• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salon takımım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
unuturmuyum o kadar çok mumluk samdan fener aldım ki (tabi uygun yerlere koyarım heryeri doldurmam) millet Âyin mi yapıcaksınız diye sorar :) sagol...

Muhtesem cok dogru yapip almisin mum olmayan dekorasyon cansiz oluyo sankI mum eve ruh katiyor

bu koltuklardan görmüştüm canım çok güzeller fakat teklisini degiştirmene sevindim. cunku kendi teklisi çok rahatsızdı. renk konusunda biri turkuaz biri bej olabilir. veya mavi bej olabilir.

birde bu koltuklar acılıyormu acaba onu bilmiyorum

magazada bende gördüm teklilerine oturmadım ama rahat olmadıgı belli...evet koltuklar açılıyor mavi tonu cok yakıstırdım bu koltuga aslında aklımda yoktu mavi :) digerleride bej olcak

Muhtesem cok dogru yapip almisin mum olmayan dekorasyon cansiz oluyo sankI mum eve ruh katiyor

dekorasyona yaptıgım yatırımı kimse yapmamıstır.ferforje gazetelik ne ararsan var doğal olsun istiyorum.yatak odama abajur aldım illaki ışık olcak :)

dekorasyona yaptıgım yatırımı kimse yapmamıstır.ferforje gazetelik ne ararsan var doğal olsun istiyorum.yatak odama abajur aldım illaki ışık olcak :)
Ne guzel ne mutlu sana hayalini kuran herkese nasip olsun insallah guzel heyecan bunlar tadini cikar buguzel heyecanin bende 1 sene once yasadim buguzel heyecani cok guzel duygular herkese diliyorum nasip olsun

Ne guzel ne mutlu sana hayalini kuran herkese nasip olsun insallah guzel heyecan bunlar tadini cikar buguzel heyecanin bende 1 sene once yasadim buguzel heyecani cok guzel duygular herkese diliyorum nasip olsun

Evet insanın kendi evini hazırlaması heyecanla kullanıcagı günü beklemesi cok güzel bir duygu... inş herkez diledigi gibi bir hayat geçirir.önemli olan mutlu olmak ama içine sinen bir evde yeni hayat kurmasıda önemli...tabi bütcemiz sınırlı mesela oturma odam olmıcak ama salonumuz güzel olsun istiyorum hersey zamanla olur.

Canim kesinlikle o sandalye olnaz buna kesinlikleee sumeyracim foto eklemeyi ogretirsen ben atarim buraya foto

yok bu takımın sandalyelerı olur bu takımı alırsam.yani beyaz sandalyeleri ve bulamazsam bu alternatif olurmu diye düşündüm mimarcım :)

resim ekleme yukarda ınsert image yazan simge var hatta yanında film şeridi var o video için.

insert image ye tıkla form computer de dosyaları sec e tıkla

koymak istedigin resmi secince eklentiyi yükle dediginde yükleniyor

yok bu takımın sandalyelerı olur bu takımı alırsam.yani beyaz sandalyeleri ve bulamazsam bu alternatif olurmu diye düşündüm mimarcım :)

resim ekleme yukarda ınsert image yazan simge var hatta yanında film şeridi var o video için.

insert image ye tıkla form computer de dosyaları sec e tıkla

koymak istedigin resmi secince eklentiyi yükle dediginde yükleniyor

Mimarcim derkenn bebegim anlamadim.gonderdiyin beyaz sandalyelere uygun masa ariyodun bu masa beyaz sandalyelerine olmaz.tarzlar cok farkli alternatif derken hani aradigin tarz bu degildi biri modern haytec digeri country

Mimarcim derkenn bebegim anlamadim.gonderdiyin beyaz sandalyelere uygun masa ariyodun bu masa beyaz sandalyelerine olmaz.tarzlar cok farkli alternatif derken hani aradigin tarz bu degildi biri modern haytec digeri country

o beyaz sandalyelerı bulamazsam diye bunları düşündüm takım olarak...tabikide ilk o country tarda yemek odası ama eskişehirde bulamadım ankaraya bakıcam.

Back
X