen oğlan bi iyileşse. recep ivediğe de gidemedik daha giden var mı anlatmayın sakın güzel mi onu deyin

evet eşimin gtmesini o yüzden istemiyorum ama nereye kadar gtmcek canm oda var..
ben onlarn o tiskinç yüzünü görmek istemiyorum igreniyorum ya o derece inan napacagm blmyrm 3 ay görümcem burda olacak çünkü ooof :kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
Ay işin zor valla... hergün gitmek yerine 3 5 günde bir eşinle gitseniz.malum iş hayatı çalışma ev çocuk bahanesiyle.Eşin ne der?

allah razı olsun açmakla çok iyi etmişsin iyi geldi gerçekten :KK9::KK73: aynen oğlan bi iyileşse. recep ivediğe de gidemedik daha giden var mı anlatmayın sakın güzel mi onu deyin
biz oglan dogdundan beri sinemaya gidemedk hiç korkar çünkü inşalah iyileşir
cocuklar hasta olunca hayat bi an alt üst oluyor ya
bende şimdi ogle arasına cıkacam
gidip oglumu görüp geleceğim ablası.. nası atılıyor kucagıma bir görsen :emir_bebek::emir_bebek::anne::anne: canm kuzum benm senn süt iznin var demi:KK200:

arkadaşım görüşüne saygı duyuyorum ama bende senin gibi düşünüyorum şimdi ben istiyorum nasip olmuyor
evladımıza bu dünyada vereceğimiz en güzel hediye bir kardeş belki zamanla seninde fikrin değişir. kaç yaşında evladın
Canım benim 3 yaşında oğlum var birde 5 aylık ikizlerim var
Rabbim acılarını yaşatmasın inşallah bana
Ben sadece çok çocuk anneye zor o yüzden dedim
Rabbim sizede nasıp etsin inşallah

en iyisi eşin nereye sen oraya

X