Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

desene ikizlerden sonra evrim gecirdi oda
benm eşimde yardm eder herşeyee
hele bi etmesin agzını yüzünü kırarım onun
Eşim sadece ben hastaysam yardım ederdi onun dışında masaya su bardağı dahil koymaz ooo anlatsam eş değil hizmetcisisin derdin
Ama şimdi sırtıma yastığı bile koyuyor belim ağrımasın diye:))

Günaydın kızlar geldim bende yine uyuyamadim sabaha karşı 4 te zor uyudum. Maşallah hiç beni de sorduğunuz yok darildim

aynen bende diyorum ama anlamıyor böyle bir evlilğe cocuk yapılmaz onada yazık
bence cesareti yok korkuyor.. ama ömür boyu cekilmez.. kendine cok yazı eder..
Allah yolunu aydınlatsın ama ben buradan yoruldum kendisi napıyor kimbilir
Seninki bir ömür kırgınlık hayal kırıklığı yorgunluk pişmanlık şeklinde devam eder

benmkide öyle yaa hoof dişler de geliyor yeme sıknıtımız var ve cok hareketli işten cok oglan yoruyor beni eve gittm zaman
sen ne iş yapıyosun canım. beni de iş yormuyo oğlan yoruyo. bizimkininde bi çile 3 diş çıktı dördüncü geliyo.

Eşim sadece ben hastaysam yardım ederdi onun dışında masaya su bardağı dahil koymaz ooo anlatsam eş değil hizmetcisisin derdin
Ama şimdi sırtıma yastığı bile koyuyor belim ağrımasın diye:))
ikizler adamda ters etki yaratmış ama iyikide yaratmış
oda bilsin artık yardmsız olmayacagını vlla ben eşime artık yumuş bile buyuruyorum kalk getir kal kyap die önceden oda yapmadı şimdi mecbur yapıor
sagolsn ya vla.. yinede arkasndan fazla atıp tutmaym

annenler nerede pekii
benm bebişede annem bakıyor şimdilik bizim evde havalar ısınınca kendi evinde bakacak
ama ikinciye bakmam dior
nerede yaşıyorsnz ?
kendi anneme bırakmıyorum yalnız yaşıyor çalıştığım yere yakın hergün çocuğu getiremem ama kayınvalidem benim evime yakın o her sabah gelebiliyo. kayınvalidem de ikinciye zor bakarım bi tane daha yapta ikisine braber bakayım beraber büyürler diyo ama benim gözüm almıyo şuan

Aynen yaa adam epeyce değişti bana iyi oldu :))kocişler iyiki varlar:)
Ama yardım etmese eve günde iki kere temizlikçi uğraması lazım

Tek çocuk annesi olmak güzeldir:)
İkinciyi düşünme ya
amann yook canmm oglan büyüsün bir 6 yaşına felan gelsinde anca öyle planlarmz var çünkü..
seneye ev alacagız inşallah birikim yapıyoruz su anda..
cocuk ev aldkttan oglan büyüdükden sonra inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…