Salonda uyuyan koca

Allah affetsin ben nolursa olsun aynı yatakta uyunacak yatağa küs girilmeyecek kafasını anlamıyorum pek. Ben şu an sinirliyim ve aynı yatakta yatmak istemiyorum, ben de salondayım mesela. Napim adamı dürtükleyip kavga mı edeyim saç başa, böyle atıyorum sinirimi. Gelip konuşmaya çalışmaz çalışsa kitlerim de kapıyı 😅

Ama haftada 2 falan çok fazla şeyler. Hele ki 2 aylık bi evlilikte. Terapi almayı denediniz mi sorunlarınız için
Ben ise tam tersi görüşteyim , ne kadar küs kavgalı olursak olalım günün sonunda birbirimizin eşiyiz ve o yatağa beraber girmeliyiz. Aksi takdirde araya soğukluk girer yatakta tek başınayken kafada kurar da kurar insan oysa ne kadar kavga da etsek yine de seni sevmekten vazgeçmedim mesajı vermemiz gerek birbirimize sonuçta evlilik demek bir ömür demek her kavgada biraz biraz soğursak birbirimizden illa ki bir noktada tükeniriz

Çok yeni evlisiniz. Ne kavgalar ne küslükler yaşanacak daha…
Ama en basitinden şunu diyebilirim; Kimisi kavga edildiğinde ayrı yatmaktan hoşlanır, kimisi ne olursa olsun yatak ayırmaz. Siz bundan rahatsızsanız küsüp gitmen kapıyı kitlemen benim için tolore edilir bir şey değil diye baştan direkt kuralınızı koyun. Sizi rahatsız ettiğini bile bile aynı hareketi yapmaya devam ederse siz de onun için değerinizin ne olduğunu daha iyi anlarsınız.

Bahane.
Sitem etsede küssem diye beklemiş resmen.
Severek evlendiğine emin misin?
İnsan gücü yoksa bile sevdigiyle el ele tutuşup sokak sokak dolaşır, pastaneye mastaneye götürür.
Ayrıca küsmek ne oluyor ya ne kadar kırılgan? Bundan sonra ona plan yaptırmayın şuraya gidiyoruz diyin ve gelmesini sağlayın.
Gezer tozardik önceden ya, evlilik teklifi icin bile gecenin üçünde beni uyandırıp başka şehire götürüp orada teklif etmiş birisi. Ama diyorum ya sonuç bu

Henüz 2 aylık evlisiniz, inanın evlilik dizi veya filmlerdeki gibi ilk başlarda full aşk dolu geçmiyor , birçok şeyden kavga ediyorsunuz çok çatışma oluyor sonuçta iki kişi aynı eve giriyor ve birbirlerini kabullenme benimseme süreci oluyor , bu süreçte çok saçma şeylerden bile kavga çıkabiliyor. Size tavsiyem bizden birşey olmaz diye kestirip atmayın sabırlı olun ikinci tavsiyem asla yatakları ayırmayın . Sakinleştiğiniz zaman eşinizi karşınıza alıp çok ciddi bir şekilde bu konuyu ona da söyleyin ne kadar rahatsız olduğunuzu

Gezer tozardik önceden ya, evlilik teklifi icin bile gecenin üçünde beni uyandırıp başka şehire götürüp orada teklif etmiş birisi. Ama diyorum ya sonuç bu
Demekki onlar göz boyamak içindi. Artık karısısın diye saldı. Ciddi bir rest çek. Seni kaybedebileceğini görsün.

