- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.868
- 36
Bendede 3 tane var ondan diyorum canım:))biz ne yapalım kız benim koca 3.yü istiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendede 3 tane var ondan diyorum canım:))biz ne yapalım kız benim koca 3.yü istiyor
benm üst komşum var iki tane cocuk var kocası inşaat mhendisi..Aynen yaa adam epeyce değişti bana iyi oldu :))kocişler iyiki varlar:)
Ama yardım etmese eve günde iki kere temizlikçi uğraması lazım
sen ona uyma hele bi 2. yi büyütte 3 sonra olsun aceliniz nebiz ne yapalım kız benim koca 3.yü istiyor
Ben yazarım kuzum sanaParmaklarını severim onların:)))
Bak gördün mü o kadar yazıyorum hala yazan yok bana..çocuğum yok diye galiba:))
hahahahakendi anneme bırakmıyorum yalnız yaşıyor çalıştığım yere yakın hergün çocuğu getiremem ama kayınvalidem benim evime yakın o her sabah gelebiliyo. kayınvalidem de ikinciye zor bakarım bi tane daha yapta ikisine braber bakayım beraber büyürler diyo ama benim gözüm almıyo şuan
merhaba canmm hoşgeldnn hayırlı cumalar kendi adımaMerhabalar canlar hayırlı cumalar nasılsınız
Bende öyleyim canımbenm üst komşum var iki tane cocuk var kocası inşaat mhendisi..
evine hem temizlikci hem bakıcı geliyor
kadın napsnn .. eş yardm etmesse ana baba bacı gardaş gelmesse.. arada bir ugrarım .. yanına.
temizlikci bakıcı gelmeden evvel kadın kafaı yemiş bir haldeydi..
git git bekletme bebişleri annesi biz buradayız kaçmıoz yaBen yazarım kuzum sana
Az daha yetisemezsem mama yapmaya beni yiyecekler:))
ev alma derdi bizde de var o yüzden düşünmüyorum henüz bende ikinciyiamann yook canmm oglan büyüsün bir 6 yaşına felan gelsinde anca öyle planlarmz var çünkü..
seneye ev alacagız inşallah birikim yapıyoruz su anda..
cocuk ev aldkttan oglan büyüdükden sonra inşallah.
:)))) Kız mamayı Bekliyorum soğusun diye::))git git bekletme bebişleri annesi biz buradayız kaçmıoz ya
Tek çocuk annesi olmak güzeldir:)
İkinciyi düşünme ya
bizde alacagız seneye inşallah canm birikim yapıyoruz su an bankada bayagı var bizim buralardsa 120 150 bin arası istedimiz daire alabiliyoruz ucuz allahtan.. inşallah alırız herşey cocuklarımızn geleceği içinev alma derdi bizde de var o yüzden düşünmüyorum henüz bende ikinciyi
suyun altında sogut sene annesi ne bekletiyon bebişleri yazık ek gıdaya gectiklerinde ikisinede yedirmesi ne zor olur ha:)))) Kız mamayı Bekliyorum soğusun diye::))
Darildim yine de dükkanı açık tuttuk napalım..uyku problemi devam ediyor sabah 4 te zor uyudum.eşim ise giderken de uyanmakla uyanmamak arasıyim. Uyandım mesajları okudum yazdimmyeni gelin o saate kadar uyumaz ben senn kaynanan olacaktm var ya
uyuyosndr die sormadkk hemen darılma
biz ne yapalım kız benim koca 3.yü istiyor
aha benim gibi düşünen biri.aman bu kızın düşüncesini değiştirmeye çalışmayın. özelikle _MAJESTE_arkadaşım görüşüne saygı duyuyorum ama bende senin gibi düşünüyorum şimdi ben istiyorum nasip olmuyor
evladımıza bu dünyada vereceğimiz en güzel hediye bir kardeş belki zamanla seninde fikrin değişir. kaç yaşında evladın
Kız nerde o fiyata ev.hangi şehirdesin:)bizde alacagız seneye inşallah canm birikim yapıyoruz su an bankada bayagı var bizim buralardsa 120 150 bin arası istedimiz daire alabiliyoruz ucuz allahtan.. inşallah alırız herşey cocuklarımızn geleceği için
eşin yardm eder mi sana destekci mi.. ev işlerini felan nası lyetiştebiliyorsn 5 gün çalışıyormsn nöbetlerinde felan ne yapıyorsunuz
ay benim kocaya kalsa bebişten hemen sonra 1 daha olsun diyor . sinir ediyor benisen ona uyma hele bi 2. yi büyütte 3 sonra olsun aceliniz ne
oy canm bennmmmm bilyrm kuzum gördümmm sen darılman bana numara yapma gel yamacıma dükkanı acık tutma görevi senn zatenDarildim yine de dükkanı açık tuttuk napalım..uyku problemi devam ediyor sabah 4 te zor uyudum.eşim ise giderken de uyanmakla uyanmamak arasıyim. Uyandım mesajları okudum yazdimm