Salsa yaparak incelmek

Ayy ben de haftasonu bir saat yürüdüm ama bacaklarım gitti yani,ne zamandır böyle uzun tempolu

yürümemiştim,iyi oldu ama bacaklarım ağrıdı baya...
:KK37:

Ayy sorma canım bi ara 10 15 mekik çektim diye karnım öyle ağrıyoduki gülemiyodum bile:KK60:

Dün dans ettim biraz,ya ben bişey farketttim,regl döneminde ilk iki-üç gün sancıdan bel ağrısından

kıvranıyorum ama ondan sonra bana bi enerji geliyo sormayın,hep bu dönemlerde dans etme isteğim

artıyo,dün de öyle oldu açtım Azucar Moreno'yu,bi güzel attım enerjimi :KK8::KK64:,işlerimi daha enerjiyle

yapıyorum,acaba vücut güç mü kazanıyo,yoksa yediğim çikolatalardan mı

oluyo ?
:KK61::KK66:

Son düzenleme:
Belki de 2 3 günden depoladığı enerjiyi atmak istiyodur=)
Aynen cnm bende ne zaman müsaitsem açıyorum bişiler zıpzıp başlıyorum :KK52: O kadar vakit spor yapamam mesela sıkılıyorum daralıyorum ama böyle her türlü müziğe her türlü eşlik buluyorum , hem çok fazla hareket hem eğlence oluyo:KK61:
Bu ara salsayı bekletiyorum,oryantale sardım karın kaslarım şekil aldı vala:21:

Belki de 2 3 günden depoladığı enerjiyi atmak istiyodur=)
Aynen cnm bende ne zaman müsaitsem açıyorum bişiler zıpzıp başlıyorum :KK52: O kadar vakit spor yapamam mesela sıkılıyorum daralıyorum ama böyle her türlü müziğe her türlü eşlik buluyorum , hem çok fazla hareket hem eğlence oluyo:KK61:
Bu ara salsayı bekletiyorum,oryantale sardım karın kaslarım şekil aldı vala:21:

Ya zaten ben de Latin dansları ve oryantal karışık dans ediyorum,yani hani Shakira gibi,

O zaten vücudu o kadar güzel şekillendiriyo ki anlatamam,:KK8:

Benim belim mesela yıllardır hep aynı ölçüdedir,kalçam da eritemesem de aynı,:86:

Bu oryantalin sayesinde böyle yani,tabi basenleri eritmem için bacak egzersizleri yapmam şart ama

onu da bi aydır yapmıyorum hiç,sadece dans ediyorum...
:KK76:

Ya zaten ben de Latin dansları ve oryantal karışık dans ediyorum,yani hani Shakira gibi,

O zaten vücudu o kadar güzel şekillendiriyo ki anlatamam,:KK8:

Benim belim mesela yıllardır hep aynı ölçüdedir,kalçam da eritemesem de aynı,:86:

Bu oryantalin sayesinde böyle yani,tabi basenleri eritmem için bacak egzersizleri yapmam şart ama

onu da bi aydır yapmıyorum hiç,sadece dans ediyorum...

yaa o tür dans bende yapmak istiyorum ama hangi müzikler olabilir mesela:26:

yaa o tür dans bende yapmak istiyorum ama hangi müzikler olabilir mesela:26:

Canım ben sürekli yabancı müzik dinlediğim için çok fazla isim söylerim sana ama hoşuna gider mi bilmem,

Shakiranın Ojos Asi şarkısı bir kere tam orjinal bi klasik,

Sonra Azucar Moreno var,fıkır fıkır şarkıları oluyo,mesela Besa me,

Gloria Estefanın bi şarkısı var ben bayılıyorum,No me Dejes Dejerer,

Yani bunlar hem oryantal,hem flamenko,ham salsa karışık,hepsine gidiyo şarkıdaki ritimler yani,

Juanes,Ricky Martinin eski şarkıları,Enrique İglesias,Julio Iglesias,Thalia,Natalia Oreiro...daha çok var da bunlar en

çok dinlediklerim,

Her şarkısını ezbere bilirim ben nerdeyse,İspanyolca aşkından hepsini öğreniyorum napayım...
:KK8::KK64:

Son düzenleme:
Canım ben sürekli yabancı müzik dinlediğim için çok fazla isim söylerim sana ama hoşuna gider mi bilmem,

Yani bunlar hem oryantal,hem flamenko,ham salsa karışık,hepsine gidiyo şarkıdaki ritimler yani,

Juanes,Ricky Martinin eski şarkıları,Enrique İglesias,Julio Iglesias,Thalia,Natalia Oreiro...daha çok var da bunlar en

çok dinlediklerim,

Her şarkısını ezbere bilirim ben nerdeyse,İspanyolca aşkından hepsini öğreniyorum napayım...

