Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salon için bu halı nasıl sizce

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

airlikfeer

HaYaTıN TaDıNı ÇıKaR...
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
5.867
3
106
İzmir
salon koltuklarım krem kenarları beyaz deri ve yemek odası takımım da beyaz ve ikisi aynı odada olucak ben bu halıyı beğendim nasıl

daha önce almıştık ama o içime sinmedi bellonadan aldık ama nette bulamadım yine oradan değiştirme ihtimalimiz varsa bu olsun istiyorum nasıl sizce olumlu olumsuz yorum bekliyorum

bu arada 2 halıyı yan yana koyacağız 2 halı almıştık:31:

$shine-efser-2075-cream.webp

diğer eşyalarınızı görmedim ama halıyı beğendim ben canım,
renk olarak da desen olarak da şık

salon takımın nasıl bilmiyorum ama eğer modern tarzda bi takımsa pek uymaz gibi geldi bana başka seçeneğin yok mu ?

arkadaşlar bellona sitesinden baktım ama bulamadım

koltuk takımım bu kenarlar beyaz siyah yerler krem olucak ayakları da beyaza boyancak

$c5749d43b75bd71c51557a4e97ccc733(1).webp

takımın çok hoşmuş gerçekten canım güle güle kullan fakat bu takıma bu halı uygun olmaz, koyu renkli mümkünse o grili kırlentlerin renginde bir halı seçmen daha doğru olur bana kalırsa

salon takımın nasıl bilmiyorum ama eğer modern tarzda bi takımsa pek uymaz gibi geldi bana başka seçeneğin yok mu ?

bende bu tarz olsun istedim halımı ama renk krem olduğu için zor oldu halı beğenmek canm:50:

diğer eşyalarınızı görmedim ama halıyı beğendim ben canım,
renk olarak da desen olarak da şık
çok saol canm
canım masam aynısı ama diğer parçalar farklı tarzda

$yemekodasitakimi.webp

takımın çok hoşmuş gerçekten canım güle güle kullan fakat bu takıma bu halı uygun olmaz, koyu renkli mümkünse o grili kırlentlerin renginde bir halı seçmen daha doğru olur bana kalırsa

çok saol canım kırlentlerde gri krem olur :26::26:aslında gri renkte bir halı beğendim ama gri ağırlıklı olduğu için yanaşamıyorum

$nepal-azora-4083-ekru.webp

çok saol canım kırlentlerde gri krem olur :26::26:aslında gri renkte bir halı beğendim ama gri ağırlıklı olduğu için yanaşamıyorum

Eki Görüntüle 377791

bak bu halının rengi uygun ama senin takımın daha modern bir tarz olduğu için çiçekli güllü dallı desenler yerine geometrik desenler seçmeni tavsiye ederim canım :34:

bak bu halının rengi uygun ama senin takımın daha modern bir tarz olduğu için çiçekli güllü dallı desenler yerine geometrik desenler seçmeni tavsiye ederim canım :34:

aldığımız geometrik zaten vaz mı geçsem acaba başka halı beğenmekten :26: koyu krem ve beyaz aldığımız yuvarlak bişler var sarmal gibi güzel aslında off çok kararsızım:26::50:

ama mobilyaların modern tarza o halılar pek uymaz bence.
bellonanın positive serisinde Cool 0769 Brown halısı var bak o tarz birşey daha uygun olur.en azından mobilya halı da bi bütünlük olur sen bilirsin yine de.

ama mobilyaların modern tarza o halılar pek uymaz bence.
bellonanın positive serisinde Cool 0769 Brown halısı var bak o tarz birşey daha uygun olur.en azından mobilya halı da bi bütünlük olur sen bilirsin yine de.

baktım canm koyu geldi sanki yaa :5::5: o zaman o halılardan vazgeçiyorum:50:

bu arada aldığımız halı kurdelalı shaggy halı idi arıyorum nette inşallah bulurum:31:

Bence grili halı tam sana uyar diye düşünüyorum ben olsam griyi alırdım

Tamamda canım zaten koltuk takımın krem beyaz e haliyle halında krem ve mobilyaların bembeyaz odan kendini nasıl gösterecek ki herşey kremli beyazlı en azından biraz koyu bir renk koymalısınki salonun renkleri dikkat çekmeli ben böyle düşündüğüm için gri dedim ama karar senin en azından ya koltuk takımında koyu renk tercih etmeliydin yada halında

Tamamda canım zaten koltuk takımın krem beyaz e haliyle halında krem ve mobilyaların bembeyaz odan kendini nasıl gösterecek ki herşey kremli beyazlı en azından biraz koyu bir renk koymalısınki salonun renkleri dikkat çekmeli ben böyle düşündüğüm için gri dedim ama karar senin en azından ya koltuk takımında koyu renk tercih etmeliydin yada halında

bende aynı düşünüyorum canım da halıları krem ve beyazlı aldık aceleylen başka beyenemedim şimdi internet sitelerinden bakıyorum yine beğenemedim değiştirelim dedim ama yok:30: sanırım aldıklarım kalıcak ileride değiştiririm inşallah iş sahibi olunca diye düşünüyorum:26:

Back
X