Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

oo bizim buralarda öyle değil cok lüks binalar öyle geri kalanlarını 150 bine alırsn sıfır daire cok rahat hayat ucuz ama bizimde burya göre gelirimiz var.. orası ayrı.

rabbim gönlüne ve kesene göre nasip etsin canım

Tekirdağda ev fiyatları çok yüksek

nazar değmesin :nazar: kayınvalidemle anne kız gibiyiz kendi annemden daha çok düşer üstüme sağolsun. dezavantajından çok avantajları var valla :KK54: yapabilirse yemeğimi yapar temizliğimi yapar anne yorma kendini yapma derim gene dayanamaz. böyle bi kayınvalidem var kızlar :spor::spor::spor:
ne güzel genelde herkez kv ile sorun yaşar senn adına cok sevndmm:KK51:

bizim burdada o fiyatlar var ama 130 150 bin arası istedğm evi alabilyorum sıfır daire hemde.. bizim maaşlar düşük ama sizinkilere göre.. hayat ucuz maaaşlar düşk bu seferde..
ne güzel.. zaten destek olmasalar cook cok zor oluyor hafta sonları naparsnz peki genelde..
oglanın dişleri cıktımı annesi emekleme felan var mı neler yapabilyor
ek gıda ile aranız nasıl:anne::anne::anne:
ek gıdayla aramız biraz iyi herşeyin çorbasını yapıyorum herşeyden vermeye çalışıyorum. eşim yardımcı olmazsa yetişemiyorum. senin o fiyatlara ev eski evler var sıfır yok çok pahalı bizim burda. mecbur gelceğimiz için almak için birikim yapıcaz. haftasonları genelde ya kayınvalideme giderim ya evde olur temizlik yaparım. bazen eşimle vakit geçiririz bi yerlerde ama genelde eşim hemen dışarıya kaçar ben evde kalır temizlik yaparım :anne::anne::emir_bebek::emir_bebek::hamarat::hamarat::işsiz::işsiz:

Ben oturduğum evi ilk tuttuğumuzda 230 bin e veririz diyorlardı.Geçen eşim sormuş 280 300 arası değişiyor demişler... Bende diyorum hayal olacak ev:)

ben oturduğum evde kiracı iken nasip oldu aldık taşınma parası olmuyor inşallah sanada nasip olur canım

ek gıdayla aramız biraz iyi herşeyin çorbasını yapıyorum herşeyden vermeye çalışıyorum. eşim yardımcı olmazsa yetişemiyorum. senin o fiyatlara ev eski evler var sıfır yok çok pahalı bizim burda. mecbur gelceğimiz için almak için birikim yapıcaz. haftasonları genelde ya kayınvalideme giderim ya evde olur temizlik yaparım. bazen eşimle vakit geçiririz bi yerlerde ama genelde eşim hemen dışarıya kaçar ben evde kalır temizlik yaparım :anne::anne::emir_bebek::emir_bebek::hamarat::hamarat::işsiz::işsiz:
bak o olmadı işte hep birlikte cıkn gezin dolaşın.. bir hafta sonunuz var zaten.. ogluunzla beraber birlikte birşeyler yapn böz öyle ypyoruz vla ben eşimi salmam biyere :KK53:
bir hafta sonu var onuda bize ayrrr birlikte gezeriz dolaşırız hava soguksa avm felan gideriz. cay içeriz.. birşeyler yeriz oglanı egglendiririz paar günü iki elden temizleriz evi o makine yapar ben toz alrm mutfaga gecerim 2 saatte. biter temizliğe cok zaman ayırmıyrm bir pazarmz var vallaha ondada temizlikle ugraşamam gün boyu .. yok öyle kaçmak :KK12:
benm oglanda sadece tv ile yiyor malesef...

ne güzel genelde herkez kv ile sorun yaşar senn adına cok sevndmm:KK51:
ya aslında ben şöyle düşünüyorum canım tabi bazıları vardır gudubettir kesinlikle gülmez oğlancıdır ama birazda karşılıklılıdır sen nasıl olursan karşındaki de öyle olur diye düşünüyorum. sevgi hakedilir. @sedaasuu nereye gitti kayboldun :KK200::KK200:

X