haklsn saglk olsnda.. gerisi -boşAynen öyle zamanla hersey yoluna girer Allahim saglik sihhat huzur versin canim
aynen baya büyük yani. İnşallah can kaybı yokturdeprem mi olmuşş
yerimm ben onu şimsi kıpır kıpır eder tekmeler atar sana annesi tatlı yiyosn yaişler yogun olunca oluyor böyle dalgınlıklar,farkettm sayfalar dolmuş yine çenebaz seniibu tempoyla işlere iyi konsatre oluyorsun maşallah sana napiyim yemeğimizi yedik şimdi de tatlımızı yiyoruz oglumla teyzesi
bakıyorum şimdi haberlere,ay Allah korusun inş yoktur can kaybı,ama herhangi birşey dememişler onunla ilgiliaynen baya büyük yani. İnşallah can kaybı yoktur
inşallah can kaybı felan olmamıştır ya5.8 diyorlar kız adıyaman da olmuş
Bi güneş cikaydi iyiydi yawhaklsn saglk olsnda.. gerisi -boş
ben takıntılıydm biraz işte cok titiz ve temizdm böyle alışması cok zor oldu hala içim içimi yer evin o halini görünce ama elden birşey gelmior ..
su hava nasılda içimi daraltıyor ya
vallaha yaBi güneş cikaydi iyiydi yaw
aynen tekme yagmuruna tutuyor beni onu her hissettigimde içime sokasım geliyor sevgiden mıncık mıncık yapasım geliyor deliriyorum adetayerimm ben onu şimsi kıpır kıpır eder tekmeler atar sana annesi tatlı yiyosn yabeni yatırmazdı karnmdayken tekmelerdi her tarafmdan afiyetler olsun
vla bir şekilde konsantre olyrm ama yakında beynim yanacak
köylerde felan belki olabilir canım ya. köy evlerin bu şiddete dayanamaz gibi geliyorinşallah can kaybı felan olmamıştır ya
Ay vallahi bulamadim kiz soylesene catlicam
vallaha ya
tamam anladık hamaratsn ne hava atıp durun sen bana
çatla patla işteAy vallahi bulamadim kiz soylesene catlicam
ben alışkınım oglandan bana birşey olmazaynen tekme yagmuruna tutuyor beni onu her hissettigimde içime sokasım geliyor sevgiden mıncık mıncık yapasım geliyor deliriyorum adeta
beynin error vermeden caresine bak azıcık dinlen
köylerde felan belki olabilir canım ya. köy evlerin bu şiddete dayanamaz gibi geliyor
Yok kizzz :))))))şaka ypıyorum bakma öle süzgün süzgün
ya bende bi an önce dogsun istiyorum razıyım onun herşeyineben alışkınım oglandan bana birşey olmaz
ah ah sen böyle anlatnca hamilelik günlerim geldi aklıma karnmdaken ne rahattm sesi solugu cıkmıordu şimid durdurabilene aşk olsun
tühh ya hiç iyi olmadı vallahi bu depremköylerde felan belki olabilir canım ya. köy evlerin bu şiddete dayanamaz gibi geliyor
bende öyle derdm 10 ay önceya bende bi an önce dogsun istiyorum razıyım onun herşeyine