hep hastasnz de sene yemene içmene dikkat et bol c vitamini al tavuk corbasıda pensilin görevi geliyor bo lbol tavuk corbası içondan bana geçti öksürükte var oğlanda canım
oo bizim buralarda öyle değil cok lüks binalar öyle geri kalanlarını 150 bine alırsn sıfır daire cok rahat hayat ucuz ama bizimde burya göre gelirimiz var.. orası ayrı.
ne güzel genelde herkez kv ile sorun yaşar senn adına cok sevndmmnazar değmesinkayınvalidemle anne kız gibiyiz kendi annemden daha çok düşer üstüme sağolsun. dezavantajından çok avantajları var valla yapabilirse yemeğimi yapar temizliğimi yapar anne yorma kendini yapma derim gene dayanamaz. böyle bi kayınvalidem var kızlar
İnanılmaz pahalı bi şehirrr burası. Mesela adana da evler pahalı ama en azından sebze meyve vs uygun fiyat.oo bizim buralarda öyle değil cok lüks binalar öyle geri kalanlarını 150 bine alırsn sıfır daire cok rahat hayat ucuz ama bizimde burya göre gelirimiz var.. orası ayrı.
hadi 3.cüde kız olursazaten 4. yü imkansız yani belki 2 3 yıl sonra 3. bebişe başlarız ama hemen diye bir düşüncem yok
ay kızlar bende iki gündür grip olacak gibiyim diyorum olmuyacam sonra olacak gibi oluyorum baya oyun oynuyor benle hastalık
aman dikkat et kendine kız hasta olma hamileyken zor oluray kızlar bende iki gündür grip olacak gibiyim diyorum olmuyacam sonra olacak gibi oluyorum baya oyun oynuyor benle hastalık
nerde yaşıyorsun canım sakıncası yoksaİnanılmaz pahalı bi şehirrr burası. Mesela adana da evler pahalı ama en azından sebze meyve vs uygun fiyat.
ek gıdayla aramız biraz iyi herşeyin çorbasını yapıyorum herşeyden vermeye çalışıyorum. eşim yardımcı olmazsa yetişemiyorum. senin o fiyatlara ev eski evler var sıfır yok çok pahalı bizim burda. mecbur gelceğimiz için almak için birikim yapıcaz. haftasonları genelde ya kayınvalideme giderim ya evde olur temizlik yaparım. bazen eşimle vakit geçiririz bi yerlerde ama genelde eşim hemen dışarıya kaçar ben evde kalır temizlik yaparımbizim burdada o fiyatlar var ama 130 150 bin arası istedğm evi alabilyorum sıfır daire hemde.. bizim maaşlar düşük ama sizinkilere göre.. hayat ucuz maaaşlar düşk bu seferde..
ne güzel.. zaten destek olmasalar cook cok zor oluyor hafta sonları naparsnz peki genelde..
oglanın dişleri cıktımı annesi emekleme felan var mı neler yapabilyor
ek gıda ile aranız nasıl
ben 2 de kapanışı yapacaktım . 2 kız benim için yeterli ama gel görki benim koca 3. diye yerini yaptıkız oğlanı bulmak için mi 3. allah gönlünüze göre versin
eşnin geliri ne kadar ne kadar kira veirorsnz ?İnanılmaz pahalı bi şehirrr burası. Mesela adana da evler pahalı ama en azından sebze meyve vs uygun fiyat.
Ben oturduğum evi ilk tuttuğumuzda 230 bin e veririz diyorlardı.Geçen eşim sormuş 280 300 arası değişiyor demişler... Bende diyorum hayal olacak ev:)
aman hasta olma gebelikte zor olur senin için dikkat et canım
aman dikkat et kendine kız hasta olma hamileyken zor olur
3 yaşında kızşimdi ki bebişte kız kocamda erkek istiyor :/ bilemedim çok kararsızım
bak o olmadı işte hep birlikte cıkn gezin dolaşın.. bir hafta sonunuz var zaten.. ogluunzla beraber birlikte birşeyler yapn böz öyle ypyoruz vla ben eşimi salmam biyereek gıdayla aramız biraz iyi herşeyin çorbasını yapıyorum herşeyden vermeye çalışıyorum. eşim yardımcı olmazsa yetişemiyorum. senin o fiyatlara ev eski evler var sıfır yok çok pahalı bizim burda. mecbur gelceğimiz için almak için birikim yapıcaz. haftasonları genelde ya kayınvalideme giderim ya evde olur temizlik yaparım. bazen eşimle vakit geçiririz bi yerlerde ama genelde eşim hemen dışarıya kaçar ben evde kalır temizlik yaparım
ay vallahi insanı çıldıtıyorlar bazenallah bağışlasın canım. ahhh bu erkekler yap bari gönlü kalmasın inşallah nasip eder rabbim
senn herşeyin bi gairp zaten hastalıgında öyle oyun oynuyor senleya pis hastalık gene olsun veya olmasın böyle bi arkadaşa bakıp çıkacam der gibiolacaksam olayım olmuyacaksam da kandırmasın
ya aslında ben şöyle düşünüyorum canım tabi bazıları vardır gudubettir kesinlikle gülmez oğlancıdır ama birazda karşılıklılıdır sen nasıl olursan karşındaki de öyle olur diye düşünüyorum. sevgi hakedilir. @sedaasuu nereye gitti kayboldunne güzel genelde herkez kv ile sorun yaşar senn adına cok sevndmm
yok canım çalışmıyorum. :) sen çalışıyor musun ?@ nisankralicesi çalışıyormusun