- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
ahahasenn herşeyin bi gairp zaten hastalıgında öyle oyun oynuyor senle
sende onunla oynagelirmisn gelmezmisn gelirmsn gelmezmisn bebiş tekmeliyor mu annesi
evet canım kamudayok canım çalışmıyorum. :) sen çalışıyor musun ?
Ben gaziantep.. 180 200 olsa yine iyi 280 burda orta halli ev..nerde yaşıyorsun canım sakıncası yoksa
ben tekirdağ burda da ev çok pahallı hayatta idare eder
öyle değil işte karşılıklı değil canm sen iyilikle yaklaştıkca onlar kötülükle gelirler.. sen iyi oldukca tepene biniolar ne yazkkı böyle insanlarda var eltim görümcem dahil benim..ya aslında ben şöyle düşünüyorum canım tabi bazıları vardır gudubettir kesinlikle gülmez oğlancıdır ama birazda karşılıklılıdır sen nasıl olursan karşındaki de öyle olur diye düşünüyorum. sevgi hakedilir. @sedaasuu nereye gitti kayboldun
burda 250 den aşağı yokBen gaziantep.. 180 200 olsa yine iyi 280 burda orta halli ev..
Eşimin memur maaşı:) aylık 1.100 tl veriyoruz canım.eşnin geliri ne kadar ne kadar kira veirorsnz ?
haklısın bende öyle düşünüyorum ama bizim buralar baya soğuk oluyor oğlanı çıkarmak istemedim. gezilecek bi yerler yok yakında. ahh öyle avm ler olsa oturuğumuz yerdeeeee. havalar bu günlerde iyi derken oğlan hasta oldu bu seferde gene tıkıldık ama bi iyileşsin senin dediklerini hep yapıcam canım. bende bunaldımbak o olmadı işte hep birlikte cıkn gezin dolaşın.. bir hafta sonunuz var zaten.. ogluunzla beraber birlikte birşeyler yapn böz öyle ypyoruz vla ben eşimi salmam biyere
bir hafta sonu var onuda bize ayrrr birlikte gezeriz dolaşırız hava soguksa avm felan gideriz. cay içeriz.. birşeyler yeriz oglanı egglendiririz paar günü iki elden temizleriz evi o makine yapar ben toz alrm mutfaga gecerim 2 saatte. biter temizliğe cok zaman ayırmıyrm bir pazarmz var vallaha ondada temizlikle ugraşamam gün boyu .. yok öyle kaçmak
benm oglanda sadece tv ile yiyor malesef...
görümcem deyince tamam dedim canımöyle değil işte karşılıklı değil canm sen iyilikle yaklaştıkca onlar kötülükle gelirler.. sen iyi oldukca tepene biniolar ne yazkkı böyle insanlarda var eltim görümcem dahil benim..
o ikizlerini doyuruyor
çok geçmiş olsun canım bu havalarda hasta olmayan yokhaklısın bende öyle düşünüyorum ama bizim buralar baya soğuk oluyor oğlanı çıkarmak istemedim. gezilecek bi yerler yok yakında. ahh öyle avm ler olsa oturuğumuz yerdeeeee. havalar bu günlerde iyi derken oğlan hasta oldu bu seferde gene tıkıldık ama bi iyileşsin senin dediklerini hep yapıcam canım. bende bunaldım
benim eşimin ailesinde de kız torun yok ben tek gelinim şanslıyım mı desem bilemedimgörümcem deyince tamam dedim canımbenim kayınvalidemin kızı yok. kız kardeşi yok. o yüzden kız çocuğuna çok düşkün. kızı olsaydı farklı olabilirdi şimdilik ben değrliyim ama bi eltim gelirse nasıl olcak bilmiyorum
Eşimin memur maaşı:) aylık 1.100 tl veriyoruz canım.
hoşgeldiniz canım hayırlı cumalarSelamlar arkadaşlar hayırlı cumalar :)
selam canım :) hayırlı cumalar. nasılsın ? kaç yaşındasın evli misin? kaç yaşındasın ? bebiş var mı?Selamlar arkadaşlar hayırlı cumalar :)
çok sağol canım aslında havalar güzel gibi duruyor ama tam tehlikeli havalar her an herşey olabilir. bende ona aldandım. hava güzel diye çıkardım çocuğu bi rüzgar çıktı hemen eve gitsemde aldı çocuk şifayıçok geçmiş olsun canım bu havalarda hasta olmayan yok
Benim kayınvalidemin hem kızı var hem başka gelini var yine de çok iyi bi insan. Kişinin kendiyle alakalı diye düşünüyorum bende.görümcem deyince tamam dedim canımbenim kayınvalidemin kızı yok. kız kardeşi yok. o yüzden kız çocuğuna çok düşkün. kızı olsaydı farklı olabilirdi şimdilik ben değrliyim ama bi eltim gelirse nasıl olcak bilmiyorum
a. selam hoşgeldiniz hayırlı cumalarSelamlar arkadaşlar hayırlı cumalar :)
a. slm canım hayırlı cumalarSelamlar arkadaşlar hayırlı cumalar :)