salı günü (02.03.2010) ameliyat oluyorum kızlar şoktayımmmmm

burcin nasıl oldun?bende duş saç olayını hallettim iyce rahatladım,gözlermn onundekı şişlikler indi ama mosmor altı,şu bi krem var ya sitede yazılan suruyorum ama işe yaramıyorkı ya,bu morlukların bi çaresi yok mu kızlar şişlik ınınce bu sefer sol gözümün altı kanlanmıs megersem o cıktı,bide salı sabah iş görüşmesine gidicem aylardır cırpınıyordum bu iş için büyük ihtimalle olcak ama burnumda alcıyla gidicem ne dusunurler bılmıyorum ama birkere ertelemstım gorusmeyı smdı kesın gıtmek zorundayım,annemlerde git böyle birşey olmaz diyorlar.biran önce iyleşsek zormuş yaa

canım 1 haftadan evel geçmez sanırım o morluklar benm aşırı morluk olmadı allahtan bu konuda şanslı çıktım. morluklarım yanaklarıma yayılmadı şu an sararmaya döndü rengi 2-3 güne geçer sanırım. bence iş fırsatını erteleme git mutlaka amaaaaaaaann nolacak bandajlı gitsen ne dicekler boşver bence git

cok gecmis olsun burcin ve diger yeni ameliyat olan arkadaslara...hayirli olsun yeni burunlariniz...

Ben büyük bir otomotiv firmasına görüşmeye gittim üstelik ameliyatımın 1 haftası bile dolmamıştı. Şişti dikiş ipleri gözüküyordu konuşurken nefes nefese kalmış burnumdan da sıvılar gelmişti. Gayete normal karşıladılar hatta sempatik bile buldular önemli olan senin kendine güvenin öncelikle görüntüm için özür dilerim diye başlarsın söze onlar zaten büyük ihtimalle senin bu cesaretine hayran kalacaklar. morluklar şişlikler 10 günde yok olmaya başlıyor 2 hafta dolmadan eserde kalmıyor 1 ayda anca iner diyen olmuş ama 1 ay çok uzun bir zaman bence. Ben hiç buz uygulamadığım halde 12 günde yüzümde morluk sarılık ve kırmızılıklar yok olmuştu

ben sizin yazdıklarınızı okuyunca şoka giriyorm ben hastanede duş aldım çıkmadan önce dişlerimide ertesin fırçaladım 10 günümünün 12 saati uyuyarak geçti kızlar biraz stres yapıyor olabilirmisiniz kendinizi fazla sıkmayın derim ben ama ağrı kesici almamış olman çok kötü

valla sen çok şanslıymışsın canım.
benim hala dikiş yerlerim sızlıyo 1 hafta oldu ameliyat olalı
ağrı kesicisiz geçirmemin de etkisi olabilir tabii

Merhaba Burçin ! Geçmiş olsun canım , yeni burnun hayırlı olsun. a.s. ınan seni çok merak ettim. Yorumları okudum anladım ki iyisin. Sevindim. :1hug:

hastanede dusmu aldın gercekten ya demek herkesın bunyesı farklı oluyor dıyorlar bu yuzden ben varya ımkansızdı dusu bırak karnımı bıle doyuramadım hastanede annem mınık mınık bır dılım ekmegın ıcını verdı o kadar uzun surdukı onu yemek,ben 1 ekmek yemısım gıbı hıssettım,iş görüşmesıne gıttım hatta yarın sabah baska yerede gıdıcem ama sürekli tip tip bakıyor insanlar onu sevmedim ben hıc yolda burnu sargılı insan gorunce o kadar uzun bakmıyorum yaaa

Ay canım kıyamam evet demekki herkes farklı tepkiler veriyor ben valla önüme gelen herşeyi yedim hatta az diye söylendim hastanede arkadaşlarımın getidiği kurabiyeleri bile götürdüm boşver takma kafana önemli olan sonuç insanlar baksınlar 1-2 hafta sıkıntı çek ama sargın alındıgında güzel olduktan sonra gerisi boş çekilen sıkıntıları hemen unutuvereceksin insanlarda bakarsa baksın yaw sende benim gibi inadına bak yüzlerine

