Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
salonumuz için koltuklarımızı aldık aslında aklımda bambaşka şeyler vardı ama bu takımı görünce bu olsun dedim![]()
ama renk seçimi konusunda kararsızız yeşil mi pudra mı fikir verebilirmisinizz kızlar
Eki Görüntüle 1031156 Eki Görüntüle 1031157 :
Evlilik hazirligi yapmiyorum ama anneannemle bizde surekli koltuk bakiyoruz gorunusu ikisininde gercekten cok hos ama yatak olabiliyor mu? Bu onemli bir ozellik :)) bir diger yandan ayaklari konusunda saglamligina iyi bakin bu tarz ayaklar yeni nesil takimlarda pek dayanikli olmuyor kirilabilir mi? Sizi skntiya sokar mi iyicene inceleyin derim ayrica mobilyalariniz ne durumda? Ahsap dusunuyorsaniz beyaz ayaklar siritacaktir diye dusunuyorum :)
malesef koltularımız yatak olmuyor ama yastıklarını kaldırdığınız zaman 1 kişi çok rahat yatar zaten oturma grubumuzu yataklı aldıkayakları konusunda sağlam gelmişti bize ama bilmiyorum ki nasıldır biz aldık bu takımı ama rengine karar verememiştik nisan sonuna kadar vaktimiz var renk seçmek için :26:
yeşil de güzelmiş ama pudra al nasıl aydınlık bende mobilyalarımı pudra aldım diğer kullanıcı adım tatatam bakabilirsin :) şifreyi kabul etmediği için 2. bir üyelik aldm maalesef :)
salonumuz için koltuklarımızı aldık aslında aklımda bambaşka şeyler vardı ama bu takımı görünce bu olsun dedim![]()
ama renk seçimi konusunda kararsızız yeşil mi pudra mı fikir verebilirmisinizz kızlar
pembe delısı oldugum halde yeşili de çok begendım çok tarz duruyo gercekten. ama pudra pudra pudra ferah içimi umut dolduran renkbıde markası ne acaba?
tam aradığım koltuk takımı yeşilli olan.rica etsem markasını yazarmısınız