Çok saol canım:KK71:
Hepsini listeye aldım indirmeye başladım şuan çok iyi olcak:KK61:
Ben tabi bunlardan ojos asi den başkasını bilmiyorum o da bi ara çok modaydı:KK9: ama sana diycek bişi yok vala güzel saymışsın.
Ayy çok iyi oldu bunları söylediklerin ben biraz bulma özürlüyüm sanırım hep bu sorunum olmuştur:KK60: Ve zaten söylediğin gibi yabancı müzik olması gerekiyo,ben de tanımam yabancıları pek:KK3:

çok dinlediklerim,

bende hep ayni sarkilarda dans etmekten bikmistim..
cok sagol canim benimde isime yarayacak bu:KK16::KK16::KK9::KK9:

Çok saol canım:KK71:
Hepsini listeye aldım indirmeye başladım şuan çok iyi olcak:KK61:
Ben tabi bunlardan ojos asi den başkasını bilmiyorum o da bi ara çok modaydı:KK9: ama sana diycek bişi yok vala güzel saymışsın.
Ayy çok iyi oldu bunları söylediklerin ben biraz bulma özürlüyüm sanırım hep bu sorunum olmuştur:KK60: Ve zaten söylediğin gibi yabancı müzik olması gerekiyo,ben de tanımam yabancıları pek:KK3:

Rica ederim ne demek,şu an aklıma gelenler bunlar,

Yine aklıma gelen olursa yazarım,

Azucar Moreno'nun Ole Ola,Mama Mia şarkıları da güzel,

Natalia Oreiro-Gitano corazon

Desperado film müziği var bayılıyom ben ona,o da güzel,

Shakira Hips dont lie,Beautiful Liar

Beyonce: Single Ladies

Aklıma geldikçe yazarım yine...
:KK8:

Bir de Türkçe olanlar da var,

Nil:Seviyorum sevmiyorum -bunun müziği süper tam bize göre,

Atiye:Muamma ve Sanma (dont think) bu da kıvrak danslara çok uygun...

Nerdesiniz salsacılar?:KK3:

Ben tempolu yürüyüşe devam ediyorum,en son 54 kiloyu gördüm tartıda,

Bakalım daha devam ediyorum,dansa pek vakit ayıramıyorum ama ara sıra leslie ve zumba da

yapıyorum evde,:KK8:

Sizden naber kızlar...?
:KK31:

yürüyüşle kilo verebildiysen ne mutlu yaa,ben çok seviniyorum böyle gelişmeler duydukça etrafta.Diyette yaptınmı ve hergün yürüdünmü,kaç dakka yürüdün?
Ben de senin usul hergün olmasada boş kaldıkça müzik açıyorum enerji atıyorum.Ama salsa yapamıyorum artık pek fırsat olmuyo.
Tens cihazı kullanıyorum biraz dans biraz dikkat vs derken ben de inceldim.yaşasın zayıflamak:KK3:

yürüyüşle kilo verebildiysen ne mutlu yaa,ben çok seviniyorum böyle gelişmeler duydukça etrafta.Diyette yaptınmı ve hergün yürüdünmü,kaç dakka yürüdün?
Ben de senin usul hergün olmasada boş kaldıkça müzik açıyorum enerji atıyorum.Ama salsa yapamıyorum artık pek fırsat olmuyo.
Tens cihazı kullanıyorum biraz dans biraz dikkat vs derken ben de inceldim.yaşasın zayıflamak:KK3:

Canım bu leslie yürüyüş baya terletiyo bakma yavaş falan olduğuna,tempolu harekeetleri de var,

Ben haftada üç-dört gün hem dışarda tempolu yürüyüş yaptım,hem de evde leslie,zumba,dans karışımı şeyler yaptım,

Benim zaten kalçada sorun,ne yesem oraya gidiyo,o nedenle en çok bacak hareketleri yapıyorum basenlerim gitsin diye,

Çok şükür 54-55 arasındayım şimdi,52 ye inersem çok sevinicem,:KK8:

Bakalım bi haftalık tatilimiz var onda da bol bol yüzmeyi planlıyorum,

Tabi yediklerime dikkat ediyorum,kışın çok çikolata yediğim için böyle oldum zaten,

