alişkanlık hayat korkusu yapamam korkusu büyük ihtimalle ama anlattıgına göre yola cıkarak söylüyorum böyle bir adamla ömür gecmez.. alışkanlık olsada durulmaz allah yardımcın olsn canm...anneme kalsa o da boşan der.bilmiyorum şuan beni ne tutuyor.alıştım belkide.
buluruz elbet içime sinen bir isimben bu saydıklarının içinden en cok mert isimini begendm canm
ben oglum dogdu onu gördükten sonra karar verebildim ismini bende dogmadan karar verememştim görüp öyle koyacagm dedim
kucagıma verdiler bi baktm.. öyle koydm tabi sezeryanlı oldugm içn dogru düzgün kucagıma bile alalamştm o can havliyle..
Kolay gelsin:)buluruz elbet içime sinen bir isim
şimdi işlerim var benim azıcık görüşürüz
Merhaba hoşgeldiniz:) inşallahh hayırlısıyla gönlünüze göre versin:) yaş kaç sizinMERHABALAR BENDE GELDİM ARKADAŞIM
NASILSINIZ HANIMLAR
BİR OĞLUM VAR ÇALIŞAN ANNEYİM
İKİNCİ BEBİŞİ İSTİYORUM ALLAH NASİP EDERSE
39 CANIMMerhaba hoşgeldiniz:) inşallahh hayırlısıyla gönlünüze göre versin:) yaş kaç sizin
Amin Allah hayırlılar ile karşılaştırsın hepimizi.alişkanlık hayat korkusu yapamam korkusu büyük ihtimalle ama anlattıgına göre yola cıkarak söylüyorum böyle bir adamla ömür gecmez.. alışkanlık olsada durulmaz allah yardımcın olsn canm...
Ben 26 yaşındayim :) 9 aylık evliyim39 CANIM
TEŞEKKÜR EDERİM SİZ KAÇ YAŞINDASINIZ
Amiiiin inşallah..Amin Allah hayırlılar ile karşılaştırsın hepimizi.
Ooo ne güzel:))hadi bakalım
Amaaan iste kostur kostur gidip geldik bi baktim benim sipa yarim saat uyumus kalkmis vizirdanip duruyoooo offf zaten huysuzdu bikac gundur daha kotu oldu onceden hic olmazsa sallayarak da olsa 2 saat dolduruyodu simdi uyumuyoda surekli vizirdaniyocook iyi olmuşş ooohh vlla bo lbo lgezin dolaşın bu boşlugun tadını cıkartnnn
birinden ayrılmaya korkuyor yada beceremiyorsam insan bağımlısı olabilirmiyim sence canım?Amiiiin inşallah..
Olma ihtimali var,ama hayat şartları gözünü korkutuyor da olabilir. Zor bi karar tabi ve yeniden bi hayat a başlamak.birinden ayrılmaya korkuyor yada beceremiyorsam insan bağımlısı olabilirmiyim sence canım?
Ağrısı falan mi var acaba ki.dişle alakalı birşeyler falanAmaaan iste kostur kostur gidip geldik bi baktim benim sipa yarim saat uyumus kalkmis vizirdanip duruyoooo offf zaten huysuzdu bikac gundur daha kotu oldu onceden hic olmazsa sallayarak da olsa 2 saat dolduruyodu simdi uyumuyoda surekli vizirdaniyo
bizdede biraz yogunluk başladı ya.. ihmal etme bak bizlerideBurdayım ya, işlerde oluyor du pek bakamadım
hoşgeldnn canmm iyiki geldinnnMERHABALAR BENDE GELDİM ARKADAŞIM
NASILSINIZ HANIMLAR
BİR OĞLUM VAR ÇALIŞAN ANNEYİM
İKİNCİ BEBİŞİ İSTİYORUM ALLAH NASİP EDERSE
görüşürüz canmm fursat buldukca yine gel olur mubuluruz elbet içime sinen bir isim
şimdi işlerim var benim azıcık görüşürüz
Etmemeye çalışıcam da topuklu giydiğime yine pişman oldugum günlerden birini yaşıyorum.. :Sbizdede biraz yogunluk başladı ya.. ihmal etme bak bizleride