Evim 185 m2 3+1 evlenirken zorla salon takimi aldirdilar bana. 7 yil katlanip sonra sattim. 2 tane oglum var. Salonu onlara oyun odasi yaptim geniiiis genis rahaaat rahat oynuyolar. Surekli temizlenecek ama oturulmayacak bi oda. Sanki ben o odaya o esyalara hizmetci olayim diye yaratilmisim. Ne gerek.Salon yapmamıştım ve evim de zaten küçüktü. Oturma odamda 3+3+1+1 bir koltuk takımım ve TV unitem var. 1+1di evim. Şimdi orta buyuklukte bir eve geçeceğiz ve salon yapmalıyım. Misafirlerim falan geldiğinde yatıracak ağırlayacak bir oda daha olsun diye. Fakat sorun şu ki gececegimiz evde salon olan oda o kadar da büyük değil yemek odası alsam çok boğacak. Ama mutfak makul büyüklükte zaten mutfak masam da eskimisti oraya büyük bir yemek masası takımı mi alsam kararsız kaldım. Ama gittiğim her evde bogsa bile salonda yemek masası takımı görüyorum. Salon olacak odaya sadece şık bir koltuk takımı ve konsol alsam uzerine objeler dizsem tuhaf kaçar mı ? Fikrinizi beyan ederseniz memnun olurum. Sevgiler.
Kaynak efsane. Ben ikna oldum hemen yemek masasını atıp yerde yemeye başlıyoruzYanlış düşünüyorsunuz. Benim babaannemler sünnet olduğu için hep yerde yerdi. Daha sonra da zaten sağlık açısından da pek çok faydası olduğunu öğrendim.
Yerde oturarak yemek yemenin kanıtlanmış 7 faydası
Geçmişten gelen yere oturarak yemek yeme alışkanlığının vücudunuzda ve sindirimde yarattığı etkileri öğrenerek yere bir minder atmaya ne dersiniz?www.ensonhaber.com
Aslında sizin ihtiyacınızınıza göre şekillenmeli. Mesela ben yatılı misafir çok ağırladığım için (aileler şehir dışında) oturma odası olması gereken odaya çift kişilik yatak olabilen bir divan koydum ve çalışma odası olarak da kullanıyoruz aynı zamanda. Evin en büyük odasında da koltuk takımı ve masa var ki yemekli misafir geldiğinde hep burada yemek yeriz ya da kızım ödevlerini yapar bazen biz film izleyerek işlerimizi yaparız falan. Mutfakta da küçük bir masam var ailece normalde orada yemek yeriz.Salon yapmamıştım ve evim de zaten küçüktü. Oturma odamda 3+3+1+1 bir koltuk takımım ve TV unitem var. 1+1di evim. Şimdi orta buyuklukte bir eve geçeceğiz ve salon yapmalıyım. Misafirlerim falan geldiğinde yatıracak ağırlayacak bir oda daha olsun diye. Fakat sorun şu ki gececegimiz evde salon olan oda o kadar da büyük değil yemek odası alsam çok boğacak. Ama mutfak makul büyüklükte zaten mutfak masam da eskimisti oraya büyük bir yemek masası takımı mi alsam kararsız kaldım. Ama gittiğim her evde bogsa bile salonda yemek masası takımı görüyorum. Salon olacak odaya sadece şık bir koltuk takımı ve konsol alsam uzerine objeler dizsem tuhaf kaçar mı ? Fikrinizi beyan ederseniz memnun olurum. Sevgiler.
