burcin nasıl oldun?bende duş saç olayını hallettim iyce rahatladım,gözlermn onundekı şişlikler indi ama mosmor altı,şu bi krem var ya sitede yazılan suruyorum ama işe yaramıyorkı ya,bu morlukların bi çaresi yok mu kızlarşişlik ınınce bu sefer sol gözümün altı kanlanmıs megersem o cıktı,bide salı sabah iş görüşmesine gidicem aylardır cırpınıyordum bu iş için büyük ihtimalle olcak ama burnumda alcıyla gidicem ne dusunurler bılmıyorum ama birkere ertelemstım gorusmeyı smdı kesın gıtmek zorundayım,annemlerde git böyle birşey olmaz diyorlar.biran önce iyleşsek zormuş yaa
geçmiş olsun kızlar hayırlı olsun yeni burunlarınız :)
cok gecmis olsun burcin ve diger yeni ameliyat olan arkadaslara...hayirli olsun yeni burunlariniz...
burcin nasıl oldun?bende duş saç olayını hallettim iyce rahatladım,gözlermn onundekı şişlikler indi ama mosmor altı,şu bi krem var ya sitede yazılan suruyorum ama işe yaramıyorkı ya,bu morlukların bi çaresi yok mu kızlarşişlik ınınce bu sefer sol gözümün altı kanlanmıs megersem o cıktı,bide salı sabah iş görüşmesine gidicem aylardır cırpınıyordum bu iş için büyük ihtimalle olcak ama burnumda alcıyla gidicem ne dusunurler bılmıyorum ama birkere ertelemstım gorusmeyı smdı kesın gıtmek zorundayım,annemlerde git böyle birşey olmaz diyorlar.biran önce iyleşsek zormuş yaa
canım ben dün yıkandım valla komple hemde normal duş alır gibi yıkandım oooohhhhhhhhhh nasıl rahatladım nasıllll
doktoruma sordum dün yıkanabilirsin suratına çok fazla suyu tutma ama dedi bi de ılık suyla yıkan mutlaka dedi. dediği gibi yaptım dün. başımı arkaya doğru eğerek yıkadım saçlarımı suratıma da bol bol ılık su tuttum korkma hiç bişey olmaz
ben sizin yazdıklarınızı okuyunca şoka giriyorm ben hastanede duş aldım çıkmadan önce dişlerimide ertesin fırçaladım 10 günümünün 12 saati uyuyarak geçti kızlar biraz stres yapıyor olabilirmisiniz kendinizi fazla sıkmayın derim ben ama ağrı kesici almamış olman çok kötü
ben sizin yazdıklarınızı okuyunca şoka giriyorm ben hastanede duş aldım çıkmadan önce dişlerimide ertesin fırçaladım 10 günümünün 12 saati uyuyarak geçti kızlar biraz stres yapıyor olabilirmisiniz kendinizi fazla sıkmayın derim ben ama ağrı kesici almamış olman çok kötü
[/B]
çok sağol eda kaydirigubbakcemile5
hastanede dusmu aldın gercekten ya demek herkesın bunyesı farklı oluyor dıyorlar bu yuzden ben varya ımkansızdı dusu bırak karnımı bıle doyuramadım hastanede annem mınık mınık bır dılım ekmegın ıcını verdı o kadar uzun surdukı onu yemek,ben 1 ekmek yemısım gıbı hıssettım,iş görüşmesıne gıttım hatta yarın sabah baska yerede gıdıcem ama sürekli tip tip bakıyor insanlar onu sevmedim ben hıc yolda burnu sargılı insan gorunce o kadar uzun bakmıyorum yaaa
Merhaba Burçin ! Geçmiş olsun canım , yeni burnun hayırlı olsun. a.s. İnan seni çok merak ettim. Yorumları okudum anladım ki iyisin. Sevindim. :1hug:
hastanede dusmu aldın gercekten ya demek herkesın bunyesı farklı oluyor dıyorlar bu yuzden ben varya ımkansızdı dusu bırak karnımı bıle doyuramadım hastanede annem mınık mınık bır dılım ekmegın ıcını verdı o kadar uzun surdukı onu yemek,ben 1 ekmek yemısım gıbı hıssettım,iş görüşmesıne gıttım hatta yarın sabah baska yerede gıdıcem ama sürekli tip tip bakıyor insanlar onu sevmedim ben hıc yolda burnu sargılı insan gorunce o kadar uzun bakmıyorum yaaa
eda ve burçin geçmiş olsun burunlarınızı merak ediyorum bened emre beyle görüşmeme var ayrıca önerilerinizide. tekrara geçmiş olsun
merhaba Canan nerelerdesin kız sen ameliyattan sonra kayboldun. benim biraz ağrılı geçti canım ilk 5 gün ölümdü bana ama şu an süperiimimm süpeerr
atlattım şükür zaten 6.gün tamponlar ve alçı çıkınca bi rahatladım anlatamam kaydirigubbakcemile3pazartesi günü alındı alçılar ondan beri oldukça iyiyim. hala çok şiş ama burnum yaaa hala kocaman eskisi gibi hoş 2 martta ameliyat oldum daha 1 hafta bugün doldu ama gayet iyiym.
pazartesi Emre bey alçıyı açtıktan sonra aynaya bakmak istiyorum dedim bence bakma şimdi bakanlar hep ağlıyo dedi aa ne diye ağlıcam bakıyım lütfen ağlamam korkma dedim. aynayı verdi şiş olmasına rağmen kavis kısmı iyi olacak gibi beğendim. uç kısmı çok şiş daha bakalım zamanla inecek tabii.kalın deriye sahip olduğum için Emre bey her gittiğimde panik yapmıyım diye biz senle ne anlaşmıştık bakıyım diyo hemen 1 sene dediniz ama biz bunu 8 aya indirdik 8 ay sonra bakıcam burnuma diyorum. bakalım 8 ay sonrasını sabırla bekliycem. :lepi: