• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saltam1823 Meme Estetiği Ameliyatı

Canım çok çok geçmiş olsun,konunda hayırlı olsunn :34: Bendede Mentor marka yuvarlak protez var.Ayrıca bende meme ucu kesisi ile ameliyat oldum.Meme ucu kesisi inanılmaz izsiz bir yöntem.Zamanla izlerin o kadar silikleşecek,kaybolacakki bunun mutlulugunu fazlasıyla yaşayacaksın canım benim :21: Kas üstü yöntemindede protez büyüklügünü oldukça belli eder,eminimki bandajlar açılınca harika bir görüntü çıkacak ortaya.. Saglıklı,komplikasyonsuz bir hayat diliyorum sanaaa... :54:Aramıza hoşgeldinn.. :7:

SEVGİLİ ARKADAŞLARIM.....İLK TOPİĞİMDE BİRAZ YANLIŞ YAZMIŞIM KUSURA BAKMAYIN....BENİMKİ KAS ZARI ALTI - SUBFASYAL imiş....
açıkçası ameliyat sonrası narkoz etkisinden çok fazla doktorla konuşamamıştım...dün ilk kontrolüm vardı ve özellikle bu soruyu sordum ve evet, KAS ZARI ALTI imiş ...

merhaba sevgili kızzzlllaaarrrrr.....ilk önce dünki ANNELER GÜNÜMÜZ kutlu olsun :))))))))

gelişmelerden bahsetmek isterim: 2 gündür memeişlerimde acayip değişiklikler var....eskiden benden ''ayrı yürüyorlardı'' sanki...çok ağırlık veriyorlardı ama 2 gündür çok yumuşak ve sanki benim parçam olmuş gibi bir durum var...hiçbir yerim ağrımıyor..şekil, görünüm vs gayet iyi....

bu arada albüm ekledim ama sadece ÖNCE ve SONRA denilen 2 ad resim var şimdilik...daha sporcu sütyeni kullandığımdan ve hayalim olan sütyenleri almadığımdan başka resimleri eklemedim...ama en kısa zamanda ekleyeceğim....:)))))

HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN ve YENİ AMELİYAT OLACAK OLANLARA BAŞARILAR dilerim!!!!!

öpüyorum

avatardaki sensen çok güzel göründüğünü söylemek isterim. dolu dolu olmuşlar :nazar:
burcunun dediği gibi aralarına hoş geldin. :16:
bekleyin beni :6: :8:

buraya da yazayım maşallah şekerim çok hoş olmuşlar öncesi ve sonrası bayaaa farklıııı ;)

buraya da yazayım maşallah şekerim çok hoş olmuşlar öncesi ve sonrası bayaaa farklıııı ;)

evet Burcu, katılıyorum.....hiç yoktu nerdeyse..annelik işte...emzirdik ve gitti bitti memişlerimiz :))))))) ama şuan inan çok mutluyum...doyamıyorum :)))))))

cok guzel olmuslar gule gule kullan bayıldım :nazar::)

agrım yok demıssın hıc sızlama,dokununca hassasıyet hıssetmıyormusun? dıkıslerın acımıyormu?
ben senden once oldum hala dokununca gogsumun altı acıyor.

cok guzel olmuslar gule gule kullan bayıldım :nazar::)

agrım yok demıssın hıc sızlama,dokununca hassasıyet hıssetmıyormusun? dıkıslerın acımıyormu?
ben senden once oldum hala dokununca gogsumun altı acıyor.

Turquaise, selam...ilk önce iltifatların için tşklr...:)))))
inan ağrım yok. acaba meme ucundan olduğumdan dolayı mı???? bunları okurken tekrar göğüslerime dokunuyorum.....ağrı yok, dikişlerimde de yok, sadece meme ucuna yakın üst kısmı çok iyi hissetmiyorum..ama ağrı yok hiç...

senin nasıl bir ağrın var?????

göğüslerin çok güzel olmuş çok doğal duruyorlar. ben de damla mı yuvarlak mı diye düşünüyordum. sözler yeterli olmuyor, sen ve senin gibi resim paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
geçmiş olsun, çektiklerinin hepsine değmiş.

inan ağrım yok. acaba meme ucundan olduğumdan dolayı mı???? bunları okurken tekrar göğüslerime dokunuyorum.....ağrı yok, dikişlerimde de yok, sadece meme ucuna yakın üst kısmı çok iyi hissetmiyorum..ama ağrı yok hiç...

