Salsa yaparak incelmek

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende zumba adlı çok hareketli ve zevli bir dansla zayıflıyorum 88 kilo ile başladım şuan 70 kiloyum:KK66: yaklaşık 4 aydır yapıyorum ve diyet yapmadım tabi biraz dikkat ettim ama diyet değildi asla,herkese tavsiye ediyorum harika bişeymiş bu zumba...:KK9:

yok kursa başlamıştım başta ama malum çocuklar falan olmadı,eski zumba fitness videolarını indirdim onlara devam ettim ama haftanın en az 5 günü mutlaka ve çocuklarla beraber yapıyodum bazen hem zayıfladım hem çocuklarımla eğlendim ve vücudumda sıkılaştı zayıflarken daha önce herşeyi denedim ama bu zumba muhteşem...:KK19:

saglikkaynagi.net de zumba fitness videoları var baktım çok güzel hem başlangıç seviyesinde işini görür bi bak istersen..

canım dvd leride varmış satılıyomuş aslında ama nerde satılır bilmem:KK50: nettekiler benim işimi gördü ,ya inanılmaz kolay kilo verdim vücudun heryeri aynı anda çalışıyo müthiş kalori yaktırıyo bence :KK52:çünkü ben özünde obur bi insanım çok denedim ama hiç diyet yapamadım:KK56: artık dışarı bile çıkmıyodum eşimle aram açılmıştı kilolarım yüzünden:2: ama şuan hala zumbayla kilo vermeye ve sıkılaşmaya devam ediyorum 56 bedendim şuan 42 beden giyiyorum:KK9::64,ben çok çektim bu kilolardan o yüzden kimse benim gibi çekmesin diye paylaşıyorum hadi hep beraber ZUMBAAAAA...:KK9:

Ben bi arkadaşa dvd ye attırdım zumba videolarını iki tane,ama daha yapmak nasip olmadı tam

olarak,çok eğlenceli hem dans hem spor,ikisi bi arada yani,bu arada haftasonu biraz dans etme fırsatım

oldu,yarım saat kadar ama iyi oldu...
:21:

evet çok eğlenceli:KK52: zayıflamayı eziyetten eğlenceye çeviriyo tüm samimiyetimle diyorum diyet yapmadan sdc zumbayla 4 ayda 20 kiloya yakın verdim:KK9:.üstelik psikolojimde bozulmadı aksine neşeli anlayışlı biri haline geldim herkese tavsiye ediyorum sdc yarım saat günde hemde eğlenerek ha diyet yapmadım ama bulduğumuda yemedim tabiii:KK56: haydi zumbaaa:KK62:

canım dvd leride varmış satılıyomuş aslında ama nerde satılır bilmem:KK50: nettekiler benim işimi gördü ,ya inanılmaz kolay kilo verdim vücudun heryeri aynı anda çalışıyo müthiş kalori yaktırıyo bence :KK52:çünkü ben özünde obur bi insanım çok denedim ama hiç diyet yapamadım:KK56: artık dışarı bile çıkmıyodum eşimle aram açılmıştı kilolarım yüzünden:2: ama şuan hala zumbayla kilo vermeye ve sıkılaşmaya devam ediyorum 56 bedendim şuan 42 beden giyiyorum:KK9::64,ben çok çektim bu kilolardan o yüzden kimse benim gibi çekmesin diye paylaşıyorum hadi hep beraber ZUMBAAAAA...:KK9:

Çok saol cnm bakıcam verdiğin siteye :KK71:

evet çok eğlenceli:KK52: zayıflamayı eziyetten eğlenceye çeviriyo tüm samimiyetimle diyorum diyet yapmadan sdc zumbayla 4 ayda 20 kiloya yakın verdim:KK9:.üstelik psikolojimde bozulmadı aksine neşeli anlayışlı biri haline geldim herkese tavsiye ediyorum sdc yarım saat günde hemde eğlenerek ha diyet yapmadım ama bulduğumuda yemedim tabiii:KK56: haydi zumbaaa:KK62:

Cnm bahsettiğin siteye baktım ama ne ne zumba nede video bulamadım :26:

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende zumba adlı çok hareketli ve zevli bir dansla zayıflıyorum 88 kilo ile başladım şuan 70 kiloyum:KK66: yaklaşık 4 aydır yapıyorum ve diyet yapmadım tabi biraz dikkat ettim ama diyet değildi asla,herkese tavsiye ediyorum harika bişeymiş bu zumba...:KK9:
Canım bu arada hoşgeldin aramıza,Kızlar hepiniz hoşgeldiniz.
Ben de akşamları fesupanallah dinliyorum döktürüyorum tavsiye ederim faydası oldu cidden:KK52:

evet kizlar zayiflamak isteyenlere kesinlikle Zumba yi tavsiye ederim,
ama iste videolarini bulmak zor hep tanitim videolari var nette..

Cnm bahsettiğin siteye baktım ama ne ne zumba nede video bulamadım :26:
tşkrler herkese hoşbulduk:KK16:.ya msjını okuyunca tekrar baktım o siteye 3 tane zumba fitness eğitim videosu var çokta güzel:129: bulamadın galiba canım,arama motoruna zumba fitness diye arat çıkıyo:122:

nasıl gidiyo şekerler.
unuttunuz topigi:KK47:

Unutmadık şekerim,bişey yapamıyoz ki yazalım,:KK53:

Ben biraz yüzdüm geçen gün,hamama gittik de,başka da bişey yapamıyorum ne zamandır,misafirlerim

vardı bi hafta evde,temizlik sürdü zaten iki gün falan onlar gidince,bittim yani...
:KK37:

Unutmadık şekerim,bişey yapamıyoz ki yazalım,:KK53:

Ben biraz yüzdüm geçen gün,hamama gittik de,başka da bişey yapamıyorum ne zamandır,misafirlerim

vardı bi hafta evde,temizlik sürdü zaten iki gün falan onlar gidince,bittim yani...
:KK37:

demek bişi yapmıyosunuz sizi gidiler:KK60::KK60:
Tabi senin yaptıklarını görmemezlik olmaz şimdi.=)
Ben bu ara habire form çayı içiyorum,diyet yapmadığım halde zayıfladım yaw sevdim bu işi.:89:
Tabi dans falan kendimce bişiler de yapıyorum.:KK71:

Bugün biraz leslie yürüyüş ve bacak egzerzisleri yaptım,iyi geldi,ama dansa vakit bulamıyorum,

Çünkü eve gidince işler bitmek bilmiyo enerji falan kalmıyo gece olunca da zaten,

Böyle idare ediyoruz bi süre artık...
:KK68:

ben de bugun koştum.Uzun süre sonra koşmak her tarafımı ağrıttı=)
Dans edemiyorum bu ara ama müziğe ritim tutyorum şimdilik:KK8:

X