- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
çok üzüldüm canım . inşallah 2. ve 3. yü bir kucağına alırsınmaşallah canım bu kuzunuda sağlıkla kucağına al inşallah. bende ilk kuzudan sonra uzun süre istemedim ikinci çocuğu sonra istedim bu seferde sorunlar çıktı benden kaynaklanan şimdi ise yakın zamanda 5+6 haftalık iken düşük yaşadım. ikinci kuzum gelirse korunmayacağım rabbim 3.yü verirse doğuracağım inşallah sağlıkla hayırlısı ile
konyanın ilçesindeym benKız nerde o fiyata ev.hangi şehirdesin:)
nazar değmesinhahahaha
kv nin bakmasının dezavantajları oluyor mu peki..
iyimidir aranız..
bende ikinci dursn cok zor olur canm hele bir büyüsün söyle 4 5 yaşı ideal bu benm düşncem tabi..
hayırlı cumalar canımmerhaba canmm hoşgeldnn hayırlı cumalar kendi adıma
nasıl oluyum iş güc ugraşıp duruyorum bir yandanda cene tabi
sen napysn nasılsn ne var ne yok
al sen dogur o zaman deay benim kocaya kalsa bebişten hemen sonra 1 daha olsun diyor . sinir ediyor beni
Neden bilmiyorum ya 2 hafta oldu böyle..oy canm bennmmmm bilyrm kuzum gördümmmsen darılman bana numara yapma gel yamacıma dükkanı acık tutma görevi senn zaten
neden uyku proplemin var senn acaba
geçmiş olsn ya.. gripde ne kötü oluyor ogluşuna gecmez inşalllah..hayırlı cumalar canım
iyiyim şükür grip var onla uğraşıyorum
hadi 3.cüde kız olursaal sen dogur o zaman de
şaka bir yana hele bu dogsun büyüsün sonra düşünürsnz cnm yine
o birazda erkek bebişi bulmak istiyor ondanda olabilir
kafana birşeylr takıyorsan bilinç altına yerleşır ondanda olurNeden bilmiyorum ya 2 hafta oldu böyle..
Ben oturduğum evi ilk tuttuğumuzda 230 bin e veririz diyorlardı.Geçen eşim sormuş 280 300 arası değişiyor demişler... Bende diyorum hayal olacak ev:)konyanın ilçesindeym benilçeyi söylemeyim burda
hayırlısı canm orası allahın takdirihadi 3.cüde kız olursazaten 4. yü imkansız yani belki 2 3 yıl sonra 3. bebişe başlarız ama hemen diye bir düşüncem yok
ondan bana geçti öksürükte var oğlanda canımgeçmiş olsn ya.. gripde ne kötü oluyor ogluşuna gecmez inşalllah..
nöbetim yok aşimle aynı çalışma saatlerimiz her haftasonu tatilimiz var. eşim sağolsun hamile ikende çocuk doğduktan sonra da hep yardımcı olur çocukla ilgilenir yanibizde alacagız seneye inşallah canm birikim yapıyoruz su an bankada bayagı var bizim buralardsa 120 150 bin arası istedimiz daire alabiliyoruz ucuz allahtan.. inşallah alırız herşey cocuklarımızn geleceği için
eşin yardm eder mi sana destekci mi.. ev işlerini felan nası lyetiştebiliyorsn 5 gün çalışıyormsn nöbetlerinde felan ne yapıyorsunuz
oo bizim buralarda öyle değil cok lüks binalar öyle geri kalanlarını 150 bine alırsn sıfır daire cok rahat hayat ucuz ama bizimde burya göre gelirimiz var.. orası ayrı.Ben oturduğum evi ilk tuttuğumuzda 230 bin e veririz diyorlardı.Geçen eşim sormuş 280 300 arası değişiyor demişler... Bende diyorum hayal olacak ev:)
çok üzüldüm canım . inşallah 2. ve 3. yü bir kucağına alırsın
3 yaşında kızamin canım amin senin 1. kuzu kaç yaşında cinsiyeti ne şimdiki kuzunun cinsiyeti belli mi
Evet muhtemelen.Beyin devamlı uyanık:))kafana birşeylr takıyorsan bilinç altına yerleşır ondanda olur
bizim burdada o fiyatlar var ama 130 150 bin arası istedğm evi alabilyorum sıfır daire hemde.. bizim maaşlar düşük ama sizinkilere göre.. hayat ucuz maaaşlar düşk bu seferde..nöbetim yok aşimle aynı çalışma saatlerimiz her haftasonu tatilimiz var. eşim sağolsun hamile ikende çocuk doğduktan sonra da hep yardımcı olur çocukla ilgilenir yanibizim buralarda evler çok pahalı bizde birikim yapıyoruz ama 180 200 bin evler
nöbetim yok aşimle aynı çalışma saatlerimiz her haftasonu tatilimiz var. eşim sağolsun hamile ikende çocuk doğduktan sonra da hep yardımcı olur çocukla ilgilenir yanibizim buralarda evler çok pahalı bizde birikim yapıyoruz ama 180 200 bin evler