hani bir tv programı vardı,talihli kişiye gidip evinin salonunu çok sade ve çok güzel dekore ediyorlardı.yani izlerken içim gidiyordu .işte ben buradaki birçok salonları o derecede profesyonel ve güzel dekore edilmiş gördüm naçisane fikrim.
4,2,8,11,12 bu salonları gerçekten çok beğendim.ama arasında 1 tanesinde karar kılmak zorundayım.kendimce düşüneyim iyice.elime büyütecimi alıp iyice incelemem lazım:meraklı smeylı::)bu arada bende dekore etmeliyim salonumu,bu salonları görünce kendi salonum gecekondu gibi geldi:ağlayan smeylı: çok özendirdiniz beni:kıskanç smeylı:herkezin evlerinin içinde huzurlu bir yaşam sürdürmelerini dilerim.yarışmanın prodüktörü Berşule ye çok teşekkürler.:ödül smeylı:
nasıl gözden kaçırmışım bilmem. 2 numarayıda beğenmiştim....hepisi o evlerde oturan kişilerin zevklerine göre döşenmiş biyerde :) bence hepsi güzel :) sıcacık bir yuva her zaman güzeldir.
bütün katılan arkadaşları kutlarım,evlerinde huzur içinde yaşasınlar :)
benim favorilerim 7 ve 9 numaralı salonlar...çünkü klasik tarzdan hoşlanıyorum.
Berşule ve saz arkadaşlarına da verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum
(ay bu arıza çok fena oldu yaa "gülümsemeler" olmadan kendimi ifade edemediğimi düşünüyorum, şimdi şurda bir kupa ya da çiçek vermek lazımdı şule'ye:)))
ay hepsi birbirinden güzel seçmekte zorlandım berşuleeee yine harikalar yaratıyorsun kendini yorma ama Şeniz 4 ve 12 arasında zorlandım ama 12 ye verdim gitti ama birinci olamayanda üzülmesin hepsine vermeyi tercih ederdim ayh bak şimdi ben evimi düzerken daha güzel yapmam lazım :roflol:
hepsi birbirinden güzel özenle ve emekle döşenmiş salonlar özellikle içlerinden
2,4,8,12 salonlara bayıldım ama oyum 12 den yana oldu çok şık ve hoşdu...
tüm salon sahiplerinin evlerinde ağız tadıyla,huzurlu vakitler geçirmesi dileğiyle...salon sahiplerinide merak etmiyor değilim hani...
bu arada berşuleciğimin hakkını ödeyemeyiz çok teşekkürler berşule ellerine sağlık...
4 numaralı salon : Duvar rengi, aksesuarlar ve koltuklar gerçekten hoşlar. Halı biraz daha modern olabilirdi diye düşünüyorum. Birde benim gözüme petek çarptı ya boyana bilirdi yada çok güzel tablo gibi petekler var olabilirdi. Ama güzel bir solan Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin.
2- numaralı salon : Oturma bölümü benim çok hoşuma gitti ama yemek tarafı biraz alakasız gibi geldi. Allah güle güle oturmayı nasip etsin.
9- numaralı salon: Ben şark odalarını çok severim hep hayalimde var. Güle güle oturun. Şark kısmı hoşuma gitti
8- numaralı salon : Sade ve güzel ama çok misafirlik gibi hani kendim hiç oturmuycakmışım gibi geldi . :)) güle güle oturun.
12 numaralı salon: Işıklandırma çok hoşuma gitti aksesuralarda ilk resimde daha hoş ve ferah duruyor ama ikinci resimde koltuklar çok sıkışık gibi geldi. Ama güzel bir salon güle güle oturun.
11 numaralı salon : Free bir salon misafirden çok benim diyor salonum. Sanırım bir başkaldırı annelerimiz bizi salona oturtturmazlardı ya. güle güle oturun.
13 numaralı salon : Sanırım büyümeyenler için güzel bir salon benim gibi oyuncaklar renkle cıvıl cıvıl güle güle oturun
Arkadaşlar kendi düşüncelerimi yazdım umarım yanlış anlamazsınız.
En önemlisi sağlıkla ve huzurla oturun içlerinde.
Herkesi tebrik ederim oyumu kullanayım simdik.