- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 94.651
Evet kızlar adıyamanda olmuş.onu hissettik bayaaa.deprem mi olmuşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kızlar adıyamanda olmuş.onu hissettik bayaaa.deprem mi olmuşş
Yok kizzz :))))))
ya bi türlü içime sinen isim bulamıyorum benbende öyle derdm 10 ay önce
isim düşündünüz mü annesi prensimize
aa sende mi hissetn canım gecmiş olsun hangi sehirdesin sen?Evet kızlar adıyamanda olmuş.onu hissettik bayaaa.
benm prensimin ismi yiğit ege ablası..ya bi türlü içime sinen isim bulamıyorum ben
Kiz ben cvp vermisim zaten birde beni suclu durumuna sokuyon haEvet cnm neyseki o yonde bir sıkıntım yok esimin destegi olmasa zaten kafayi yerim heralde[
güzel isim yiğit ege ilk zamanlar 2 isim düşünüyordum şimdi tek isim koymak istiyorum bakalım kararım degişmezse tabibenm prensimin ismi yiğit ege ablası..
begendin isimleri yaz içinden sec iki isim mmi düşünüyorsnz
Birkaç ev yıkılmış.. can kaybı hakkında bilgi yok ama yüksekten atlayan falan olmuş korkudanbakıyorum şimdi haberlere,ay Allah korusun inş yoktur can kaybı,ama herhangi birşey dememişler onunla ilgili
yıkılan ev vardr mutlaka en kaz altında kalan yoktur inşBirkaç ev yıkılmış.. can kaybı hakkında bilgi yok ama yüksekten atlayan falan olmuş korkudan
İyiyim çok şükür.arayanlar oluyorda_heidi_ iyimsn canmm ??
Gaziantep teaa sende mi hissetn canım gecmiş olsun hangi sehirdesin sen?
4.4 , 4.2 ve 4.1 artcilar da olmuş.inşallah yoktur.yıkılan ev vardr mutlaka en kaz altında kalan yoktur inş
hak veriyorum Allah o yüzden vermiyor belki çocuk.çocukla filan düzeltmeyi de düşünmüyordum ama sence nereye kadar çekilir.canm benm sana tek diyeceğim var.. bu adam düzelmez böyle bir kafayla bu evlilik de yürümez yürüse bile hayır gelmez..
bence cocuk yapma.. onuda böyle bir aile hayatına sürükleyeceksn yoksa sen mutsuz olacan cocuk mutsuz olacak herşey dahada zorlaşacak..
hadi ya o zaman benm gözümden kaçmşşş eyvahh şimdi çirkefleşecek bana kaç kızım kaççKiz ben cvp vermisim zaten birde beni suclu durumuna sokuyon ha
yokmuş baktm haberlerde.. bununla geçmiş olsn canm..4.4 , 4.2 ve 4.1 artcilar da olmuş.inşallah yoktur.
inş bişi yoktur tekrar gecmiş olsun4.4 , 4.2 ve 4.1 artcilar da olmuş.inşallah yoktur.
cekme canm.. ben kendi adına konuşuyum asla cekmezdm.. öyle bir insanı direk boşanırdmm sana yazık hayatına yazk ve birde cocuguna yazık etme bence.. aile arkanda değil mi ?hak veriyorum Allah o yüzden vermiyor belki çocuk.çocukla filan düzeltmeyi de düşünmüyordum ama sence nereye kadar çekilir.
ben bu saydıklarının içinden en cok mert isimini begendm canmgüzel isim yiğit ege ilk zamanlar 2 isim düşünüyordum şimdi tek isim koymak istiyorum bakalım kararım degişmezse tabi
eşimin kafasında olan isimler; tuna, sarp ,mert,deniz,
benim düşündüklerim ; deniz,civan
ama hiçbirine içim sinmiyor
anneme kalsa o da boşan der.bilmiyorum şuan beni ne tutuyor.alıştım belkide.cekme canm.. ben kendi adına konuşuyum asla cekmezdm.. öyle bir insanı direk boşanırdmm sana yazık hayatına yazk ve birde cocuguna yazık etme bence.. aile arkanda değil mi ?