• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salon koltuk takımı

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

kitkit_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
106
4
46
salonumuz için koltuklarımızı aldık aslında aklımda bambaşka şeyler vardı ama bu takımı görünce bu olsun dedim :9:
ama renk seçimi konusunda kararsızız yeşil mi pudra mı fikir verebilirmisinizz kızlar :31:
$icon_koltuk0.webp $icon_koltuk4.webp:

yeşil de güzelmiş ama pudra al nasıl aydınlık bende mobilyalarımı pudra aldım diğer kullanıcı adım tatatam bakabilirsin :) şifreyi kabul etmediği için 2. bir üyelik aldm maalesef :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Evlilik hazirligi yapmiyorum ama anneannemle bizde surekli koltuk bakiyoruz gorunusu ikisininde gercekten cok hos ama yatak olabiliyor mu? Bu onemli bir ozellik :)) bir diger yandan ayaklari konusunda saglamligina iyi bakin bu tarz ayaklar yeni nesil takimlarda pek dayanikli olmuyor kirilabilir mi? Sizi skntiya sokar mi iyicene inceleyin derim ayrica mobilyalariniz ne durumda? Ahsap dusunuyorsaniz beyaz ayaklar siritacaktir diye dusunuyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evlilik hazirligi yapmiyorum ama anneannemle bizde surekli koltuk bakiyoruz gorunusu ikisininde gercekten cok hos ama yatak olabiliyor mu? Bu onemli bir ozellik :)) bir diger yandan ayaklari konusunda saglamligina iyi bakin bu tarz ayaklar yeni nesil takimlarda pek dayanikli olmuyor kirilabilir mi? Sizi skntiya sokar mi iyicene inceleyin derim ayrica mobilyalariniz ne durumda? Ahsap dusunuyorsaniz beyaz ayaklar siritacaktir diye dusunuyorum :)

malesef koltularımız yatak olmuyor ama yastıklarını kaldırdığınız zaman 1 kişi çok rahat yatar zaten oturma grubumuzu yataklı aldık :34: ayakları konusunda sağlam gelmişti bize ama bilmiyorum ki nasıldır biz aldık bu takımı ama rengine karar verememiştik nisan sonuna kadar vaktimiz var renk seçmek için :26:

yeşil de güzelmiş ama pudra al nasıl aydınlık bende mobilyalarımı pudra aldım diğer kullanıcı adım tatatam bakabilirsin :) şifreyi kabul etmediği için 2. bir üyelik aldm maalesef :)

benimde gönlüm pudradan yana ama çiçekli 3 lü koltukta çok hoşuma gidiyo off çok zormuş karar vermek :44: birde yemek odası takımımızın kulpları çiçekli olanlardan o yüzden koltuklarda çiçekli kalsın istiyorum

Son düzenleme:
Eğer country tarzı istiyosan yeşil klasik seviyosan pembe ben olsam yeşili tercih ederim ama :))

Yeşili beğendim pudra çok şeker gibi geldi hergün pembe bi oda bilmiyorum evinin başka odasında pembe tonları varsa yeşil olabilir bence..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:nazar::nazar::nazar: ayyyy pudra olanaa bayıldımmmmmmmmm çok şıkkkkkkkk :16::16::16:

Tamam pudra çok hoş, çokta severim ama sanki çok düz be canım, yani o düzlüğü aydınlık ama soğukluk hissetirdi bana, yeşil ise daha cıvıl cıvıl, tabii karar senin.. :31:

pembe delısı oldugum halde yeşili de çok begendım çok tarz duruyo gercekten. ama pudra pudra pudra ferah içimi umut dolduran renk :16::16: bıde markası ne acaba?

Son düzenleme:
Back
X