-
- Konu Sahibi tomb_raider
Hafta sonu biraz dans ederim diyodum,biraz iş yapmıştım belim çok ağrıdı o da kaldı,ama pazar günü
baya bi yürüdüm,nerdeyse 1,5 kilometree yürüdüm iyi oldu...
Mermaid ,tomb raider geçmiş olsun size de...
salsanın bacak ve kalçaları süper şekillendirdiğini duymuştum. acaba göbişe de çözüm olur mu kii :)))
saol canimm
sanada gecmis olsun, hafta sonu spor acisindan bizim icin pek verimli gecmemis anlasilan
senin pazar gunku yuruyusun haric tabi...
havalar guzel aslinda yuruyuse baslasak guzel olur ..
bende herseye el atiyorum once birini duzene otuttur dimi
Hafta sonu biraz dans ederim diyodum,biraz iş yapmıştım belim çok ağrıdı o da kaldı,ama pazar günü
baya bi yürüdüm,nerdeyse 1,5 kilometree yürüdüm iyi oldu...
Mermaid ,tomb raider geçmiş olsun size de...
Saol cnm.
Geçti gitti şükür artık iyileştim :79:
Madem spor yapamadık deyip diyet de kaynadı arada tabi
Ama bugun kaldığım yerden başlıyorum.
Havalar ısınıyo kızlar artık boşlamak yok her gün mutlaka hareket edelim
tamam
ben bugun okula yuruyerek gidecem ztn
iyi yapmışsın cnm kaç km ydi kaç dakka yürüdün merak ettim
Ben de jimnastik yaptım biraz.
Akşama da oryantal var
İyi düktürüyosunuz kızlar yine,ben pek bişey yapamıyorum yine,iş,ev işleri,eş işleri vakit yok......
ev isleri de egzersiz, egil kalk ordan oraya orda oraya
birde ev islerini yaparken ayak parmaklarinin uzerinde yurursen bacaklarinada faydasi olur
bi tasta 2 kus
Ayy kızlar çok mutluyum bende farklılıklar oldu hafifledim biraz.Arkadaşlarım da farketti incelmişim hafiften.Biraz da sıkılaştım
Bugun yine 10 dakka bisiklet çevirdim,çünkü fazlası kas yapıyomuş,ardından mekik ve bacak egzersizleri yaptım.Vee ardından biraz da oryantal.Bunları her gün yapamıyorum tabi haftada 3 yada en fazla 4 gün.Ve yine haftada 1 gün ya da 2 gün 1 saat salsa.Başlayalı çok olmamasına rağmen değişikliğe çok sevindim
Hareketi ve özellikle dansı kesinlikle bırakmayın her gün olması şart deil devam edin kızlar değişikliği görünce çok mutlu olcaksınız:79:
Ayy kızlar çok mutluyum bende farklılıklar oldu hafifledim biraz.Arkadaşlarım da farketti incelmişim hafiften.Biraz da sıkılaştım
Bugun yine 10 dakka bisiklet çevirdim,çünkü fazlası kas yapıyomuş,ardından mekik ve bacak egzersizleri yaptım.Vee ardından biraz da oryantal.Bunları her gün yapamıyorum tabi haftada 3 yada en fazla 4 gün.Ve yine haftada 1 gün ya da 2 gün 1 saat salsa.Başlayalı çok olmamasına rağmen değişikliğe çok sevindim
Hareketi ve özellikle dansı kesinlikle bırakmayın her gün olması şart deil devam edin kızlar değişikliği görünce çok mutlu olcaksınız:79:
Saolun canlarm sizin nasıl gidiyo?
ben dun aksam oynadim bi yarim saat o kadar:44:
Saolun canlarm sizin nasıl gidiyo?
Bunu beğenmedim bahk beğenmeme entrysi yokkiBen bu ara yoğunum biraz,hiçbişey yapamıyorum valla.......:97: