bebişe babaannesi bakıyo sağolsn her sbah geliyo akşam gidiyo. eşimde memurbebişe kim bakıyor peki canm eşin ne iş yapıyor ?
Eşim sadece ben hastaysam yardım ederdi onun dışında masaya su bardağı dahil koymaz ooo anlatsam eş değil hizmetcisisin derdindesene ikizlerden sonra evrim gecirdi oda
benm eşimde yardm eder herşeyee
hele bi etmesin agzını yüzünü kırarım onun
her zaman sohbetteyim yakaladığım sürece şuan işteyim mesela hemen cvplamaya çalışıyorum bugün yoğun değilim allahtanDemi işini de mı taşısın:))
Bencede sen bize sohbete buyur :))
Allah yolunu aydınlatsın ama ben buradan yoruldum kendisi napıyor kimbiliraynen bende diyorum ama anlamıyor böyle bir evlilğe cocuk yapılmaz onada yazık
bence cesareti yok korkuyor.. ama ömür boyu cekilmez.. kendine cok yazı eder..
Ben sormuştum ama canımGünaydın kızlar geldim bende yine uyuyamadim sabaha karşı 4 te zor uyudum. Maşallah hiç beni de sorduğunuz yok darildim
Evet etiketlemissin gördüm:)Ben sormuştum ama canım
Günaydın canım nasılsınEvet etiketlemissin gördüm:)
sen ne iş yapıyosun canım. beni de iş yormuyo oğlan yoruyo. bizimkininde bi çile 3 diş çıktı dördüncü geliyo.benmkide öyle yaa hoof dişler de geliyor yeme sıknıtımız var ve cok hareketli işten cok oglan yoruyor beni eve gittm zaman
İyilik ne olsun uyandım dedim bi bakayım ne var ne yok.:) minnoslar ne yapiyoo:)Günaydın canım nasılsın
Acıkmışlar parmaklarını yiyorlar:))))İyilik ne olsun uyandım dedim bi bakayım ne var ne yok.:) minnoslar ne yapiyoo:)
annenler nerede pekiibebişe babaannesi bakıyo sağolsn her sbah geliyo akşam gidiyo. eşimde memur
Parmaklarını severim onların:)))Acıkmışlar parmaklarını yiyorlar:))))
ikizler adamda ters etki yaratmış ama iyikide yaratmışEşim sadece ben hastaysam yardım ederdi onun dışında masaya su bardağı dahil koymaz ooo anlatsam eş değil hizmetcisisin derdin
Ama şimdi sırtıma yastığı bile koyuyor belim ağrımasın diye:))
Tek çocuk annesi olmak güzeldir:)annenler nerede pekii
benm bebişede annem bakıyor şimdilik bizim evde havalar ısınınca kendi evinde bakacak
ama ikinciye bakmam dior
nerede yaşıyorsnz ?
yeni gelin o saate kadar uyumazGünaydın kızlar geldim bende yine uyuyamadim sabaha karşı 4 te zor uyudum. Maşallah hiç beni de sorduğunuz yok darildim
biz ne yapalım kızTek çocuk annesi olmak güzeldir:)
İkinciyi düşünme ya
kendi anneme bırakmıyorum yalnız yaşıyor çalıştığım yere yakın hergün çocuğu getiremem ama kayınvalidem benim evime yakın o her sabah gelebiliyo. kayınvalidem de ikinciye zor bakarım bi tane daha yapta ikisine braber bakayım beraber büyürler diyo ama benim gözüm almıyo şuanannenler nerede pekii
benm bebişede annem bakıyor şimdilik bizim evde havalar ısınınca kendi evinde bakacak
ama ikinciye bakmam dior
nerede yaşıyorsnz ?
Aynen yaa adam epeyce değişti bana iyi oldu :))kocişler iyiki varlar:)ikizler adamda ters etki yaratmış ama iyikide yaratmış
oda bilsin artık yardmsız olmayacagını vlla ben eşime artık yumuş bile buyuruyorum kalk getir kal kyap die önceden oda yapmadı şimdi mecbur yapıor
sagolsn ya vla.. yinede arkasndan fazla atıp tutmaym
amann yook canmm oglan büyüsün bir 6 yaşına felan gelsinde anca öyle planlarmz var çünkü..Tek çocuk annesi olmak güzeldir:)
İkinciyi düşünme ya