Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Aynen öyle zamanla hersey yoluna girer Allahim saglik sihhat huzur versin canim
haklsn saglk olsnda.. gerisi -boş
ben takıntılıydm biraz işte cok titiz ve temizdm böyle alışması cok zor oldu hala içim içimi yer evin o halini görünce ama elden birşey gelmior ..
su hava nasılda içimi daraltıyor ya

yerimm ben onu şimsi kıpır kıpır eder tekmeler atar sana annesi tatlı yiyosn ya beni yatırmazdı karnmdayken tekmelerdi her tarafmdan afiyetler olsun
vla bir şekilde konsantre olyrm ama yakında beynim yanacak

Bi güneş cikaydi iyiydi yaw

yerimm ben onu şimsi kıpır kıpır eder tekmeler atar sana annesi tatlı yiyosn ya beni yatırmazdı karnmdayken tekmelerdi her tarafmdan afiyetler olsun
vla bir şekilde konsantre olyrm ama yakında beynim yanacak
aynen tekme yagmuruna tutuyor beni onu her hissettigimde içime sokasım geliyor sevgiden mıncık mıncık yapasım geliyor deliriyorum adeta

beynin error vermeden caresine bak azıcık dinlen

aynen tekme yagmuruna tutuyor beni onu her hissettigimde içime sokasım geliyor sevgiden mıncık mıncık yapasım geliyor deliriyorum adeta

beynin error vermeden caresine bak azıcık dinlen
ben alışkınım oglandan bana birşey olmaz
ah ah sen böyle anlatnca hamilelik günlerim geldi aklıma karnmdaken ne rahattm sesi solugu cıkmıordu şimid durdurabilene aşk olsun

ben alışkınım oglandan bana birşey olmaz
ah ah sen böyle anlatnca hamilelik günlerim geldi aklıma karnmdaken ne rahattm sesi solugu cıkmıordu şimid durdurabilene aşk olsun
ya bende bi an önce dogsun istiyorum razıyım onun herşeyine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…