Salonda sigara içme derdi

canım ya kıyamam.ciğerlerine yazık az iç sigarayı.

Öyle aslında ben alınıp, küsmeliyim ama onlar yapıyorlar. Laftan, sözden de anlamıyorlar. Teyze kanser tedavisi için gelecek ve otel yerine bizde kalması daha iyi diye kararlaştırdık. Mecburiyet oluştu.
Kanser tedavisi görüyor ve sigara içiyor. Allah akıl fikir versin...

Bu kişiler eminim ki başkasının salonunda içmiyorlar.
Mesele şu ki yumuşak yüzlülüğünüzü görmüşler. “Bi dudak bükersem küsmüş gibi yaparsam salonda oturabilirim”
Öğrenilmiş davranış.
Allah bilir küstükleri için bir de gönüllerinin özenle alınmasını bekliyorlardır.

Sert olacaksınız, hazır virüs varken nedeniniz hazır. Öğretmen ses tonuyla
“Virüs var, balkonda içiliyor artık” diyeceksiniz.

Yine oflayıp puflayacaklar, balkon kapısını gösterip tekrar söyleyip dik dik bakın, Küserlerse, hadi kalkalım derlerse “siz bilirsiniz” diyecekseniz, şaşıracaklar.

Ve bir süre sonra bundan sonra hiçbirşey olmamış gibi sizinle konuşmaya devam edecekler. Artık küsmek de işe yaramadığı için ilişkiniz daha iyi olacaktır.

İlişkiyi asıl bozan unsur bağırıp çağırmanız, hakaret etmeniz olur.
Yumuşak yüzlü insanlar, dayanamayacak noktaya kadar kendilerini zorlayıp bir anda patlama yapabiliyorlar bundan kaçının.
Dersini çalışmamış öğrencilermiş gibi otoriter konuşursanız itiraz edemezler.

Sağlık sorunu için tedavi olmaya gelen teyze hanımın da sigara içmesi çok komik. Kendine En büyük zararı kendi eliyle veriyor oysa. Benğm koltuğum halım falan sigaradan yansa ağlarım herhalde. İnsanların sorumsuzluğu çok yoruyor

Ay zaten en büyük hata başta izin vermiş olmam. Çok haklısın.

Ben artık salonda icilmesini istemiyorum, bu konuda da çok netim diyeceksiniz. Küsen de küssün, o onun kendi ayıbı. Bu devirde evde sigara içen insan kaldı mı ya? Ahır değil orası, ev. Perde koltuk yakmakta neymiş

Haklısın gerçekten de öyle aslında. Bundan sonra tavrımı daha baskın sürdürmeye karar verdim. Çünkü bıktım ve usandım. Bana da evime de zarar veriyorlar.

Ona zorluyorlar ama inanın. Aylardır çözemedik. Ki eşime bile tavrım sabrım taşınca değişti öyle vazgeçti. İnsanlara, insan gibi davranmak yaramıyor vallahi.

Gerçekten daha yeni evliyim halı, kanepe yanık. En son perdeye kadar yandı ve aklım almadı nasıl becerdiler. Sanki inada yapar gibi.

Gerçekten daha yeni evliyim halı, kanepe yanık. En son perdeye kadar yandı ve aklım almadı nasıl becerdiler. Sanki inada yapar gibi.

A aaaaa. Sanki sigara degil de başka bir şey içiyorlar (bilinçleri gitmiş gibi.) ellerde sigara dımtıss dımtıss dans ederken etrafı yakan bir gurup dejenere olmuş liseli görüntüsü canlandı gözümün önünde... içirtmeyin. Misafir ev sahibinin bağlı kuzusudur diye bir atasözümüz bile var. Yani ev sahibi ne derse, ne kural koyarsa misafir ona uymak zorundadır.

Çok güzel sözmüş. :) Evime gelen çocuklar yetişkinlerden daha akıllılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…