- 5 Mayıs 2010
- 426
- 3
-
- Konu Sahibi tomb_raider
Başla canım kesinlikle başla.Tabiki gark etmiceksin o zaman kesin oluyorevet salsa cok kivrak bi dans oldugu icin bacaklarinda fln incelme yapar...
ah zayiflama garketmeden olunca daha bi guzel oluyo
bende bi ara oylesine zevkine dans ediyodum o zaman bayagi zayiflamistim
ama simdi biraktim
tekrar baslasammi nebiraz toparlansin vucudum
hmm süpersin canım bunları becermek cidden marifet.başarılar dilerim her zaman :)bende tekrar basladim canim , basladim dediysem oyle duzenli olarak yapmiyorum ama
dans etmeyi sevdigim icin kafama estikce oynarim
oryantal , hip hop o tarz seyleri becerebiliyorum iki alakasiz sey ama neyse
salsa bana daha zor gibi geliyo
KK dan uzun suredir bircok konuda fikir aliyordum. Salsa ile ilgili tek baslik bulmak sasirtici oldu. Daha dolu bir icerik beklerdim.Sasirdim...
Konuya doncek olursak. Erkek arkadasim ve ben gecen sene 3-4 ay kadar salsa dersleri aldik. Ama bende bir yerlerde koptu.Samimiyetle birkac sey sormak istiyorum size.
1) Erkek arkadasim ritimleri zor algiliyor ve biz ayni hizda ogrenemeyince benim hevesim kaciyor.Sizde de boyle seyler oluyor mu_?
2)Dans etmeyi cok seviyorum. Erkek arkadasimi da. Ama sadece erkek arkadasimla dans etmek istemiyorum. Baska partnerlerle de dans etmek istiyorum.Siz de boyle hissediyor musunuz_?
3)Ben dominant bir karakterim birazcik. Salsa da erkek egemen bir dans. Erkek arkadasim ritmi zor yakaliyorken dansi yonlendirmek zorunda hissediyorum kendimi. Disardan bakan gozuyle komedi, benim acimda bir sure sonra SIKICI olmaya basliyor. ne yapabilirim_?
Yani aslinda isteyerek gidiyor. Hernekadar ilk basta o tango ben salsa diye farkli dans turlerini direttiysekde tabiki benim dedigim oldu:90:
Hirslaniyor , dans etmek istiyor ama onu calistirirken ben tukeniyorum ...
Hocamizla dans ediyorum mesela. Bitmesin istiyorum. Nasil mutlu oluyorum anlatamam.
Ama dedigin gib baskasiyla dans etmemi bunyesi kaldirmaz. Trip ustune trip atar. Hocayla dans etmekten keyif aldigimi soyledigimde hocaya bakisi degisti! Gozleri portletmeler falan...
KK dan uzun suredir bircok konuda fikir aliyordum. Salsa ile ilgili tek baslik bulmak sasirtici oldu. Daha dolu bir icerik beklerdim.Sasirdim...
Konuya doncek olursak. Erkek arkadasim ve ben gecen sene 3-4 ay kadar salsa dersleri aldik. Ama bende bir yerlerde koptu.Samimiyetle birkac sey sormak istiyorum size.
1) Erkek arkadasim ritimleri zor algiliyor ve biz ayni hizda ogrenemeyince benim hevesim kaciyor.Sizde de boyle seyler oluyor mu_?
2)Dans etmeyi cok seviyorum. Erkek arkadasimi da. Ama sadece erkek arkadasimla dans etmek istemiyorum. Baska partnerlerle de dans etmek istiyorum.Siz de boyle hissediyor musunuz_?
3)Ben dominant bir karakterim birazcik. Salsa da erkek egemen bir dans. Erkek arkadasim ritmi zor yakaliyorken dansi yonlendirmek zorunda hissediyorum kendimi. Disardan bakan gozuyle komedi, benim acimda bir sure sonra SIKICI olmaya basliyor. ne yapabilirim_?
Cnm ya bişi sorucam tek kişi yapılan ne tür danslar var tek başıma çalışabileceğim kendimi geliştirebileceğim neler var çünkü herzaman partner olmuyo malum:S Tek kişilik dans deilse bile en azından partner zorunluluğu olmayan bi dans varmı aklında tavsiye ettiğin :)saol canim
Salsa yapabilmek maritef bence
bi ara denemistim hatta cok artistik bi hareket
ogrenmistimama salsa dedgin iki kisiyle zevkli oluyo bence
o yuzden ben yine tek basima yapabilecegim danslara dondum
Cnm ya bişi sorucam tek kişi yapılan ne tür danslar var tek başıma çalışabileceğim kendimi geliştirebileceğim neler var çünkü herzaman partner olmuyo malum:S Tek kişilik dans deilse bile en azından partner zorunluluğu olmayan bi dans varmı aklında tavsiye ettiğin :)
Ben bi de modern dans öğrenmek istiyorum diye kursları araştırdım adamlar bana bale alt yapısı varmı diye soruyolar modern dans onlarda ne demekse artık,oysa bnm kasteddiğim bildiğimiz pop müzikte yapılan serbest dans dı:90:
hmm teşekkür cnm.Biraz inceleme araştırma yapayım da bi el atayım en çok hangini beğenirsemmodern dans deyince evet benimde aklima bale tarzi biseyler geliyo
tek basina yapilabilen dans derken, mesela hip hop, funk ,R&B , popping gibi seyler,
ondan sonraciimaa oryantal var, bale var, simdilik aklima bunlar geldi zaten oyle dans
hakkinda cok bilgili oldugumu da soyleyemem sadece dans etmeyi seviyorum..
bunlarin disinda hem tek hem partnerle yapilabilen danslar var, rumba, samba gibi
hmm teşekkür cnm.Biraz inceleme araştırma yapayım da bi el atayım en çok hangini beğenirsem
ya evet benim de yöresel dans pek ilgimi çekmiyo aslında.Ama sen bu bildiğin danslar için hep kursamı gittin yada nasıl öğrendin =).Google den öğrenezmiyim:90:rica ederim
bide yoresel danslar var tabi kolbasti gibi
bi ara cok modaydi, herkesin begenebilecegi bi dans
turu degil ama bence kilo vermek isteyenler icin
iyi bi secim
bana sorarsan ben daha cok oryantal ve freestyle yapiyorum yani ozellikle bi dalda degil
muzigi actigimda hiphopuda katarim R&B yide hepsini icine katarim
hatta oryantali de katarim oyle biseyler cikar ortaya
ya evet benim de yöresel dans pek ilgimi çekmiyo aslında.Ama sen bu bildiğin danslar için hep kursamı gittin yada nasıl öğrendin =).Google den öğrenezmiyim:90:
YouTube - Marty--mary j--amy judy shaun jp
Mesela bu ne dansı oluyo çok beğendim de merak ettim=)