oy veren vermeyen herkese çok teşekkür ederim berşulecim emeklerine sağlıka.s.a.s.a.s.
rabbim herkese yuvasında huzurla yaşamayı nasip etsin
öneleride dikkate alıyorum vitrindeki kurumuş çiçekleri kaldırdım saten yerleri orası değilde bi kaç gündür ordalardı :uhm:
ama oyuncakları kaldıramıycam onlar salonumuzun neşeleri her birinin ayrı önemi var eve oyuncak havyan çiftliği kuramaya karar verdik:roflol::roflol::roflol:
lcd sehpamın küçük olduğunun malesef bende farkındayım ama onu yok etmek için duvar sticerlarından sipariş ettim onlar geldiğinde duvarda süper değişiklikler olucak :teytey:
tekrar herkese çok tşk ederim a.s.
benim favorilerim de ilona ve köfteydi :)) güle güle otur köftecimmm a.s.
ben iki senelik evliyim arkadaslar
evimi bir sene icinde sadece esimin katkilariyla yaptik ne o ailesinden birseyler aldi ne ben ben zaten Turkiyeden geldim Almanyaya...
evimdeki yapma cicekleri esimle beraber hazirladik
duvarlarin rengi,tablonun yapimi,duvardaki cam regaller yerdeki kaplamaya kadar hersey esime aittir kendimiz yaptik
diger süslemeler bana ait renk secimi vs.
halilara gelince
benim en cok istedigim puflu yani tüglü halilardandi ama oturdugum muhit o kadar gelismis olmadigindan istedigim tarzda hali bulamadim uysun diye bunu aldim bunuda degistiricem en kisa zaamnda siz deseneizde demesenizde:1rolleyeserdemizin bile takistirmalarini hazirlamasini esimle ben yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?