• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salon takımım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
iki ana düz renk ve bunları içeren desenli bi kumaş seç bence beyaz acı kahve ve mavili olabilir kombini de sana kalmış desenliyi yastıklarda mı kullanırsınn berjerleri mi desenli yaparsın sen bilirsin. benim mobilyamda koltuk aksamı beyaz sırt minderleri desenli kırlentler de acı kahve ve desenli ikişer tane. berjerim de beyaz yastığı desenli kumaş.

magazada gördügüm kahveli mavili takımdı aslında desen istemiyorum çabuk sıkılırım o yüzden bir üçlüyü mavi digerleride açık ton düşünüyorum belki goblen kırlentlerle farklı hava katabilirim

ben bayılıyorum bu yemek odasınaaa :43::43::43: evlenemedim kızz koca bulamadım bulsam bnu aldırcam da :1::1::1: kıskandım bak şimdi sen benden önce alacaksın :3::1::1::1::32:

fiyatı pahalı en fazla 3.000 lik bütce ayırdık... biz evleniyozda ne oluyo sanki bak görüyosun :) delircem az kaldı :37:

Koltuk takımımda bu tabi renk konusunda kararsızım :31:

Eki Görüntüle 1131889

Eki Görüntüle 1131898

Ama berjerleri böyle istiyorum...

Eki Görüntüle 1131890

Fikirlerinize ihtiyacım var üçlü koltugu mavi diger üçlü bej yada kahve olabılır.... berjerleride krem istiyorum sizce nasıl olur ?

Canim koltugun mavi digeri de bej olabilir ama berjerleri mavili bejli bi kumas sec oyle yaptira bilirsin mesela ayni kumastanda dekoratif kucuk yastiklar yaptir koltuklarin uzerine atabilirsin hatta o yastiklarin arasina zit mesela fusyada atabilirsin sehpaya cicek koyabilirsin spor bi vazoda ve duvar kagidinda veya cerceveleri renkli kullanabilirsin ve daha bi suru sey veya abajurun sapkasinda.fusyali birenk kullanabilirsinn

Canim koltugun mavi digeri de bej olabilir ama berjerleri mavili bejli bi kumas sec oyle yaptira bilirsin mesela ayni kumastanda dekoratif kucuk yastiklar yaptir koltuklarin uzerine atabilirsin hatta o yastiklarin arasina zit mesela fusyada atabilirsin sehpaya cicek koyabilirsin spor bi vazoda ve duvar kagidinda veya cerceveleri renkli kullanabilirsin ve daha bi suru sey veya abajurun sapkasinda.fusyali birenk kullanabilirsinn

ilgin için cok teşekkürler evet haklısın dekoratif ince uzun yastıklar gördüm ama renk olarak fusya denicem.peki kendi takımın berjerlerimi iyi yoksa benım altta sectigim berjermi... tahta saplı berjere ince uzun goblen yastık düşünmüştüm böylece sade ve salonluk hava olusur diye düşündüm...birde yemek masası tavsiyeni söylersen süper olur :) ben böyle sandalye seviyorum sence nasıl uydurabiliriz....

$7ba431b0d2da2c06bd18a5d2b441a11c1da94a95D793PP.webp

ilgin için cok teşekkürler evet haklısın dekoratif ince uzun yastıklar gördüm ama renk olarak fusya denicem.peki kendi takımın berjerlerimi iyi yoksa benım altta sectigim berjermi... tahta saplı berjere ince uzun goblen yastık düşünmüştüm böylece sade ve salonluk hava olusur diye düşündüm...birde yemek masası tavsiyeni söylersen süper olur :) ben böyle sandalye seviyorum sence nasıl uydurabiliriz....

Eki Görüntüle 1132238

Canim senin secdiyin sandalye genelde country dekorasyonda tercih etdiklerimden mesela oturma grubunun ayaklari kahve oldugu icin mesela uzeri tahta )yani kahve renk asagisi ayaklari falan beyaz yuvarlak veya oval veya dortken istediyin gibi bi masa kullanabilirsin duvar kagidi kullanmani tavsiye ederim duvar kagidi dekorasyonda bana gore modasi gecmeyecek tek sey

Canim senin secdiyin sandalye genelde country dekorasyonda tercih etdiklerimden mesela oturma grubunun ayaklari kahve oldugu icin mesela uzeri tahta )yani kahve renk asagisi ayaklari falan beyaz yuvarlak veya oval veya dortken istediyin gibi bi masa kullanabilirsin duvar kagidi kullanmani tavsiye ederim duvar kagidi dekorasyonda bana gore modasi gecmeyecek tek sey

masayı kahve secsemde yıne bu sandalyeler olmazmı off :( peki berjer hangisi olsun ? çok soru soruyorum kusura bakma :)

masayı kahve secsemde yıne bu sandalyeler olmazmı off :( peki berjer hangisi olsun ? çok soru soruyorum kusura bakma :)
Uzeri kahve ayaklari beyaz masa rahatlikla kullanabilirsin ama tek kahve kullansan sandalyelere haksizlik etmis olursun berjer takimin kendi berjeri olsa daha iyi digeri eski gibi guzel degil demode durur

Uzeri kahve ayaklari beyaz masa rahatlikla kullanabilirsin ama tek kahve kullansan sandalyelere haksizlik etmis olursun berjer takimin kendi berjeri olsa daha iyi digeri eski gibi guzel degil demode durur

tamam mavili bejli oturma grubu... kahve ayakları beyaz masa takımı.... ve fusya renk lambader...duvar kagıdını kirada olursam yaptıramam ama kendi evime taş döşeticem...halı düz krem olsa perde mavili bejli yada sarılı cizgi yada desenli olur rustik düşünüyorum...

tamam mavili bejli oturma grubu... kahve ayakları beyaz masa takımı.... ve fusya renk lambader...duvar kagıdını kirada olursam yaptıramam ama kendi evime taş döşeticem...halı düz krem olsa perde mavili bejli yada sarılı cizgi yada desenli olur rustik düşünüyorum...
Evet dogru dusunuyosun tas dusunebilirsin cizgili duvar kagidi veya baska duvardada cicekli mesela country decorasyon +modern karisimi hatta somine yaptirabilirsen cok hos olur

Evet dogru dusunuyosun tas dusunebilirsin cizgili duvar kagidi veya baska duvardada cicekli mesela country decorasyon +modern karisimi hatta somine yaptirabilirsen cok hos olur

çok sagol ya kafamda olustu hersey netlik kazandı sayende çokk çokkk sagol teşekkürler...

Bisey degil canim iyi gunlerde otur insalkah yeni evinde buarada mumlari unutma mumlarda kullan

unuturmuyum o kadar çok mumluk samdan fener aldım ki (tabi uygun yerlere koyarım heryeri doldurmam) millet Âyin mi yapıcaksınız diye sorar :) sagol...

Koltuk takımımda bu tabi renk konusunda kararsızım :31:

Eki Görüntüle 1131889

Eki Görüntüle 1131898

Ama berjerleri böyle istiyorum...

Eki Görüntüle 1131890

Fikirlerinize ihtiyacım var üçlü koltugu mavi diger üçlü bej yada kahve olabılır.... berjerleride krem istiyorum sizce nasıl olur ?

bu koltuklardan görmüştüm canım çok güzeller fakat teklisini degiştirmene sevindim. cunku kendi teklisi çok rahatsızdı. renk konusunda biri turkuaz biri bej olabilir. veya mavi bej olabilir.

birde bu koltuklar acılıyormu acaba onu bilmiyorum

Son düzenleme:
Back
X