Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
salonda 2 tane çokta büyük olmayan cam var ve aralarında 40 cm boşluk var pileli perde yada katlamalı yaptırmak pek istemiyorum kruvaze perde nasıl durur sizce ya da başka önerileriniz olurmu?
arkadaşlar lütfen yardımcı olun,yanyana 2 cama ayrı ayrı kruvazemi uygulatmalıyım yoksa karşılıklı birbirine bakan yarım kruvaze uygulatıp ortadaki 40 cm duvara pano perdemi yaptırmalıyım
bende aynı senındurumundayım aynı şekilde camlarımız.perdeci krovize olmaz dedi bende bugün gittim tek parça tül aldım sakallı olanlardan simli güzel durdu.sende öyle yap bence.
illa pileli yada katlamalı istemiyorsan, iki tane yarım kruvaze tipinde fon yapıp duvara da şık ßir pano perde yaptıraßilrsin ßence. tek ßaşına kruvaze hoş olmaz ortada duvar kalacağından.