Merhaba Burçin ! Geçmiş olsun canım , yeni burnun hayırlı olsun. a.s. İnan seni çok merak ettim. Yorumları okudum anladım ki iyisin. Sevindim. :1hug:

merhaba Canan nerelerdesin kız sen ameliyattan sonra kayboldun. benim biraz ağrılı geçti canım ilk 5 gün ölümdü bana ama şu an süperiimimm süpeerr
atlattım şükür zaten 6.gün tamponlar ve alçı çıkınca bi rahatladım anlatamam kaydirigubbakcemile3pazartesi günü alındı alçılar ondan beri oldukça iyiyim. hala çok şiş ama burnum yaaa hala kocaman eskisi gibi hoş 2 martta ameliyat oldum daha 1 hafta bugün doldu ama gayet iyiym.
pazartesi Emre bey alçıyı açtıktan sonra aynaya bakmak istiyorum dedim bence bakma şimdi bakanlar hep ağlıyo dedi aa ne diye ağlıcam bakıyım lütfen ağlamam korkma dedim. aynayı verdi şiş olmasına rağmen kavis kısmı iyi olacak gibi beğendim. uç kısmı çok şiş daha bakalım zamanla inecek tabii.kalın deriye sahip olduğum için Emre bey her gittiğimde panik yapmıyım diye biz senle ne anlaşmıştık bakıyım diyo hemen 1 sene dediniz ama biz bunu 8 aya indirdik 8 ay sonra bakıcam burnuma diyorum. bakalım 8 ay sonrasını sabırla bekliycem. :lepi:

aynen keita ben de kuş gibi minik minik lokmalar halinde ilk 3-4 gün yiyebildim vall ağzımı açıp öyle doya doya yiyemiyordum ama şu tamponlar çıktı yaaa oooffffffff acısını nasıl çıkartıyorum o aç sefilll günlerimin anlatamam. şimdi de doymuyorum yaaa:içelim:

eda ve burçin geçmiş olsun burunlarınızı merak ediyorum bened emre beyle görüşmeme var ayrıca önerilerinizide. tekrara geçmiş olsun

teşekkürler özlem. darısı başına inşallah canım. Emre bey oldukça iyi,sıcakkanlı,sevimli biri. hiç öyle ukala tavırlar sergileyen ağzından lafı cımbızla alacağın biri değil canım. oldukça rahat ettiyor hastasını. zaten en önemlisi de bu. kafanda asla şüphe bırakmıyor zaten o konuda korkma.burası hastalarıyla dolu zate herkes fikrini mutlaka yazıyor zaten hiç kendsiyle alakalı kötü bi eleştiri göremezsin ki bende çok araştırdım sonunda kendisinde karar kıldım ve memnunum.

burçincim burnun gayet iyi görünüyordu zaten pazartesi seni gördüğümde, inşallah gönlünce olur ilerisi de

burcincim sen resimlerini eklemedinmi ?? baktim ama göremedim merak ettim burnunu

Çookk sevindim canım. olumunekankayizsmile İnan seni çok merak etmiştim. Hatta salı günü hep aklımdaydın.
(Ya ben o olaydan sonra yasak aldım , o sebeple giremedim.) neyse , , ,
Benimde cuma günü iki hafta olacak. Benim alçılar alınınca bilakis doktorum ısrarla bakmamı istedi , çok başarılı geçti ve sonuçta mükemmel dedi , ama ben bakmadım aynaya. Ben şimdi kafaya takar , moralim bozulur dedim, eşim gördü çok beğenmiş. Şu an kavis var ucu hala şiş , top gibi biraz , önden görünüm pek hoş değil ama doktorum zamanla çok daha güzel olacak diyorr. Şişlikler inince rahatlıcaz .Bende de aşırı ağrı oldu ama ilaçlarımı kullandım. Doktorum dedi ki ne ağrısı ? : sen stress yapmışsın , normalde çoğu hastada olmuyormuş. Biz biraz hassassıs canım ,sanırım o yüzden başağrısı oldu. Edanın hiç olmamış mesala.

neyse kanki :lepi: bitti bu burun işi. Kafalar rahat :içelim:

Neyse atlattık ya kanki kaydirigubbakcemile5 Yeni burunlarımız hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…