Salonda uyuyan koca

Okudukça şok oldum. Erkeklere kızıyoruz da kadınlarımız da pek akıllı değiller açıkçası. 🙄
Bir de boşan diyenleri umursamıyorum demiş. Orda koptum ben 😂
Bu muhteşem evliliği kıskandık filan sanıyor heralde.
Kocası da bir gün buna acımadan 2 çakar, komalık oldum diye konu açar artık.

Bı şey diyeyim mi burada boşan falan yazıyorlar o yüzden çok kulak asmiyorum zaten. Kaç defa yerlerde süründü ağladı etti. Adım kadar eminim üst noktalarda bı sevgisi var bana karşı. Zaten ilk sevgilisiydim eşi oldum. Düzelt dediğim şeyleri düzeltiyor yapamıyorsa çabalıyor öyle bı adam. Ama işte sinirlenince kaybetme korkusundan ne yapacağını şaşırıyor
Bugün sinirle bana dışarıda mutlulugu verecek bin tane kadin var beni mutlu etmiyorsun diye bağırdı çağırdı. Öyle bir şeye cesaret edebilecegini düşünmüyorum haklı sebeplerim var bunun için fakat ilk defa bu tarz bir şey söyledi
Ya siz iyi misiniz iki cümleyi de siz yapmışsınız . İnsanlar sanki Hades de sizi boşatıp mutluluk çığlıkları atmaya başlayacaklar

Üzgünüm ama iki aylık evlilikte bunlar yaşanıyorsa sonu ayrılık. Tecrübeliyim ordan biliyorum 🥺

Bu doğru mu emin misiniz pfhjkkl eşine orospu deyince düşüyor mu nikah
Evet küfür ettiğinde düşer niye garipsediniz ki? Allah katında kıyıldığı varsayılan nikahın nasıl bir akdi olmasını bekliyorsunuz? Medeni hukukta bile boşayabilirsiniz bu laf yüzünden. Şimdi faiz de haram değil şimdiki fetvalara bakmayın siz. Bir adam karısının başkasıyla hatta başkalarıyla yattığını ima edecek lafı ettikten sonra nasıl bir imam nikahı bekliyorsunuz?

Allah akıl fikir versin. Neleri sevgiye bağlıyorlar inanamıyorum.
Yok canım, olur mu, biz anlayamamışız sadece. Sevdiğinden, kaybetmek istemediğinden o..... deyivermis adamcağız. 🙄Yetmemiş, sevgisini daha da iyi ifade edebilmek için üstüne bir de "bana dışarıda mutlulugu verecek bin tane kadin var" diye ekleyivermis. İşte bunlar hep aşk.

Evet küfür ettiğinde düşer niye garipsediniz ki? Allah katında kıyıldığı varsayılan nikahın nasıl bir akdi olmasını bekliyorsunuz? Medeni hukukta bile boşayabilirsiniz bu laf yüzünden. Şimdi faiz de haram değil şimdiki fetvalara bakmayın siz. Bir adam karısının başkasıyla hatta başkalarıyla yattığını ima edecek lafı ettikten sonra nasıl bir imam nikahı bekliyorsunuz?
Biraz kendinizce yorum yapıyorsunuz gibi sezdim de bı yerde okumuslugunuz falan var mı yorumunuzu değil bilginizi soruyorum. Siz de soruya soruyla cevap veriyorsunuz pplkkjgf

2 aylık evlilikte böyle olmaması lazım. Yeni evlenmişsiniz çocuk yok bol vaktiniz var bibribrirzile geçireceğiniz. Oturup film kahve çay keyfi yapmanız gezmeniz gereken zamanda böyle küsluk normal değil. Bizim evliliğimiz başlarda iyiydi şimdi 5. YIldayizz git gide kötüleşti

İki aylık evlilik, haftanın iki günü tartışma ve her tartışma da karısından ayrı salonda uyuyan bir koca. Ben mi abartıyorum fakat bizden cidden bı bok olmaz mı? Şimdi gitti yine salonda uyumaya kapısını da kilitledi. Ben kaldım odada bir başıma

