• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salon için bu halı nasıl sizce

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Sağlık olsun canım ama mobilyalarına bayıldım çok güzeller yalnız dediğim gibi koltuk ve halın bu kadar güzel bir mobilyanın yanında kendini göstermez diye düşündüm bir an ama aksesuarlarını ve perdeni dikkat çeken bir renk seçersen bence güzel olur ):):evlilik arifesinde yaşanır böyle şeyler hep acele olur yada birirleri işin içine girer size söz söylemek düşmez .

Sağlık olsun canım ama mobilyalarına bayıldım çok güzeller yalnız dediğim gibi koltuk ve halın bu kadar güzel bir mobilyanın yanında kendini göstermez diye düşündüm bir an ama aksesuarlarını ve perdeni dikkat çeken bir renk seçersen bence güzel olur ):):evlilik arifesinde yaşanır böyle şeyler hep acele olur yada birirleri işin içine girer size söz söylemek düşmez .

aslında kimse karışmadı ben beğendim herşeyi ama halıda seçenek azdı koltukları ben istedim krem olsun diye:26: farklı şehiirlerdeyiz 3 günde aldık tüm mobilyaları:6: o yüzden aceleye geldi her zaman gidemediğim için bir kerede hepsi alındı:44:

arkadaşlar bellona sitesinden baktım ama bulamadım

koltuk takımım bu kenarlar beyaz siyah yerler krem olucak ayakları da beyaza boyancak

Eki Görüntüle 377787

koltuklarım krem değil çok açık pudra rengi olucak değiştirmek zorunda kaldık bende pudra seçtim:6: halım da bu:6:

$nepal-azora-4083-ekru.webp

canım saray halılarının nepal makineleri var. üzerinde yün damgası da var. bence kendinden desenli düz renk krem ya da ekru bir hali bahsettiğin mobilyalara daha güzel yakışır ;)

Back
X