allah yardımcımız olsun canım.bilmiyorumkismilesenin doktoru kim? ben EMRE İLHAN'a ameliyat olucam. çok güveniyorum kendisine zaten akşam üzeri kendisindeydim yine herşeyi ona bıraktım valla,sen bana bırak ben snei anladım dedi bakalım sonuç ne olacak ki zaten çok güveniyorum sağolsun çok iyi biri zaten herkes çok memnun kendisinden. 9 saat 40 dakika sonra ameliyata gircem ben sanırım sen geç gireceksin ameliyata. şimdiden geçmiş olsun canım sana.
eğer yarın laptopumuda götürürsem ordan yazarım mutlaka size götüremezsem çarşamba akşamı yazarım mutlaka.
burçincim sana iyi şanslar dilerim emre beye güven her şey süper olacak ben inanıyorum. seni güzel fotolarınla bekliyoruz.
canım yaa saatleri sayıyosun.. ben burun ameliyatı olmadım ve emre beyi de tanımıyorum ama tüm kalbimle sana çok güzel bir ameliyat geçirmeni diliyorum.. umarım herşey istediğin gibi olacak. anesteziden filan hiç korkacak bişey yok zaten,sadece güzellik uykusuna yatacaksın ve o uykudan daha güzel bir kız olarak uyanacaksın,şimdiden geçmiş olsun,herşey çok güzel olacak inşallah
kocaman kocaman öpüyorum seni
Allah yardımcın olsun,herşey çok güzel olucak inşallah.
Düşünsene güzel bir burna kavuşman için 9 saatin kaldı.süper yaa.heyecanlanma dicem aama vallahi ben heyecanlandım şmdi sana nası diyim
güzl brununla arzı endaam ediceğin gnlern tezelden kolay kolay glmesi dileğimle
merhaba kızlar az evel hastaneden çıktım yarım saat felan oldu eve geleli.
ameliyat iyi geçti korktuğum gibibişey olmadı alahtan.
ameliyat günü yani dün oldukça iyiydim ağrım sızım yoktu hiç.
bugün 2.günüm sadece baş ağrısı ve diş etlerimde bi sızı var azcıkta dikiş yerleri ağrıyo ama asla aman aman ağrılar değiller rutin bi baş ağrısı var sadece. uykusuzluğunda vermiş olduğu bi sersemlik var zaten yatamadım ilk gece. 1 saat içindetoplasan ancak 20 dk.yatabildim bol bol yürüdüm narkozu atabilmek için.
aklımdayken kan felan kusmak demişlerdi hiç alakası yok ağzımdan damla kan gelmedi istifal de etmedim çok rahat geçti ameliyatım.o deniz suyunu sıktıktan sonra azcık kan geliyo burundan o kadar. oda bugün kesildi artık kan yok.
böyle kızlar işte allahtan atlattım ve bitti darısı herkesin başına
burcin bende bugün sabah geldım eve ,demıstım ya aynı gün ameliyatmız diye.benimde rahat gectı bulantıı kusma falan hıc olmadı bende senın tam tersı hep yattım,ama gram uyumadım bütün gece.gözlermde falan çok şükür kızarıklık yok ama mosmor suratım,sürekli buz koy koy inanılmaz sıkıcı bir işlem.seninde iyi olmana sevindim ,işalah olmak isteyen atlatır güzel burunlara kavuşur,tekrar ikimizede gecmıs olsun ...ve tabii olan diger arkadaslara..
burcin seni çok merak ettim cnm çok geçmiş olsun
inşallah herşey süper olur
fotolarını bekliyoruz.