Yatakları ayıran evlilikten hayır gelmez. İster 2 ay ister 20 sene. Heleki sürekli küsen erkekse. Öyle birini ben erkek olarak bile göremezdim🤣🤣

İki aylık evlilik, haftanın iki günü tartışma ve her tartışma da karısından ayrı salonda uyuyan bir koca. Ben mi abartıyorum fakat bizden cidden bı bok olmaz mı? Şimdi gitti yine salonda uyumaya kapısını da kilitledi. Ben kaldım odada bir başıma
Daha çok yenisiniz , en güzel günlerinizi yaşayacağınıza hayatı birbirinize zehir etmeyin 🥰 tartışacağınıza orta yolu bulup güzelce konuşun baktınız olmuyor bir terapist yardımı alın 🥰

Şimdi burda saçma bi tartışma yaratmak istemiyorum da dini nikahın bozulma şekli nasıl oluyor? Yani hiçbir koşulda bozulamaz, kadın zaten boşayamaz… eee? Yani neye güldüğünüzü anlayamadım ben? Eşim bana hakaret edebilir, küfür edebilir e zaten dövebilir (kitapta da açıkça yazıyor) neye güldünüz de neyi hoş gördünüz?
Çok komikmiş yazdiginiz emojinize gül gül öldüm ppkkjgf çok bilgili olduğunuz da atıf yaptığınız hoca&kitaplardan belli maşallah

Kadın erkek fark etmez, küsen eş çekilmez. Hele ki böyle incir çekirdeğini doldurmayacak şeyden küsmek psikolojik şiddettir. O yatağa gelmeyince yalnız hissetiğinizi söylemişsiniz kendisine de. Bile bile, size öyle hissettirmek için yapıyor. Bu küsme işini çözmenin yolunu arayın, olmazsa yolları ayırın. Çünkü gerçekten çekilmez bir hayat sizi bekliyor.

Şimdi burda saçma bi tartışma yaratmak istemiyorum da dini nikahın bozulma şekli nasıl oluyor? Yani hiçbir koşulda bozulamaz, kadın zaten boşayamaz… eee? Yani neye güldüğünüzü anlayamadım ben? Eşim bana hakaret edebilir, küfür edebilir e zaten dövebilir (kitapta da açıkça yazıyor) neye güldünüz de neyi hoş gördünüz?
Aksine ben gülmedim çok komik bir şey yaxmis gibi siz gülmüşsünüz kahkaha emojisi koymuşsunuz ben de ironi yaptım emojinizin saçmalığını vurguladım ama bunu anlayamamışsınız ne yazık kim

Bı şey diyeyim mi burada boşan falan yazıyorlar o yüzden çok kulak asmiyorum zaten. Kaç defa yerlerde süründü ağladı etti. Adım kadar eminim üst noktalarda bı sevgisi var bana karşı. Zaten ilk sevgilisiydim eşi oldum. Düzelt dediğim şeyleri düzeltiyor yapamıyorsa çabalıyor öyle bı adam. Ama işte sinirlenince kaybetme korkusundan ne yapacağını şaşırıyor
seni aldatıyor ya da aldatacak gibi geliyor bana çünkü eşinde ağır aşağılık kompleksi var.

umarım yanılırım.

seven erkek karısına böyle hakaret etmez böyle şeyler yapmaz.

Aksine ben gülmedim çok komik bir şey yaxmis gibi siz gülmüşsünüz kahkaha emojisi koymuşsunuz ben de ironi yaptım emojinizin saçmalığını vurguladım ama bunu anlayamamışsınız ne yazık kim
Kendinizi zeki falan sanıyorsunuz sanırım?? Bütün yorumlarınızda baştan sona random atıyorsunuz. Boşuna laf çevirmeyin isterseniz.

Kendinizi zeki falan sanıyorsunuz sanırım?? Bütün yorumlarınızda baştan sona random atıyorsunuz. Boşuna laf çevirmeyin isterseniz.
Random atmak gülmek değil aksine absürt bulmaktır. Daha fazla polemiğe girmeyeceğim belli ki siz de pek bilgili değilsiniz çünkü konuşmamız bilgiler üzerine değil usluplar üzerine olmaya başladı. İyi günler dilerim

X