Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

çok üzüldüm canım . inşallah 2. ve 3. yü bir kucağına alırsın

hahahaha
kv nin bakmasının dezavantajları oluyor mu peki..
iyimidir aranız..
bende ikinci dursn cok zor olur canm hele bir büyüsün söyle 4 5 yaşı ideal bu benm düşncem tabi..
nazar değmesin kayınvalidemle anne kız gibiyiz kendi annemden daha çok düşer üstüme sağolsun. dezavantajından çok avantajları var valla yapabilirse yemeğimi yapar temizliğimi yapar anne yorma kendini yapma derim gene dayanamaz. böyle bi kayınvalidem var kızlar

merhaba canmm hoşgeldnn hayırlı cumalar kendi adıma
nasıl oluyum iş güc ugraşıp duruyorum bir yandanda cene tabi
sen napysn nasılsn ne var ne yok
hayırlı cumalar canım

iyiyim şükür grip var onla uğraşıyorum

ay kızlar bende iki gündür grip olacak gibiyim diyorum olmuyacam sonra olacak gibi oluyorum baya oyun oynuyor benle hastalık

hadi 3.cüde kız olursa zaten 4. yü imkansız yani belki 2 3 yıl sonra 3. bebişe başlarız ama hemen diye bir düşüncem yok
hayırlısı canm orası allahın takdiri
sen b öyle deynce kemal sunalın bir filmi geldi aklıma ha
benmde 9 teyzem var annemgil 9 bacı bir erkeği bulamamış zamannda dedem

nöbetim yok aşimle aynı çalışma saatlerimiz her haftasonu tatilimiz var. eşim sağolsun hamile ikende çocuk doğduktan sonra da hep yardımcı olur çocukla ilgilenir yani bizim buralarda evler çok pahalı bizde birikim yapıyoruz ama 180 200 bin evler

Ben oturduğum evi ilk tuttuğumuzda 230 bin e veririz diyorlardı.Geçen eşim sormuş 280 300 arası değişiyor demişler... Bende diyorum hayal olacak ev:)
oo bizim buralarda öyle değil cok lüks binalar öyle geri kalanlarını 150 bine alırsn sıfır daire cok rahat hayat ucuz ama bizimde burya göre gelirimiz var.. orası ayrı.

bizim burdada o fiyatlar var ama 130 150 bin arası istedğm evi alabilyorum sıfır daire hemde.. bizim maaşlar düşük ama sizinkilere göre.. hayat ucuz maaaşlar düşk bu seferde..
ne güzel.. zaten destek olmasalar cook cok zor oluyor hafta sonları naparsnz peki genelde..
oglanın dişleri cıktımı annesi emekleme felan var mı neler yapabilyor
ek gıda ile aranız nasıl

merhaba arkadaşım maşallah eşinize ne güzel. yardımyaşarak yapmak ne güzel benim eşimde yoktur öyle şeyler

allah hayırlısı ile nasip etsin sizede gönlünüze ve kesenize göre bir ev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…