Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

maşallah bunların hepsini ne ara yaptın kız :KK53:
hatun hamarat dagılın:cool::cool::cool:
bende bir yandan işlerle ilgileniyorum bir yandan burda cene calıyorum:KK53::KK53:
ravioli ne gı:sus::sus:
Soylemesi ayip elim cok hızlıdır :))) duzenli çalışırım daginik olmaz kolay oluyor hemen toplamak :)) ravioli italyan mantısı.. genelde parmesan peynirli oluyor ama ben peynir sevmedigim icin katmiyorum. Ispanakli yapiyorum içini :)

ya ben geldm aslında yazdım hatta göndermeden öle kalmış :) sonra yazdıgımı unutup sayfayı kapatmışım falan bugun işlerim yogundu biraz anca yeni yemek yiyorum ,napıyosunuz nasılsınız bakalım şekerler
ahh ahh dalgın hamiş seni:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::63::63::63::63: hadi bu seferlik affedelim:63::63::63::110::110:
vla napalım bol bol cene çalıyoruz
bir yanda işleri yapıyorum:KK53:
sen napıyorsn bakymm:kahve:

Soylemesi ayip elim cok hızlıdır :))) duzenli çalışırım daginik olmaz kolay oluyor hemen toplamak :)) ravioli italyan mantısı.. genelde parmesan peynirli oluyor ama ben peynir sevmedigim icin katmiyorum. Ispanakli yapiyorum içini :)
hmm hiç bilmiyordum duymadm ismini :olamaz::olamaz::olamaz:
bende dagınıkltan nefret ederm blyrmsn .. ama oglan olduktan sonra hepp dagınık önüne gecemiyorum artık :KK14:
ellerine saglıkk :KK200:

hmm hiç bilmiyordum duymadm ismini :olamaz::olamaz::olamaz:
bende dagınıkltan nefret ederm blyrmsn .. ama oglan olduktan sonra hepp dagınık önüne gecemiyorum artık :KK14:
ellerine saglıkk :KK200:
Sagol canmm.. bos zaman olunca toplarsin nolcak bosver.. oglan istedigi gibi eglensin :emir_bebek:

ahh ahh dalgın hamiş seni:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::63::63::63::63: hadi bu seferlik affedelim:63::63::63::110::110:
vla napalım bol bol cene çalıyoruz
bir yanda işleri yapıyorum:KK53:
sen napıyorsn bakymm:kahve:
işler yogun olunca oluyor böyle dalgınlıklar,farkettm sayfalar dolmuş yine çenebaz senii:KK70::KK70:bu tempoyla işlere iyi konsatre oluyorsun maşallah sana:nazar:napiyim yemeğimizi yedik şimdi de tatlımızı yiyoruz oglumla teyzesi :KK48:

X