- 30 Mart 2009
- 13.967
- 62.675
- Konu Sahibi mellykelly
Bas tekmeyi, ben de yalniz kalip dusunmek istiyorum diyip evden kovun, kapiyi da uzerine kitleyin. Siz uzerine dustugunuz icin boyle yapabiliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ise tam tersi görüşteyim , ne kadar küs kavgalı olursak olalım günün sonunda birbirimizin eşiyiz ve o yatağa beraber girmeliyiz. Aksi takdirde araya soğukluk girer yatakta tek başınayken kafada kurar da kurar insan oysa ne kadar kavga da etsek yine de seni sevmekten vazgeçmedim mesajı vermemiz gerek birbirimize sonuçta evlilik demek bir ömür demek her kavgada biraz biraz soğursak birbirimizden illa ki bir noktada tükenirizAllah affetsin ben nolursa olsun aynı yatakta uyunacak yatağa küs girilmeyecek kafasını anlamıyorum pek. Ben şu an sinirliyim ve aynı yatakta yatmak istemiyorum, ben de salondayım mesela. Napim adamı dürtükleyip kavga mı edeyim saç başa, böyle atıyorum sinirimi. Gelip konuşmaya çalışmaz çalışsa kitlerim de kapıyı
Ama haftada 2 falan çok fazla şeyler. Hele ki 2 aylık bi evlilikte. Terapi almayı denediniz mi sorunlarınız için
Gezer tozardik önceden ya, evlilik teklifi icin bile gecenin üçünde beni uyandırıp başka şehire götürüp orada teklif etmiş birisi. Ama diyorum ya sonuç buBahane.
Sitem etsede küssem diye beklemiş resmen.
Severek evlendiğine emin misin?
İnsan gücü yoksa bile sevdigiyle el ele tutuşup sokak sokak dolaşır, pastaneye mastaneye götürür.
Ayrıca küsmek ne oluyor ya ne kadar kırılgan? Bundan sonra ona plan yaptırmayın şuraya gidiyoruz diyin ve gelmesini sağlayın.
Siz evliliği evcilik ile karıştıtmışsınız, yani koca demeye dilim varmıyor da, kocanız olacak adam.Gezer tozardik önceden ya, evlilik teklifi icin bile gecenin üçünde beni uyandırıp başka şehire götürüp orada teklif etmiş birisi. Ama diyorum ya sonuç bu
Demekki onlar göz boyamak içindi. Artık karısısın diye saldı. Ciddi bir rest çek. Seni kaybedebileceğini görsün.Gezer tozardik önceden ya, evlilik teklifi icin bile gecenin üçünde beni uyandırıp başka şehire götürüp orada teklif etmiş birisi. Ama diyorum ya sonuç bu
Böyle sürekli küserek sizi yıldırmaya çalışıyor ta ki artık siz bir şeyler istemekten vazgeçene kadar.İş kıskançlık, evlendik iki aydan beri dışarı gezmeye adım atmadik, balayına henüz gidemedik. Güya bu haftasonu plan yapıyordu o da en son ki büyük tartismamiz yüzünden vazgecmis planından. Heveslendirme beni bundan sonra dedim diye küstü ve yine salona gitti
İki güzel an için hep kadının çabalaması gerekecek, erkeğin umrunda olmayan, zamanla erkeğin bu çabaları manipüle aracı olarak terbiye amaçlı kullanacağı bir evlilik daha. İnsan balayına gitmek için bu kadar çaba sarfederse gerisini düşünemiyorum bile. Çok yazık, yitip gidecek bir ömür.İş kıskançlık, evlendik iki aydan beri dışarı gezmeye adım atmadik, balayına henüz gidemedik. Güya bu haftasonu plan yapıyordu o da en son ki büyük tartismamiz yüzünden vazgecmis planından. Heveslendirme beni bundan sonra dedim diye küstü ve yine salona gitti
Bir b... olmaz, 20 yılda evli kalsan kocan aynı hareketi yapacak. Sen odanda sinirden kudururken, o mışıl mışıl uyuyacak.İki aylık evlilik, haftanın iki günü tartışma ve her tartışma da karısından ayrı salonda uyuyan bir koca. Ben mi abartıyorum fakat bizden cidden bı bok olmaz mı? Şimdi gitti yine salonda uyumaya kapısını da kilitledi. Ben kaldım odada bir başıma
Şuradaki en objektif yorum☺.Bir b... olmaz, 20 yıl da evli kalsan kocan aynı hareketi yapacak. Sen odanda sinirden kudururken, o mışıl mışıl uyuyacak.