Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam cnm,bizde yeni bir ev aldık ve yeni eve yeni heyecan diyerekten komple eşyaları değişime girdik hem salon hem oturma odam için bende rahat spor birşeyler düşünürken bu yıl bir hayli atağa gecen bu avangart mobilyalarla tanıştım..ve salonumu bu tarz oturma odamı spor yapma kararı verdim..henüz mobilyalarım üretim aşamasında kesinlikle avangart salonlar için biçilmiş bir kaptan gibi hem çok şık hem rahat yani modern ve klasiğin birleşimide diyebilirim..Mobilyacımızda avangart mobilyaların uzun bir süre moda olacağını söyledi.
vet kesinlikle çok hoşlar...ama biraz kararsız kaldım çokmu klasik görünür süslü görünür diye:44turma odamı geçen yıl değiştirdim fıstık yeşili spor bir grup aldım ve harika oldu gelen herkes bayılıyor
salonda biraz klasik olsun öyle evim hep spor olmasın dedim avantgartları gördüm bayıldım ama magazadan çıktım eve geldim çok mu abartılı durur diye kafam karıştı :)senin mobilyaların fotosu varmı ??ben foto ekleyemiyorum ama evgör ünsitesinde var bazı ları....ordan bakabilirsin[/Q
Selam cnm oturma odan sporsa bence salondada aynı hava olmasın..hem avangart mobilya cokta klasik durmuyor aynı zamanda modern bir havası var benim mobilyalarımda biz değişiklikler yaptık bazı şeyleri kendimiz çizdik tasarladık eşimle,bundan dolayı özel üretime giriyor ve henüz üretim aşamasında canım.. tasınmak içinde acelemiz olmadıgından bekliyoruz..
madem otyrma odanız spor salonunuz neden avangarde olmasın ki....abartılı olmaz bence klasiğin her zaman ayrı bir havası var....yine de karar sizin...umarım gönlüe göre olur...
bende aynı dertten muzdarıpım
öncelıkle mob kaldırmalı
bende cok begenıyorum cokz daha sık ve zengın duruo
evgöre dun bu ıs ıcın gıttım berbattı çok kalıtesız görunuyolar.
benım baska bır magaza begendıgım koltuk burda cok daha uygundu ama oda kendını bellı ettı sanırım kalıtesı
defalarca alabılecegem bırsey degıl bıraz fazla verıp ıyı bısey almak daha yerınde olucak sankı.
ben avadan vazgecmıcem benım begendıgım krem rengı derı komplesadece mınderde bı secım yapıcam
inş pişman olmam ona göre konsol ustune bajur begendım krem aksesuarla dahada guzel olucak dıe dusunuyorum
Selam cnm oturma odan sporsa bence salondada aynı hava olmasın..hem avangart mobilya cokta klasik durmuyor aynı zamanda modern bir havası var benim mobilyalarımda biz değişiklikler yaptık bazı şeyleri kendimiz çizdik tasarladık eşimle,bundan dolayı özel üretime giriyor ve henüz üretim aşamasında canım.. tasınmak içinde acelemiz olmadıgından bekliyoruz..