Salonda uyuyan koca

Nasıl olur ya? Tokadi feci çaktım ama gözünden yaş geldi hiç acımam
İstediğin kadar o an tepki ver, sonrasında affedersen ikincisi üçüncüsü gelir, ağır laf etmiş, ben olsam nasıl bir tepki verirdim bilmiyorum.

İçimi parcaladi bu mesajınıza. Ebliliğimde ulaşmak istediğim nokta işte tam da bu. Ama karşımda yıllar içinde bana düşman olmuş her şeyi içine atmış bir adam var. Sabahın 5nde ben uyurken evden çıkmış not bırakıp. Ne zaman dönerim belli değil demiş.
Boyle demeyin cok uzuluyorum, insallah en guzeli en hayirlisi sizin olsun, eger yurumuyorsada yolunuzu ayirmaya bakin. Bu dunyaya kimse kimsenin kahri icin gelmedi. Anneniz sizi ne zorluklarla besledi buyuttu belkide. Bunlari yasayin diye degil. Sizi pamuklara sardi anneniz dualar etti . Bunlari cekin diye buyutmedi. Lutfen degerinizi kendiniz bilin

Bu adamla konuşmak zerre işe yaramaz taktiğe taktik yapacaksınız.
Yalnız uyuyunca kötü hissediyorum dediğiniz için aklınca sizi cezalandırıyor yatak mi ayırıyor hadi yallah diyip yatak odasina bir güzel kurulacaksınız yok sayıp görmezden geleceksiniz.
Bak anasının prensesi böyle Boyle ya adam olacak ya da boşanacak .
Z Zerre ne yapsın adama

Ayy bırakın ayırıyorsa ayırsın yatağını ne dert ediyorsunuz. Çocuk gibi küsen adamdan hayır gelmez zaten

Benim eşim çok yapıyordu ilk yıllar gece evi terk etme vardı sabaha kadar nerde kaldığı belirsizdi bir gün yine gidecekken kapıdan çıktığın an bende çıkarım senin gibi yarını da gelmem anneme de gitmem hadi git dedim oturdu oturduğu yerde sonra yatak ayırma başladı sizin gibi ilk zamanlar aman küslük olmasın küs yatmayalim diye gidip getiriyordum baktım adam kötü alıştı her seferinde gidiyor salona en son karismadim tam 1 ay gelmedi halbuki küskünlüge hiç dayanabilen bir insan değilim ama biseyleri düzeltmek adına sabrettim kendisi geldi tıpış tıpış ondan sonra ayirsa bile siniri geçince yarını yatağa geliyor çünkü onu oradan almayacağımi algıladı olmayan kafası 🙂

Bı şey diyeyim mi burada boşan falan yazıyorlar o yüzden çok kulak asmiyorum zaten. Kaç defa yerlerde süründü ağladı etti. Adım kadar eminim üst noktalarda bı sevgisi var bana karşı. Zaten ilk sevgilisiydim eşi oldum. Düzelt dediğim şeyleri düzeltiyor yapamıyorsa çabalıyor öyle bı adam. Ama işte sinirlenince kaybetme korkusundan ne yapacağını şaşırıyor
Kesinlikle tam olarak bunu yaşıyor eşin
Sana okadar aşık ki ne yapacağını saçmalıyor artık

Ooo hayırr
Aşırı derece seven erkek ruh hastası gibimi davranırmış
Watpaddaki hikayelerede bitiyorsunuzdur siz
Evet malesef aşırı derecede seven “bazı” erkekler ruh hastası gibi davranıyor
Her erkek bir değil malesef bazıları sevgisini okadar üst noktada yaşıyor ki kaybetme korkusundan saçma sapan hareketler yapıyor kimi erkekte normal bir ölçüde sevip oşekilde davranıyor herkesten ölçülü davranmasını bekleyemeyiz malesef

Evet malesef aşırı derecede seven “bazı” erkekler ruh hastası gibi davranıyor
Her erkek bir değil malesef bazıları sevgisini okadar üst noktada yaşıyor ki kaybetme korkusundan saçma sapan hareketler yapıyor kimi erkekte normal bir ölçüde sevip oşekilde davranıyor herkesten ölçülü davranmasını bekleyemeyiz malesef
Kaç sene daha çekilebilir ki böyle insan.
Küsen,sınırsız trip kasan, yatağı ayıran, kapı kilitleyen, kızınca sosyal medyada fotoğraf silen,arada premses sendromuna falan yakalanan.
Evlat olsa sevilmez derler ya.Nekadar seversen sev katlanamazsin bence.Yok ben katlanırım diyen varsa sabırlar diliyorum.🤷

Erkek olmak gerçekten bazen çok ballı börek bir durum. Karınla yatak ayırsan da, eşine hatta bırak eşi bir kadına edilemeyecek kadar ağır bir küfür etsen de karın bunların sebebinin çok büyük aşk olduğunu düşünebiliyor. Çok ilginç geliyor gerçekten bana.
Okudukça şok oldum. Erkeklere kızıyoruz da kadınlarımız da pek akıllı değiller açıkçası. 🙄

Okudukça şok oldum. Erkeklere kızıyoruz da kadınlarımız da pek akıllı değiller açıkçası. 🙄
Asıl kadınlar nedense bağımlılık derecesinde sevip, sağlıksız bir şekilde, her şeye eyvallah deyip ileride mutlu olacakları bir evlilik hayal ediyorlar herhalde. Gerçekten anlamak güç. Herkes evlensin baskısının sonuçları da olabilir.

X