Canım biliyorsun,bende meme ucu kesisiyle ameliyat oldum.Bende hiçbir agrı,sızı yaşamadım.Meme ucu kesisi Gerçektende hem iz yönünden hemde rahatlık yönünden çok avantajlı bir yöntem .Çok şanslıyız bu yönden :34:

Canım biliyorsun,bende meme ucu kesisiyle ameliyat oldum.Bende hiçbir agrı,sızı yaşamadım.Meme ucu kesisi Gerçektende hem iz yönünden hemde rahatlık yönünden çok avantajlı bir yöntem .Çok şanslıyız bu yönden :34:

kesınlıkle sanslısınız ben nıye oyle olmamısımkı??
valla amelıyat olmayı dusunenler meme ucunu tercıh etseler daha ıyı sankı.. 3 hafta olacak nerdeyse iki supurge yapamıyorum hala :))
akşam ruyamda yuzustu yattıgımı ve gogsumun karnıma kactıgını gordum fecı korktum uyandım karnımı falan yokladım yarebbım kabus gormusum :9:

dıkıslerım dogal olarak acıyorda benım agrı sızlamaya donustu sımdı dokununca sızlıyolar boyle bıde, regl oncesı hassas olurlar ya oyle hassalar fena fena :)

Çok geçmiş olsun
Doktorun kimdi?

cyberrella selamlar ...dr eser aydoğdu. sanırım bazı kişilerin sorunu olmuş ameliyat sonrası. benimki olmadı. bence iyi araştır. kişinin yapısına da bağlı da sanırım sorunun olup olmaması..bende bir sıkıntı yok.

canım öncelikle geçmiş olsun vee hayırlı olsuunn .. çook özeniyorum ben size yaa.. bir kaç sorum olcak yanıtlarsan sevinirim:42:
ameliyatını nerde oldun? ne kadara mal oldu? birde siz şimdiye kadar iyice araştırmışsınızdır bu ameliyatları ünv. hastanelerinde yapabiliyormuyuz.. 5000 gibi rakamlar şu an bana bir hayli fazla geliyor da:((:34:

valla amelıyat olmayı dusunenler meme ucunu tercıh etseler daha ıyı sankı.. 3 hafta olacak nerdeyse iki supurge yapamıyorum hala :))
akşam ruyamda yuzustu yattıgımı ve gogsumun karnıma kactıgını gordum fecı korktum uyandım karnımı falan yokladım yarebbım kabus gormusum :9:
:9: :9: :9: :9: :9: nasıl güldüm anlatamam :1:
herkesin buna benzer rüyaları var cnm ama seninki baya komik olmuş :54:
cnm ağrının nerden ameliyat olduğundan çok hangi yöntemle ameliyat olduğuna bağlı,yani kas altı ameliyat olanlar kas zarı altı yöntemine göre ve kas üstü yöntemine göre daha ağrılı olduğundan süpürge yaparken falan zorlanıyorsun
sen bide yüzmeyi dene :1: ben 1 ay sonrasında yüzmek gibi bir gaflette bulundum sanırsın protezler kolunun altına kaçtı :53: bir göğsüm bu yüzden baya sorun yaşattı bana ama sağolsun doktorum sayesinde sorun kalmadı yani sakın aman hee bekle iğleşmeden yorma kollarını :34:

canım öncelikle geçmiş olsun vee hayırlı olsuunn .. çook özeniyorum ben size yaa.. bir kaç sorum olcak yanıtlarsan sevinirim:42:
ameliyatını nerde oldun? ne kadara mal oldu? birde siz şimdiye kadar iyice araştırmışsınızdır bu ameliyatları ünv. hastanelerinde yapabiliyormuyuz.. 5000 gibi rakamlar şu an bana bir hayli fazla geliyor da:((:34:

slm....kızlar inanın meme sorunu yaşayan bir bayanı gördüğümde ağlayasım geliyor..o kadr iyi anlıyorum ki...anlatamam...biliyorum neler çekiliyor..ameliyat olan yada olmak isteyen herkes çok iyi biliyor...''param yok'' diyenlere de çok üzülüyorum...ya ne kadar zor işte....inşallah bir gün hayaliniz gerçek olur...çok isterim....
ben Eser Aydoğdu ya 6.000 tl ye oldum 3 Mayıs ta. eveti fiyatlar yüksek...ama inan kimseye söylemeden paracıkları biriktirip, tek başıma gidip yaptırdım...çok isterdim çok...hele emzirdikten sonra ağlayasım gelirdi..
İnşallah en kısa zamanda sen de olursun..ameliyatı yapmadan önce araştır. bazı kızlar sorun yaşamış, ama bende şuana kadar bir olumsuz gelişmem olmadı..çok şükür...sadece bir güven verdi eser Hn, onda da yaptırdım..

yaaa çok komik...çünkü bende buna benzer rüyaları görüyorum artık :)))))))))))))))))))))))
geçenlerde iki memem dizime kaçmış rüyamda, uyandım..hemen memişlerime baktım, yerindeymiş......heheheheeheh :)))))))

Son düzenleme:
Back