Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

benm prensimin ismi yiğit ege ablası..
begendin isimleri yaz içinden sec iki isim mmi düşünüyorsnz
güzel isim yiğit ege ilk zamanlar 2 isim düşünüyordum şimdi tek isim koymak istiyorum bakalım kararım degişmezse tabi

eşimin kafasında olan isimler; tuna, sarp ,mert,deniz,

benim düşündüklerim ; deniz,civan

ama hiçbirine içim sinmiyor

hak veriyorum Allah o yüzden vermiyor belki çocuk.çocukla filan düzeltmeyi de düşünmüyordum ama sence nereye kadar çekilir.

hak veriyorum Allah o yüzden vermiyor belki çocuk.çocukla filan düzeltmeyi de düşünmüyordum ama sence nereye kadar çekilir.
cekme canm.. ben kendi adına konuşuyum asla cekmezdm.. öyle bir insanı direk boşanırdmm sana yazık hayatına yazk ve birde cocuguna yazık etme bence.. aile arkanda değil mi ?

ben bu saydıklarının içinden en cok mert isimini begendm canm
ben oglum dogdu onu gördükten sonra karar verebildim ismini bende dogmadan karar verememştim görüp öyle koyacagm dedim
kucagıma verdiler bi baktm.. öyle koydm tabi sezeryanlı oldugm içn dogru düzgün kucagıma bile alalamştm o can havliyle..

cekme canm.. ben kendi adına konuşuyum asla cekmezdm.. öyle bir insanı direk boşanırdmm sana yazık hayatına yazk ve birde cocuguna yazık etme bence.. aile arkanda değil mi ?
anneme kalsa o da boşan der.bilmiyorum şuan beni ne tutuyor.alıştım belkide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…