Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Aynen yaa adam epeyce değişti bana iyi oldu :))kocişler iyiki varlar:)
Ama yardım etmese eve günde iki kere temizlikçi uğraması lazım
benm üst komşum var iki tane cocuk var kocası inşaat mhendisi..
evine hem temizlikci hem bakıcı geliyor
kadın napsnn .. eş yardm etmesse ana baba bacı gardaş gelmesse.. arada bir ugrarım .. yanına.
temizlikci bakıcı gelmeden evvel kadın kafaı yemiş bir haldeydi..

hahahaha
kv nin bakmasının dezavantajları oluyor mu peki..
iyimidir aranız..
bende ikinci dursn cok zor olur canm hele bir büyüsün söyle 4 5 yaşı ideal bu benm düşncem tabi..

Bende öyleyim canım
Ama eşim eve gelince yapıyor yapamadıklarımı o bile yetiyor
Napalm yaa zorluklara katlancaz mecbur

Tek çocuk annesi olmak güzeldir:)
İkinciyi düşünme ya

arkadaşım görüşüne saygı duyuyorum ama bende senin gibi düşünüyorum şimdi ben istiyorum nasip olmuyor
evladımıza bu dünyada vereceğimiz en güzel hediye bir kardeş belki zamanla seninde fikrin değişir. kaç yaşında evladın

ev alma derdi bizde de var o yüzden düşünmüyorum henüz bende ikinciyi
bizde alacagız seneye inşallah canm birikim yapıyoruz su an bankada bayagı var bizim buralardsa 120 150 bin arası istedimiz daire alabiliyoruz ucuz allahtan.. inşallah alırız herşey cocuklarımızn geleceği için
eşin yardm eder mi sana destekci mi.. ev işlerini felan nası lyetiştebiliyorsn 5 gün çalışıyormsn nöbetlerinde felan ne yapıyorsunuz

yeni gelin o saate kadar uyumaz ben senn kaynanan olacaktm var ya
uyuyosndr die sormadkk hemen darılma
Darildim yine de dükkanı açık tuttuk napalım..uyku problemi devam ediyor sabah 4 te zor uyudum.eşim ise giderken de uyanmakla uyanmamak arasıyim. Uyandım mesajları okudum yazdimm

biz ne yapalım kız benim koca 3.yü istiyor

maşallah canım bu kuzunuda sağlıkla kucağına al inşallah. bende ilk kuzudan sonra uzun süre istemedim ikinci çocuğu sonra istedim bu seferde sorunlar çıktı benden kaynaklanan şimdi ise yakın zamanda 5+6 haftalık iken düşük yaşadım. ikinci kuzum gelirse korunmayacağım rabbim 3.yü verirse doğuracağım inşallah sağlıkla hayırlısı ile

aha benim gibi düşünen biri.aman bu kızın düşüncesini değiştirmeye çalışmayın. özelikle _MAJESTE_

Kız nerde o fiyata ev.hangi şehirdesin:)

Darildim yine de dükkanı açık tuttuk napalım..uyku problemi devam ediyor sabah 4 te zor uyudum.eşim ise giderken de uyanmakla uyanmamak arasıyim. Uyandım mesajları okudum yazdimm
oy canm bennmmmm bilyrm kuzum gördümmm sen darılman bana numara yapma gel yamacıma dükkanı acık tutma görevi senn zaten
neden uyku proplemin var senn acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…