Salsa yaparak incelmek

Canım sana da ALLAH kolaylık versin,bilirim ders çalışırken insan hep atıştırmak ister,

Sınavların bitince başlayalım yine hep birlikte Latin danslarına ok...
:nazar:

evet ya, hic sorma, hatta galiba 1-2 kilo aldim oyle hissediyorum:KK50: ama bu hafta son ondan sonra sadece dans degil
diyeted"e basliyorumEn Büyük KK

Selam salsacılar,nerelerdesiniz bakayım?:KK3:

Ben tatildeydim,geldim,

Gezdim,yüzdüm,dinlendim geldim,:KK8:

Biraz yemekleri kaçırdım ama ALLAHtan çok fazla kilo almamışım,

Hala 53-54 arasındayım çok şükür,

Sizler napıyosunuz bakalım,anlatın...
:KK31:

Selam salsacılar,nerelerdesiniz bakayım?:KK3:

Ben tatildeydim,geldim,

Gezdim,yüzdüm,dinlendim geldim,:KK8:

Biraz yemekleri kaçırdım ama ALLAHtan çok fazla kilo almamışım,

Hala 53-54 arasındayım çok şükür,

Sizler napıyosunuz bakalım,anlatın...
:KK31:

Selam canım bende bursaya gittim habire yedim içtim:KK9:
Saçlarım dökülüyo diye tahlil yaptırdım demir ferritin ve hemoglobinm yerlerde sürünüyomuş,yok artık diyet falan yapmama kararı aldım.Kan ilacı bile başlandı.Ama bende kilo almıyorum hayret ettim =) Aslında bi kaç kilo almaya karar verdim yüzüm de çöküyo yaa iyi olmadım böyle ben ama direk göbeğe alıcağım biliyorum o yüzden böyle kalayım dedim:)
Ben daha denize havuza giremedim.Sen tabi yüzdüğün için yemekleri kaçırsanda kilo almamışsındır.:KK34:

Selam canım bende bursaya gittim habire yedim içtim:KK9:
Saçlarım dökülüyo diye tahlil yaptırdım demir ferritin ve hemoglobinm yerlerde sürünüyomuş,yok artık diyet falan yapmama kararı aldım.Kan ilacı bile başlandı.Ama bende kilo almıyorum hayret ettim =) Aslında bi kaç kilo almaya karar verdim yüzüm de çöküyo yaa iyi olmadım böyle ben ama direk göbeğe alıcağım biliyorum o yüzden böyle kalayım dedim:)
Ben daha denize havuza giremedim.Sen tabi yüzdüğün için yemekleri kaçırsanda kilo almamışsındır.:KK34:

Geçmiş olsun canım,aman sağlığına dikkat et,

Benim gibi yap sen de,ben diyette falan değilim ama yediklerime dikkat ediyorum,

Çikolata haricinde tatlı sevmiyorum zaten,onu da artık kestim,hurma yiyorum,

Akşam yemeği yemiyorum,yoğurt ya da meyve yiyorum,

Sabah ve öğle yemeklerini kısmıyorum mesela,zaten insan kendini kasınca herşeyi yemek istiyo,

O yüzden ben kafama takmadan her istediğimden azar azar yiyorum,sağlıksız abur-cubur yememeye çalışıyorum,

Benim de senin gibi yüzümden zayıflıyorum,yediklerim de basenlere gidiyo,

Ondan işte hem dans etmek iyi geliyo hem de basen hareketlerini artırdım,

Aslında en sağlıklı ve en güzel spor yürüyüş biliyo musun,

Bütün uzmanlar bunu söylüyo,yüzmek de çok sağlıklı ama işte o da hep mümkün olmuyo,

Neyse sen takıntı yapmadan sağlıklı olarak beslen,kilonu da koru ok?
:KK34:

X