ben öyle birşey yapmıyorum bikere tamm mı yalan üfürme ordan koca göbüşünlemilletti evlilikten soğutmana bakıyorum ne yapıyımEVLİLERE VE BEKARLARA EVLİLİĞİ KÖTÜLEMEK YASAKTIR. -KAMU SPORU-
peki bu ne ? :) :) kanıt var elimde kızevlendide başı göge mi erdi işte
saka bi yana dogru diyorsn canm eşin önemli.. ne evlilkler nice ncie hayatlar var vllaTabiki ana baba evi çok rahat :) ama evlilikte fena değil.koca iyi olunca çok şükür:))
espiri o espiri o kanıttan sayılmaz cicimpeki bu ne ? :) :) kanıt var elimde kız
26 yaşındayim:) sen?saka bi yana dogru diyorsn canm eşin önemli.. ne evlilkler nice ncie hayatlar var vlla
sen kaç yşaındaydn yaşını unuttm ben
nasıl deprem oldu cok mu şiddetli olduKızlar deprem oldu ya çok korktum eşim de yok://$
nerde kız ? şiddeti çok muydu?Kızlar deprem oldu ya çok korktum eşim de yok://$
Hadi ya neresiki orasi siddetlimiydiKızlar deprem oldu ya çok korktum eşim de yok://$
ben sana soru sordydm nie cevaplamadın hııHadi ya neresiki orasi siddetlimiydi
Soruyu tekrar alabilirmiyimben sana soru sordydm nie cevaplamadın hıı
Baya hissettim ya.başım mi dönüyor acaba dedim. Baktım avizeler birbirine çarpıyor.gaziantep canımnasıl deprem oldu cok mu şiddetli oldu
maşallah bunların hepsini ne ara yaptın kızetrafii topladim camasir astim ravioli yapcam onun hamurunu yogurdum dinleniyor birazdan onu yaparim. Baskada biseycik yok sen naptinnn cnm :))
şimdi ne durumdaBaya hissettim ya.başım mi dönüyor acaba dedim. Baktım avizeler birbirine çarpıyor.gaziantep canım
Cok gecmis olsun canm yaBaya hissettim ya.başım mi dönüyor acaba dedim. Baktım avizeler birbirine çarpıyor.gaziantep canım
banane bul oku yok bidaha sanaSoruyu tekrar alabilirmiyim