Salsa yaparak incelmek

oyy annem bitti ama bende kan ter içinde yığıldım kaldım hala kesilmedi soluğum:KK52:
Ama güzelmiş bu yöntemi sevdim üşenmedik bak afferim bize:86:
Sık sık yapalım böyle insanın tek başına yapası gelmmiyo:KK23:

oyy annem bitti ama bende kan ter içinde yığıldım kaldım hala kesilmedi soluğum:KK52:

tamam canim yapalim tabi , motivasyon gerekli =))

guzel oldu ben zaten genelde aksamlari spor yapmayi severim kimse rahatsiz olmasin diyede kulaklikla
dans ediyorum hem daha iyi oluyo muzigi daha yakin hissediyorum :KK70:

he yaa bizde acunun karsisina cikariz :p:p

Selam salsacılar,naptınız böyle gece yarısı,ben de bazen eşime Acuna çıkarsam görürsün deyip

kızdırıyorum,demek siz de mi aynı şeyi düşünüyosunuz...:KK1:

İyi döktünüz mü kurtları,ben de bu hafta başladım biraz spora,leslie yürüyüş ve bacak egzersizleri

yapıyorum,basenlerde fazlam var biraz üstte bişey yok da,

Yalnız sizin gibi gece yarısı yaparsam heralde sabaha işe mişe gidemem...
:KK37:

çok tatlısınız:KK69::KK16:
şimdi bende kalkıp ,spor yapıcam 15 dk .hergün yapmaya söz verdim kendime:KK1:
gece gece bana moral oldunuz..sevgilerimle:nazar:

aa nilcimm:KK69::KK69:
her gece burda motive edersek birbirimizi
biz bu isi yuruturuzz :KK66::KK66:

umarim baslamak isteyip bi turlu baslayamayanlara da gaz vermis oluruz boylece =))

Selam salsacılar,naptınız böyle gece yarısı,ben de bazen eşime Acuna çıkarsam görürsün deyip

İyi döktünüz mü kurtları,ben de bu hafta başladım biraz spora,leslie yürüyüş ve bacak egzersizleri

bende ayni seyi erkek arkadasima soyluyorum hatta survivora katilmayi bile teklif ettim :KK70::KK70:

gece yapmak evet ertesi gun icin zor olabiliyo ama azar azar yapiyoruz, yarim saatle basladik her gun 10 dk eklesek bunyede alisir:KK62:

Son düzenleme:
bende ayni seyi erkek arkadasima soyluyorum hatta survivora katilmayi bile teklif ettim :KK70::KK70:

gece yapmak evet ertesi gun icin zor olabiliyo ama azar azar yapiyoruz, yarim saatle basladik her gun 10 dk eklesek bunyede alisir:KK62:

Ben de akşam üzeri bazen leslie yürüyüş yapıyorum ardından da biraz dans ediyorum işte vaktim olursa,

İyi oluyo hakkaten...
:KK8:

:KK60::KK60:
Gece gece yaptık vala ben nasıl uykuya dalıcam diyodum beden yorulmuş oldu böylelikle.Sen sanırım iş çıkışlarında yapabilirsin bitek o zaman da yapalım:KK34:

:KK60::KK60:
Gece gece yaptık vala ben nasıl uykuya dalıcam diyodum beden yorulmuş oldu böylelikle.Sen sanırım iş çıkışlarında yapabilirsin bitek o zaman da yapalım:KK34:

Fırsat buldukça yapıyorum işte,yorgun olmazsam kesin yapıyorum,evde net yok sizle birlikte

takılamam ama siz beni ruhen yanınızda sayın yeter...
:KK66:

Fırsat buldukça yapıyorum işte,yorgun olmazsam kesin yapıyorum,evde net yok sizle birlikte

takılamam ama siz beni ruhen yanınızda sayın yeter...
:KK66:

Sayıyoruz:KK60::KK60:
Ama sen de yorgunken bile sık dişini yap=)
Bu arada ben bugun yapamadım yaa 1 gün yapamayınca hemen kötü hissettim kendimi:26:

Hafta sonu biraz dans ederim diyodum,biraz iş yapmıştım belim çok ağrıdı o da kaldı,ama pazar günü

baya bi yürüdüm,nerdeyse 1,5 kilometree yürüdüm iyi oldu...

Mermaid ,tomb raider geçmiş olsun size de...
:KK34:

X