Öyle bir şey yok. Benim evimde ikisi de var. Hatta komşumun ve arkadaşlarımın evlerinde de var.Hangi evde konsol görsem o evde asla kütüphane(kitap köşesi ) veya rafları olmaz. İlginç
O zaman bize gel.Hangi evde konsol görsem o evde asla kütüphane(kitap köşesi ) veya rafları olmaz. İlginç
Benim suan cok küçük bir salonum var 3+2+1 takım tv unité var, masa sandalye var ama inan salonda yer olmadigi icin misafirde gelse o masa sandalyeyi kullana bilmemiz için kanepeleri cekiyoruz yer acmak için sonra kullaniliyo oda cok dar bi sekilde sandalyelere giris cikislarda sorun oluyo herkez gobegi cekerek oturuyo yer dar oldugundanSalon yapmamıştım ve evim de zaten küçüktü. Oturma odamda 3+3+1+1 bir koltuk takımım ve TV unitem var. 1+1di evim. Şimdi orta buyuklukte bir eve geçeceğiz ve salon yapmalıyım. Misafirlerim falan geldiğinde yatıracak ağırlayacak bir oda daha olsun diye. Fakat sorun şu ki gececegimiz evde salon olan oda o kadar da büyük değil yemek odası alsam çok boğacak. Ama mutfak makul büyüklükte zaten mutfak masam da eskimisti oraya büyük bir yemek masası takımı mi alsam kararsız kaldım. Ama gittiğim her evde bogsa bile salonda yemek masası takımı görüyorum. Salon olacak odaya sadece şık bir koltuk takımı ve konsol alsam uzerine objeler dizsem tuhaf kaçar mı ? Fikrinizi beyan ederseniz memnun olurum. Sevgiler.
ya şunu demek istedim 90% genç kadınlarda görsem okumamış kocaya kaçmış çeyizkafalılar genelde evine ilk aldığı şey oluyor konsolO zaman bize gel.Hem konsol, hem kitaplık var. Dört tane yan yana. İkisini kaldıracağım gerçi.
Bu nasıl bir genelleme... Kitaplık değil evimin bir odası kütüphane. Konsolum da var. Konsolu üzerine servisleri ve içecekleri dizmek için kullanabilirsiniz. Yemek masası sıkış tepiş olmaz. Yeriniz varsa tabi.Hangi evde konsol görsem o evde asla kütüphane(kitap köşesi ) veya rafları olmaz. İlginç
Ay ne alaka yahu.ya şunu demek istedim 90% genç kadınlarda görsem okumamış kocaya kaçmış çeyizkafalılar genelde evine ilk aldığı şey oluyor konsol
Ben de şaşırdım valla ne yalan söyleyeyim. Çok köyle alakam yok ama en son bikaç ay önce bir köy evine misafir oldum yemek masaları vardı, orda ağırladılar bizi. En son yer sofrasını da 10 sene kadar önce yeni evliyken eşimin 80 yaşındaki amcasının evinde görmüştüm. Onun dışında misafir olduğum evlerde yer sofrasında ya da mutfakta ağırlayana denk gelmedim.Arkadaşlar anladım en köylü benim galibaKüçük bi anadolu şehrindenim daha hiç şok yaşayan hatta yadırgayana denkgelmedim. Hatta beş farklı şehirde yaşadım oralarda da garip bulan olmadı gittiğim evlerde de rastladım bu duruma. Ne diyim var yani böyle hayatlar askdkflfl
Yukarıda yazdım konsolun bende yarattığı intibayı. Kütüphanenizin olmasına inanın çok sevindimBu nasıl bir genelleme... Kitaplık değil evimin bir odası kütüphane. Konsolum da var. Konsolu üzerine servisleri ve içecekleri dizmek için kullanabilirsiniz. Yemek masası sıkış tepiş olmaz. Yeriniz varsa tabi.
Ay tamam hemen saldırmayınAy ne alaka yahu.
Etrafımda çoğu insanın evinde konsol var buna bende dahilim. Hiçte dediğiniz profilde kimse yok. Yüzde doksan çok iddialı bir genelleme.
Anlıyorum ama eviniz geniş ve müsaitse gayet kullanışlı bir mobilya.Yukarıda yazdım konsolun bende yarattığı intibayı. Kütüphanenizin olmasına inanın çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?