- 29 Mart 2011
- 40
- 0
-
- Konu Sahibi tomb_raider
canım dvd leride varmış satılıyomuş aslında ama nerde satılır bilmemnettekiler benim işimi gördü ,ya inanılmaz kolay kilo verdim vücudun heryeri aynı anda çalışıyo müthiş kalori yaktırıyo bence çünkü ben özünde obur bi insanım çok denedim ama hiç diyet yapamadım artık dışarı bile çıkmıyodum eşimle aram açılmıştı kilolarım yüzünden:2: ama şuan hala zumbayla kilo vermeye ve sıkılaşmaya devam ediyorum 56 bedendim şuan 42 beden giyiyorum :64,ben çok çektim bu kilolardan o yüzden kimse benim gibi çekmesin diye paylaşıyorum hadi hep beraber ZUMBAAAAA...
evet çok eğlencelizayıflamayı eziyetten eğlenceye çeviriyo tüm samimiyetimle diyorum diyet yapmadan sdc zumbayla 4 ayda 20 kiloya yakın verdim .üstelik psikolojimde bozulmadı aksine neşeli anlayışlı biri haline geldim herkese tavsiye ediyorum sdc yarım saat günde hemde eğlenerek ha diyet yapmadım ama bulduğumuda yemedim tabiii haydi zumbaaa
Cnm bahsettiğin siteye baktım ama ne ne zumba nede video bulamadım :26:
Canım bu arada hoşgeldin aramıza,Kızlar hepiniz hoşgeldiniz.arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende zumba adlı çok hareketli ve zevli bir dansla zayıflıyorum 88 kilo ile başladım şuan 70 kiloyumyaklaşık 4 aydır yapıyorum ve diyet yapmadım tabi biraz dikkat ettim ama diyet değildi asla,herkese tavsiye ediyorum harika bişeymiş bu zumba...
tşkrler herkese hoşbulduk
Cnm bahsettiğin siteye baktım ama ne ne zumba nede video bulamadım :26:
nasıl gidiyo şekerler.
unuttunuz topigi
Unutmadık şekerim,bişey yapamıyoz ki yazalım,
Ben biraz yüzdüm geçen gün,hamama gittik de,başka da bişey yapamıyorum ne zamandır,misafirlerim
vardı bi hafta evde,temizlik sürdü zaten iki gün falan onlar gidince,bittim yani...