Çikolata harici tatlı yemem ben,akşamları da yemek yemiyorum,yoğurt ya da meyve yiyiorum,çok fazla da kasmıyorum kendimi yani,

Sen de verirsin umarım kilolarını...
:KK34:

ben pek bsy yapamiyorum finallerm yuzunden:KK50:
ama bi bitsin basliicam :KK66:

Canım sana da ALLAH kolaylık versin,bilirim ders çalışırken insan hep atıştırmak ister,

Sınavların bitince başlayalım yine hep birlikte Latin danslarına ok...
:nazar:

Canım bu leslie yürüyüş baya terletiyo bakma yavaş falan olduğuna,tempolu harekeetleri de var,

Ben haftada üç-dört gün hem dışarda tempolu yürüyüş yaptım,hem de evde leslie,zumba,dans karışımı şeyler yaptım,

Benim zaten kalçada sorun,ne yesem oraya gidiyo,o nedenle en çok bacak hareketleri yapıyorum basenlerim gitsin diye,

Çok şükür 54-55 arasındayım şimdi,52 ye inersem çok sevinicem,:KK8:

Bakalım bi haftalık tatilimiz var onda da bol bol yüzmeyi planlıyorum,

Tabi yediklerime dikkat ediyorum,kışın çok çikolata yediğim için böyle oldum zaten,

Çikolata harici tatlı yemem ben,akşamları da yemek yemiyorum,yoğurt ya da meyve yiyiorum,çok fazla da kasmıyorum kendimi yani,

Sen de verirsin umarım kilolarını...
:KK34:

Canım sana da ALLAH kolaylık versin,bilirim ders çalışırken insan hep atıştırmak ister,

Sınavların bitince başlayalım yine hep birlikte Latin danslarına ok...
:nazar:

oo sen neler yapmışsın böyle.Ezdin geçtin yani bizi:KK52:
tebrik ederim canım çok iyi etmişsin,çok sevindim.Sağlıklı vermişsin hem,Çok iyi sonuç yani:KK66:
Şükür benim de verilcek kilom kalmadı.Eskiden 2 3 kilo vardı ama dedim ya akşamları bazen dans bazen tens cihazı derken verdim sayılır.
Şu an 55 kiloyum,boyum da 163.Ben artık kilo vermek istemiyorum,çünkü kilo verdikçe cildim yüzüm falan da deişiyo.Ve ben çok zayıflığı beğenmiyorum yaa ne şişman olcan ne zayıf.Böyle kalmak istiyom ama tabi kondüsyonlu görünmek lazım.Ve dikkat etmessem alıyorum o yüzden tedbirliyim :KK8: Tek sorunum abur cubur,zayıflama aşamasında bile kesemedim,sigara gibi alışmışım:KK9:

oo sen neler yapmışsın böyle.Ezdin geçtin yani bizi:KK52:
tebrik ederim canım çok iyi etmişsin,çok sevindim.Sağlıklı vermişsin hem,Çok iyi sonuç yani:KK66:
Şükür benim de verilcek kilom kalmadı.Eskiden 2 3 kilo vardı ama dedim ya akşamları bazen dans bazen tens cihazı derken verdim sayılır.
Şu an 55 kiloyum,boyum da 163.Ben artık kilo vermek istemiyorum,çünkü kilo verdikçe cildim yüzüm falan da deişiyo.Ve ben çok zayıflığı beğenmiyorum yaa ne şişman olcan ne zayıf.Böyle kalmak istiyom ama tabi kondüsyonlu görünmek lazım.Ve dikkat etmessem alıyorum o yüzden tedbirliyim :KK8: Tek sorunum abur cubur,zayıflama aşamasında bile kesemedim,sigara gibi alışmışım:KK9:

Yok canım yaa,işte bi azim geliyo yapıyorum,sonra yoruluyorum salıyorum kendimi biraz sonra kendimi zorluyorum yine,işte öyle devam ediyo...

Sana da tebrikler,iyisin yine,ben de çok zayıf sevmiyorum,kalça var işte bende de,

Ben de zayıflayınca hep yüzümden veriyorum,o yüzden işte kalça bacak egzersizlerine ağırlık veriyorum,

Hep abr cuburdan alıyoruz zaten kiloyu,onları bırakınca valla çok rahat ediyo insan aslında,

Bakalım artık çikolata yerine hurma yicem ben de,umarım isteğimi kırar da kilo almam tekrar,

Hurma çok güzel hem sağlıklı hem çok faydalıymış,denemeye değer yani...
:KK31:

X