Salsa yaparak incelmek

Hafta sonu biraz dans ederim diyodum,biraz iş yapmıştım belim çok ağrıdı o da kaldı,ama pazar günü

baya bi yürüdüm,nerdeyse 1,5 kilometree yürüdüm iyi oldu...

Mermaid ,tomb raider geçmiş olsun size de...
:KK34:

saol canimm:KK71:

sanada gecmis olsun, hafta sonu spor acisindan bizim icin pek verimli gecmemis anlasilan:KK1:
senin pazar gunku yuruyusun haric tabi...

havalar guzel aslinda yuruyuse baslasak guzel olur ..
bende herseye el atiyorum once birini duzene otuttur dimi:KK53:

Son düzenleme:
salsanın bacak ve kalçaları süper şekillendirdiğini duymuştum. acaba göbişe de çözüm olur mu kii :)))

Göbeğine de faydası olur tabi,ha sıkılaştırmaz ama kilo verirsin yani,göbek için daha çok bacak

egzersizleri ve fitness yaparsan sanırım faydalı olur..
.

saol canimm:KK71:

sanada gecmis olsun, hafta sonu spor acisindan bizim icin pek verimli gecmemis anlasilan:KK1:
senin pazar gunku yuruyusun haric tabi...

havalar guzel aslinda yuruyuse baslasak guzel olur ..
bende herseye el atiyorum once birini duzene otuttur dimi:KK53:

Sağol canım,teşekkürler,

Aman hayat işte herşeye heves ediyoruz bi süre sonra enerjimiz bitiyo yarıda bırakıyoruz,insan işte

böyle bişey.
..:KK24:

Hafta sonu biraz dans ederim diyodum,biraz iş yapmıştım belim çok ağrıdı o da kaldı,ama pazar günü

baya bi yürüdüm,nerdeyse 1,5 kilometree yürüdüm iyi oldu...

Mermaid ,tomb raider geçmiş olsun size de...

Saol cnm.
Geçti gitti şükür artık iyileştim :79:
Madem spor yapamadık deyip diyet de kaynadı arada tabi:KK52:
Ama bugun kaldığım yerden başlıyorum.
Havalar ısınıyo kızlar artık boşlamak yok her gün mutlaka hareket edelim:KK34:

Saol cnm.
Geçti gitti şükür artık iyileştim :79:
Madem spor yapamadık deyip diyet de kaynadı arada tabi:KK52:
Ama bugun kaldığım yerden başlıyorum.
Havalar ısınıyo kızlar artık boşlamak yok her gün mutlaka hareket edelim:KK34:

tamam:KK9::KK9:

ben bugun okula yuruyerek gidecem ztn:KK66:

iyi yapmışsın cnm kaç km ydi kaç dakka yürüdün merak ettim:KK60:
Ben de jimnastik yaptım biraz.
Akşama da oryantal var:KK52::KK66:

km sini bilmiyorum canim ama gitmek 20-30 dk mi aliyo bide geri donusu var tbi yani bi gunde 1 saat yurumus oluyorum hic yoktan iyidir:KK66:

aksama doktururuz artik :KK64:

İyi düktürüyosunuz kızlar yine,ben pek bişey yapamıyorum yine,iş,ev işleri,eş işleri vakit yok......:KK37:

İyi düktürüyosunuz kızlar yine,ben pek bişey yapamıyorum yine,iş,ev işleri,eş işleri vakit yok......:KK37:

ev isleri de egzersiz, egil kalk ordan oraya orda oraya :KK70:
birde ev islerini yaparken ayak parmaklarinin uzerinde yurursen bacaklarinada faydasi olur
bi tasta 2 kus :KK70:

ev isleri de egzersiz, egil kalk ordan oraya orda oraya :KK70:
birde ev islerini yaparken ayak parmaklarinin uzerinde yurursen bacaklarinada faydasi olur
bi tasta 2 kus :KK70:

Bugün 45 dk.yürüyüş ve bacak egzersizleri yaptım :KK8:,yoruldum baya,haftasonu da biraz yürüyüş ve

dans iyi olacak sanırım,vakit bulabilirsem tabi,siz napıyosunuz bakalım salsacılar?

Ayy kızlar çok mutluyum bende farklılıklar oldu hafifledim biraz.Arkadaşlarım da farketti incelmişim hafiften.Biraz da sıkılaştım :KK9:
Bugun yine 10 dakka bisiklet çevirdim,çünkü fazlası kas yapıyomuş,ardından mekik ve bacak egzersizleri yaptım.Vee ardından biraz da oryantal.Bunları her gün yapamıyorum tabi haftada 3 yada en fazla 4 gün.Ve yine haftada 1 gün ya da 2 gün 1 saat salsa.Başlayalı çok olmamasına rağmen değişikliğe çok sevindim:21:
Hareketi ve özellikle dansı kesinlikle bırakmayın her gün olması şart deil devam edin kızlar değişikliği görünce çok mutlu olcaksınız:79::KK16:

Ayy kızlar çok mutluyum bende farklılıklar oldu hafifledim biraz.Arkadaşlarım da farketti incelmişim hafiften.Biraz da sıkılaştım :KK9:
Bugun yine 10 dakka bisiklet çevirdim,çünkü fazlası kas yapıyomuş,ardından mekik ve bacak egzersizleri yaptım.Vee ardından biraz da oryantal.Bunları her gün yapamıyorum tabi haftada 3 yada en fazla 4 gün.Ve yine haftada 1 gün ya da 2 gün 1 saat salsa.Başlayalı çok olmamasına rağmen değişikliğe çok sevindim:21:
Hareketi ve özellikle dansı kesinlikle bırakmayın her gün olması şart deil devam edin kızlar değişikliği görünce çok mutlu olcaksınız:79::KK16:

Tebrikler,sevindim senin adına,:KK34:

Bence de haftada 3-4 gün spor yeterli oluyo,her gün yaptınmı bünye alışıyo zaten bir süre

sonra,fayda etmemeye başlıyo o zaman da,ara sıra etkili sporlar ve arada da biraz dans süper

olur.....
:KK8:

ayy canim coookk sevindim tebriklerrrr:KK9::KK9::KK9::KK9:

vay be darisi basima ve tum isteyenlerin basina tabii:KK66::KK66:

yaz geliyo geliyo elimizi cabuk tutmak lazim:KK52:

Son düzenleme:
X