ya ben geldm aslında yazdım hatta göndermeden öle kalmış :) sonra yazdıgımı unutup sayfayı kapatmışım falan bugun işlerim yogundu biraz anca yeni yemek yiyorum ,napıyosunuz nasılsınız bakalım şekerler
Soylemesi ayip elim cok hızlıdır :))) duzenli çalışırım daginik olmaz kolay oluyor hemen toplamak :)) ravioli italyan mantısı.. genelde parmesan peynirli oluyor ama ben peynir sevmedigim icin katmiyorum. Ispanakli yapiyorum içini :)maşallah bunların hepsini ne ara yaptın kız
hatun hamarat dagılın
bende bir yandan işlerle ilgileniyorum bir yandan burda cene calıyorum
ravioli ne gı
ahh ahh dalgın hamiş seniya ben geldm aslında yazdım hatta göndermeden öle kalmış :) sonra yazdıgımı unutup sayfayı kapatmışım falan bugun işlerim yogundu biraz anca yeni yemek yiyorum ,napıyosunuz nasılsınız bakalım şekerler
hmm hiç bilmiyordum duymadm isminiSoylemesi ayip elim cok hızlıdır :))) duzenli çalışırım daginik olmaz kolay oluyor hemen toplamak :)) ravioli italyan mantısı.. genelde parmesan peynirli oluyor ama ben peynir sevmedigim icin katmiyorum. Ispanakli yapiyorum içini :)
Küsme kiz neydiki soru vallahi takip ediyorum ama dur bi bakimbanane bul oku yok bidaha sana
Şimdilik birşey yok yağmur yağıyor rüzgar var ama korkuyorum.yüksekteyim bide.yalnızimşimdi ne durumda
Küsme kiz neydiki soru vallahi takip ediyorum ama dur bi bakim
Sagol canmm.. bos zaman olunca toplarsin nolcak bosver.. oglan istedigi gibi eglensinhmm hiç bilmiyordum duymadm ismini
bende dagınıkltan nefret ederm blyrmsn .. ama oglan olduktan sonra hepp dagınık önüne gecemiyorum artık
ellerine saglıkk
cok geçmiş olsn canmm korkma cok şiddetli değilmiş allahtan.. inşallah birşey olmazŞimdilik birşey yok yağmur yağıyor rüzgar var ama korkuyorum.yüksekteyim bide.yalnızim
boş zaman hiiiç olmuyor ki canm kendime ayrck 5 dakikam bile olmuyor evde inan toplasan bile geri dagılıyor bende saldm gitttiSagol canmm.. bos zaman olunca toplarsin nolcak bosver.. oglan istedigi gibi eglensin
Maalesef öyleecok geçmiş olsn canmm korkma cok şiddetli değilmiş allahtan.. inşallah birşey olmaz
yalnız olmak bu kadar kötü işte
Sal gitsin en iyisiiiiboş zaman hiiiç olmuyor ki canm kendime ayrck 5 dakikam bile olmuyor evde inan toplasan bile geri dagılıyor bende saldm gittti
Teşekkür ederim sağolasinCok gecmis olsun canm ya
saldm gitti evim dagınık bal dök yala değil ama böyle daha mutluyum napym kuzum yetişmiyor.. imkanı yok hem ev hem iş hem cocuk hem yemek vlla :/Sal gitsin en iyisiiii
Aynen öyle zamanla hersey yoluna girer Allahim saglik sihhat huzur versin canimsaldm gitti evim dagınık bal dök yala değil ama böyle daha mutluyum napym kuzum yetişmiyor.. imkanı yok hem ev hem iş hem cocuk hem yemek vlla :/
işler yogun olunca oluyor böyle dalgınlıklar,farkettm sayfalar dolmuş yine çenebaz seniiahh ahh dalgın hamiş senihadi bu seferlik affedelim
vla napalım bol bol cene çalıyoruz
bir yanda işleri yapıyorum
sen napıyorsn bakymm
hadi ya... oraya kadar hissedilmiş demekki5.8 diyorlar kız adıyaman da olmuş
deprem mi olmuşş5.8 diyorlar kız adıyaman da olmuş