İş kıskançlık, evlendik iki aydan beri dışarı gezmeye adım atmadik, balayına henüz gidemedik. Güya bu haftasonu plan yapıyordu o da en son ki büyük tartismamiz yüzünden vazgecmis planından. Heveslendirme beni bundan sonra dedim diye küstü ve yine salona gitti
Böyle sürekli küserek sizi yıldırmaya çalışıyor ta ki artık siz bir şeyler istemekten vazgeçene kadar. 🫤

Üfff küsüp trip atan koca çok zor ya. Benim eşim de bazen trip atıyor🙄 ama biz 12 yıllık evliyiz.
Bunları alttan alarak biz bu hale getiriyoruz. Sana tavsiyem üzüldüğünü ve barışmak istediğini belli etme. Daha fazla alışıyorlar.
Ne dertleri varsa konuşsunlar ya sanki ağızları yok😒 bak yine sinirlendim

Trip Atan Erkek
9E6715AE-E11C-4072-A7B3-017BA76EBDAF.jpeg

Evliliğin ilk ayları uyum ve iktidar mücadelesiyle geçiyor genelde.Yani cicim ayı falan yok aslında. Kendi haline bırakın konuşmaya çalışmayın. Söylemeniz gerekeni bir kez söyleyin ve geri çekilin. Oda yaptığı davranış üstüne düşünme fırsatı bulsun hem. Her seferinde iknaya giderseniz buu işin sonu gelmez maalesef.

Ergenden beter. Trip atanlara oyle gicigim ki
Boyle hayati yasamak deger mi?

İş kıskançlık, evlendik iki aydan beri dışarı gezmeye adım atmadik, balayına henüz gidemedik. Güya bu haftasonu plan yapıyordu o da en son ki büyük tartismamiz yüzünden vazgecmis planından. Heveslendirme beni bundan sonra dedim diye küstü ve yine salona gitti
İki güzel an için hep kadının çabalaması gerekecek, erkeğin umrunda olmayan, zamanla erkeğin bu çabaları manipüle aracı olarak terbiye amaçlı kullanacağı bir evlilik daha. İnsan balayına gitmek için bu kadar çaba sarfederse gerisini düşünemiyorum bile. Çok yazık, yitip gidecek bir ömür.

İki aylık evlilik, haftanın iki günü tartışma ve her tartışma da karısından ayrı salonda uyuyan bir koca. Ben mi abartıyorum fakat bizden cidden bı bok olmaz mı? Şimdi gitti yine salonda uyumaya kapısını da kilitledi. Ben kaldım odada bir başıma
Bir b... olmaz, 20 yılda evli kalsan kocan aynı hareketi yapacak. Sen odanda sinirden kudururken, o mışıl mışıl uyuyacak.

Sürekli salonda eşinden ayrı yatan, dahası son zamanlarda artık gelmesin diye kapıyı da kilitleyen adam gece mışıl mışıl uyumuyordur, başka haltlar karıştırıyordur haberiniz olsun. Hele hele bu akşam ki küsmesi " birşeyi bahane etsem de salona gitsem " küsmesi resmen. Bu akşam özellikle tartışalım diye üstünüze geldi mi, iyice bir düşünün. Bir de telefonunu bir karıştırın derim ben, hic iyi kokular gelmedi burnuma.

İki insan aynı evin içine girmiş daha iki ay olmuş durun hemen bizden bir b.k olmaz diye umutsuzluğa kapilmaya gerek yok.
Ben cicim ayı diye bir şeye inanmıyorum ayrıca ilk aylar hatta ilk bir yıl uyum süreciyle geçiyor bence.
Sizde bir an evvel ertelediginiz balayına çıkın kavga etsenizde çıkın iyi gelecek ikinize de.
Gurur inat yapmaya gerek yok hadi gidiyoruz deyin gidin o gitmeyecekse bile siz ben gitmek istiyorum ihtiyacım var deyin.
Ve tartışmalar olur ama sürekli geçmiş defterleri açmayın hakaret vs etmeyin birbirinize.

Sizin bir eşiniz yok, koca bir çocuğunuz var. Eski konunuza azıcık göz attım; kavga edip küsünce babasına yetiştiren biri var karşınızda. Tehdit kısmına hiç girmiyorum bile. Neden çekiyorsunuz bu tipi? Bir sene diyorum. Bir sene içinde hayat enerjinizin tamamını çeker bu insan.

X