- 23 Eylül 2013
- 25.024
- 51.663
- 798
kusura bakma canım ama ben o takıma yakıştıramadım bu sandalyeyi![]()
yapma ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kusura bakma canım ama ben o takıma yakıştıramadım bu sandalyeyi![]()
iki ana düz renk ve bunları içeren desenli bi kumaş seç bence beyaz acı kahve ve mavili olabilir kombini de sana kalmış desenliyi yastıklarda mı kullanırsınn berjerleri mi desenli yaparsın sen bilirsin. benim mobilyamda koltuk aksamı beyaz sırt minderleri desenli kırlentler de acı kahve ve desenli ikişer tane. berjerim de beyaz yastığı desenli kumaş.
hayaletcim süpersin ya :) fiyatı 3.300 dediler kadife toz yapıyodur haklısın ama cok güzel duruyo![]()
ayy evettt kadife cidden cok asil duruyor beni bosver sen bencede kadife al kocana söylersin dikkat eder sigara falan içmesin şişşşşt dersin1:
![]()
yolarım zatenyahu ben buna yemek odası uyduramadım :) :26:
https://www.google.com.tr/search?q=...le-yemek-vakitleri-cok-eglenceli.html;569;246
su yemek takımı nasıl ben hayranım da
evet sandalyeler benım takıma uyum saglar :)
ben bayılıyorum bu yemek odasınaaaevlenemedim kızz koca bulamadım bulsam bnu aldırcam da
kıskandım bak şimdi sen benden önce alacaksın
![]()
Koltuk takımımda bu tabi renk konusunda kararsızım
Eki Görüntüle 1131889
Eki Görüntüle 1131898
Ama berjerleri böyle istiyorum...
Eki Görüntüle 1131890
Fikirlerinize ihtiyacım var üçlü koltugu mavi diger üçlü bej yada kahve olabılır.... berjerleride krem istiyorum sizce nasıl olur ?
Eki Görüntüle 1131889
Eki Görüntüle 1131898
Eki Görüntüle 1131890
Fikirlerinize ihtiyacım var üçlü koltugu mavi diger üçlü buarada takimin kendi koltuklari daha guzel cnm
Canim koltugun mavi digeri de bej olabilir ama berjerleri mavili bejli bi kumas sec oyle yaptira bilirsin mesela ayni kumastanda dekoratif kucuk yastiklar yaptir koltuklarin uzerine atabilirsin hatta o yastiklarin arasina zit mesela fusyada atabilirsin sehpaya cicek koyabilirsin spor bi vazoda ve duvar kagidinda veya cerceveleri renkli kullanabilirsin ve daha bi suru sey veya abajurun sapkasinda.fusyali birenk kullanabilirsinn
ilgin için cok teşekkürler evet haklısın dekoratif ince uzun yastıklar gördüm ama renk olarak fusya denicem.peki kendi takımın berjerlerimi iyi yoksa benım altta sectigim berjermi... tahta saplı berjere ince uzun goblen yastık düşünmüştüm böylece sade ve salonluk hava olusur diye düşündüm...birde yemek masası tavsiyeni söylersen süper olur :) ben böyle sandalye seviyorum sence nasıl uydurabiliriz....
Eki Görüntüle 1132238
Canim senin secdiyin sandalye genelde country dekorasyonda tercih etdiklerimden mesela oturma grubunun ayaklari kahve oldugu icin mesela uzeri tahta )yani kahve renk asagisi ayaklari falan beyaz yuvarlak veya oval veya dortken istediyin gibi bi masa kullanabilirsin duvar kagidi kullanmani tavsiye ederim duvar kagidi dekorasyonda bana gore modasi gecmeyecek tek sey
Uzeri kahve ayaklari beyaz masa rahatlikla kullanabilirsin ama tek kahve kullansan sandalyelere haksizlik etmis olursun berjer takimin kendi berjeri olsa daha iyi digeri eski gibi guzel degil demode dururmasayı kahve secsemde yıne bu sandalyeler olmazmı offpeki berjer hangisi olsun ? çok soru soruyorum kusura bakma :)
Uzeri kahve ayaklari beyaz masa rahatlikla kullanabilirsin ama tek kahve kullansan sandalyelere haksizlik etmis olursun berjer takimin kendi berjeri olsa daha iyi digeri eski gibi guzel degil demode durur
Evet dogru dusunuyosun tas dusunebilirsin cizgili duvar kagidi veya baska duvardada cicekli mesela country decorasyon +modern karisimi hatta somine yaptirabilirsen cok hos olurtamam mavili bejli oturma grubu... kahve ayakları beyaz masa takımı.... ve fusya renk lambader...duvar kagıdını kirada olursam yaptıramam ama kendi evime taş döşeticem...halı düz krem olsa perde mavili bejli yada sarılı cizgi yada desenli olur rustik düşünüyorum...
Evet dogru dusunuyosun tas dusunebilirsin cizgili duvar kagidi veya baska duvardada cicekli mesela country decorasyon +modern karisimi hatta somine yaptirabilirsen cok hos olur
çok sagol ya kafamda olustu hersey netlik kazandı sayende çokk çokkk sagol teşekkürler...
Bisey degil canim iyi gunlerde otur insalkah yeni evinde buarada mumlari unutma mumlarda kullan
Eki Görüntüle 1131889
Eki Görüntüle 1131898
Eki Görüntüle 1131890
Fikirlerinize ihtiyacım var üçlü koltugu mavi diger üçlü bej yada kahve olabılır.... berjerleride krem istiyorum sizce nasıl olur ?